Αυτό που έρχεται

Αυτό που έρχεται

Οι Νεοταξίτες έχουν κάνει πάρα πολλά φρικτά πράγματα. Βέβαια μην περιμένετε τα Νεοταξικά κανάλια και λοιπά ΜΜΕ να σας τα εξηγήσουν. Μπορείτε να βρείτε τι έχουν κάνει οι Νεοταξίτες και το σχέδιο τους, στο Διαδίκτυο. Όταν ηττηθούν οι Νεοταξίτες όλα όσα έχουν κάνει και όλο το σχέδιο τους θα εξηγηθεί λεπτομερέστατα.

Κατ’ αρχάς θα δικαστούν εκατοντάδες ή χιλιάδες από αυτούς και μέσα από τις δικογραφίες θα προκύψουν πάρα πολλές πληροφορίες και αποδείξεις των όσων έχουν κάνει και σχεδίαζαν να κάνουν. Επίσης θα εξηγηθούν πολύ αναλυτικά από τα ΜΜΕ που θα είναι πλέον αντινεοταξικά. Θα γραφτούν αρκετά βιβλία που θα τα εξηγούν. Προς το παρόν, μπορείτε να πάρετε μια καλή ιδέα για όλα αυτά από το Διαδίκτυο.

Οι Νεοταξίτες παίζουν πολύ – πολύ βρώμικα. Προς το παρόν κερδίζουν γιατί παίζουν πολύ βρώμικα. Οι Αντινεοταξίτες, για να τους αντιμετωπίσουν θα παίξουν ακόμη πιο βρώμικα απέναντι τους. Οι Νεοταξίτες είναι ακόλαστοι αμοραλιστές δηλαδή δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό. Οι Αντινεοταξίτες θα εφαρμόσουν επιλεκτικό αμοραλισμό δηλαδή κανένα ηθικό φραγμό στην αντιμετώπιση των Νεοταξιτών.

Η Αντίσταση σε ΝΤΠ – ΕΕ σχεδιάζει συνδυαστικά συντριπτικά πλήγματα στους Νεοταξίτες που θα οδηγήσουν τελικά στην ήττα τους. Δηλαδή δεν θα τους κτυπήσουν μόνο σε ένα σημείο αλλά σε πολλαπλά και τα πλήγματα θα είναι τόσο δυνατά που θα τους συντρίψουν. Βέβαια η ήττα της ΝΤΠ – ΕΕ δεν θα είναι ούτε εύκολη ούτε χωρίς κόστος. Και δύσκολη θα είναι και με κόστος.

Για αυτό οι Αντινεοταξίτες τους δίνουν μια ευκαιρία να συμβιβαστούν. Η τριχοτόμηση της ΕΕ – Ευρώπης είναι ένα από τα πολλά σενάρια εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης. Μπορεί τελικά να συμφωνήσουν σε ένα άλλο μοντέλο εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης. Αν όμως δεν συνθηκολογήσουν, αυτό που έρχεται δεν μπορούν να το διανοηθούν.

Αναφέρομαι στον τρόπο με τον οποίο θα ηττηθούν που θα είναι βέβαια δύσκολος και με μεγάλο κόστος. Εγώ προσωπικά δεν τον γνωρίζω, γιατί αν τον γνώριζαν άνθρωποι σαν και εμένα, θα ήταν επίφοβο να το μάθουν οι Νεοταξίτες και να προετοιμαστούν ώστε να το αντιμετωπίσουν καλύτερα. Το τι τους περιμένει μετά την ήττα, όχι μόνο μπορούν να το διανοηθούν αλλά είναι ξεκάθαρο και έχει εξηγηθεί αναλυτικά.

Η μοίρα των Νεοταξιτών θα είναι διαφορετική σε κάθε χώρα. Η μοίρα των Ελλήνων Νεοταξιτών θα είναι η χειρότερη από όλους τους Νεοταξίτες γιατί για την εφαρμογή του σχεδίου ΕΕ – ΝΤΠ κατέστρεψαν συνειδητά την χώρα και δέκα εκατομμύρια ανθρώπους. Δεν θα μπορέσουν να τους βοηθήσουν οι Νεοταξίτες σε άλλες χώρες, γιατί θα έχουν και αυτοί τα σοβαρά προβλήματα τους, παρόλο που μπορεί η μοίρα τους να είναι κάπως καλύτερη από αυτή των Ελλήνων Νεοταξιτών.

Μετά την παγκόσμια ήττα της ΕΕ – ΝΤΠ, θα συλληφθούν εκατοντάδες ή χιλιάδες Νεοταξίτες, στην Ελλάδα. Θα εμποδιστεί η διαφυγή τους εξωτερικό με τρόπους που έχουν εξηγηθεί. Θα δικαστούν για εσχάτη προδοσία και άλλα εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού και θα καταδικαστούν. Θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους υπέρ του ελληνικού λαού ως αποζημίωση για την ζημιά που προκάλεσαν.

Τουλάχιστον τριψήφιο νούμερο δεν θα ξαναβγεί ποτέ από την φυλακή, τα εκατό (ή παραπάνω) μεγαλύτερα ονόματα της ΝΤΠ - ΕΕ. Μπορεί κανείς να καταλάβει ποιοι θα είναι αυτοί, μεγαλοπολιτικοί, καναλάρχες και άλλοι μιντιάρχες, μεγαλοδημοσιογράφοι, μεγαλοεπιχειρηματίες. Θα δημιουργηθούν ειδικές φυλακές για Νεοταξίτες διότι αυτές που υπάρχουν σήμερα είναι υπερπλήρεις.

Αυτές οι φυλακές θα πληρωθούν από τα χρήματα των Νεοταξιτών που θα κατασχεθούν και θα είναι πάρα πάρα πολλά διότι έχουν βάσει σχεδίου συσσωρεύσει μεγάλο πλούτο σε βάρος των Ελλήνων πολιτών. Εκτός από τα εκατό (ή περισσότερα) μεγάλα ονόματα της ΝΤΠ που θα σαπίσουν στην φυλακή, οι υπόλοιποι κάποια μέρα θα βγουν. Θα χρειαστεί να δουλέψουν στην φυλακή ώστε να μειώσουν την ποινή τους. Έτσι θα καλύπτουν μέρος ή όλο το κόσμος κράτησης τους.

Όταν βγουν δεν θα έχουν καθόλου περιουσία και θα αντιμετωπίσουν το μίσος και την οργή των Ελλήνων καθώς θα έχουν αποδειχθεί όλα αυτά που έχουν κάνει και σχεδίαζαν να κάνουν. Κανένας δεν πρόκειται να τους δώσει δουλειά, όχι γιατί θα είναι αποφυλακισμένοι αλλά για όλα τα βαριά εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του ελληνικού λαού. Έτσι υπάρχει πρόβλεψη να μετατραπούν οι φυλακές Νεοταξιτών σε Ιδρύματα δηλαδή Φτωχοκομεία Νεοταξιτών όπου θα μπορούν να διαμένουν και να δουλεύουν για να καλύπτουν τα έξοδα τους. Αλλιώς θα περιφέρονται άνεργοι, άποροι και άστεγοι στους δρόμους και θα αποτελούν τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα.

Δηλαδή όλοι οι Νεοταξίτες θα πεθάνουν στις φυλακές. Απλά τα εκατό (ή περισσότερα) μεγάλα ονόματα θα πεθάνουν σε κανονικές φυλακές ενώ οι υπόλοιποι σε πρώην φυλακές που θα έχουν μετατραπεί σε Φτωχοκομεία Νεοταξιτών. Από αυτά που περιγράφησαν, θα εξαιρεθούν όσοι έχουν έρθει με το μέρος της Αντίστασης σε ΕΕ – ΝΤΠ και όσοι μετοικίσουν οικειοθελώς στο εξωτερικό πριν την ήττα της ΝΤΠ.

συνέχεια Μέχρι τον Νοέμβριο

Γιώργος

Scroll to Top