Οι Νεοταξίτες

Οι Νεοταξίτες

Πρέπει να ξέρεις τον εχθρό σου όσο καλύτερα μπορείς. Όσο πιο καλά γνωρίζεις τον αντίπαλο σου, τόσο πιο επιτυχημένα μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ έχει προσπαθήσει να καταλάβει τους Νεοταξίτες και το έχει καταφέρει σε ικανοποιητικό βαθμό. Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Δηλαδή διαρκώς τους μαθαίνει όλο και καλύτερα.

Εξετάζω τους Νεοταξίτες τύπου Α. Οι τύπου Β είναι ηλίθιοι που έχουν πέσει θύματα της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου της Νέας Τάξης. Άθελα τους συμμετέχουν στην συνωμοσία της Νέας Τάξης σε βάρος των υπολοίπων. Το κοινό χαρακτηριστικό όλων των Νεοταξιτών είναι η παλιανθρωπιά τους. Όλοι οι Νεοταξίτες είναι παλιάνθρωποι.

Άλλοι γεννήθηκαν έτσι και άλλοι έγιναν από το περιβάλλον ή την φιλοσοφική τοποθέτηση, τον ακόλαστο αμοραλισμό. Κάποιοι χρησιμοποιούν την φιλοσοφική τοποθέτηση ως δικαιολογία της έμφυτης παλιανθρωπιάς τους. Όποιος δεν είναι από πριν παλιάνθρωπος δεν μπορεί να υιοθετήσει ως φιλοσοφία τον ακόλαστο αμοραλισμό.

Είτε γεννήθηκαν είτε έγιναν είτε το ψευτο-φιλοσόφησαν, το αποτέλεσμα είναι πως δεν έχουν κανένα απολύτως ηθικό φραγμό να κλέψουν, να κοροϊδέψουν, να εξαπατήσουν, να προδώσουν, να συνωμοτήσουν σε βάρος ανθρώπων που τους εμπιστεύονται. Δεν έχουν πρόβλημα να κάτσουν να τους πηδήξουν (ή να πηδήξουν) δέκα, είκοσι… Δεν έχουν φραγμό ακόμη και να σκοτώσουν αν χρειαστεί. Βέβαια τα εγκλήματα τους συγκαλύπτονται, αν έχουν την εξουσία. Όμως είναι και μεγάλη αδυναμία απέναντι σε όσους τα γνωρίζουν. 

Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ αναγκάζεται να καταφύγει σε επιλεκτικό αμοραλισμό για να τους αντιμετωπίσει. Ένα στοιχείο παλιανθρωπιάς είναι η υποκρισία δηλαδή η διπροσωπία. Ενώ είναι οι χειρότεροι παλιάνθρωποι δεν φαίνονται. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να μιλάνε για ηθικές αξίες, πατριωτισμό, πίστη στην θρησκεία, ανάλογα με το ακροατήριο στο οποίο απευθύνονται. Είναι σκέτη απάτη. Οι ίδιοι δεν έχουν αξίες ή για την ακρίβεια οι αξίες του κώλου είναι συγκεκριμένες και περιγράφονται στην ιδεολογία της Νέας Τάξης.  

Κατά ένα τρόπο λειτουργούν ως μέλη συμμορίας. Η Νέα Τάξη είναι μια κλίκα, μια πολύ μεγάλη συμμορία. Έτσι όπως και οι συμμορίτες, έχουν μια σχετική αφοσίωση στην συμμορία και στους υπόλοιπους συμμορίτες. Όμως επειδή είναι ταυτόχρονα και παλιάνθρωποι, αυτή η αφοσίωση μπορεί εύκολα να αλλάξει όταν διακυβεύεται το προσωπικό συμφέρον τους, με θετική ή αρνητική συνέπεια.

Η παλιανθρωπιά τους είναι δύναμη και αδυναμία ταυτόχρονα. Επειδή δεν έχουν κανένα φραγμό, κάνουν πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι δεν θα έκαναν. Όμως επειδή είναι παλιάνθρωποι, πιο εύκολα μπορεί να τους πάρει κανείς με το μέρος του, γιατί η υποτιθέμενη αφοσίωση στη συμμορία της Νέας Τάξης και στους υπόλοιπους συμμορίτες δεν είναι τόσο δυνατή. Επειδή το ξέρουν αυτό οι ανώτεροι Νεοταξίτες ή τα Νεοταξικά κέντρα, φροντίζουν να τους κρατάνε με καρότο και μαστίγιο, θετική ή αρνητική συνέπεια στο προσωπικό συμφέρον.

Όμως με καρότο και μαστίγιο μπορεί σχετικά εύκολα όπως αποδείχθηκε να τους πάρει η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ με το μέρος της. Τα βασικά τους κίνητρα είναι ωφελισμιστικά. Δηλαδή συμμετέχοντας στην Νέα Τάξη γίνονται μέλη της ψευτοελίτ των Νεοταξιτών και έχουν επαγγελματικά, οικονομικά, σεξουαλικά και άλλα οφέλη. Δευτερευόντως κάποιοι μπορεί να έχουν και ιδεολογικά κίνητρα δηλαδή να πιστεύουν στην ιδεολογία της Νέας Τάξης.

Η συμμορία της Νέας Τάξης έχει και πολιτική ιδεολογία και πολιτικά κίνητρα. Όμως βασικό είναι το ωφελισμιστικό στοιχείο και στην ιδεολογία. Δηλαδή αποβλέπουν στην δημιουργία Νεοταξικών ψευτοελίτ στις διάφορες χώρες αλλά και παγκόσμια. Αυτή η ψευτοελίτ θα συγκεντρώσει μεγάλο πλούτο και δύναμη σε βάρος των υπολοίπων ανθρώπων και θα τους εκμεταλλεύεται, θα τους καταπιέζει, θα τους εξαπατά. Η ιδεολογία και το σχέδιο πάνε μαζί πακέτο. Αυτά έχουν εξεταστεί πάρα πολύ σε προηγούμενα άρθρα. Εδώ εξετάζω περισσότερο την ψυχολογία τους.

Η ψευτολίτ δεν είναι βάσει των ικανοτήτων τους αλλά των θέσεων που αποκτούν. Έχουν τις καλύτερες θέσεις αλλά δεν είναι οι καλύτεροι από πλευράς προσόντων και ικανοτήτων. Δεν έχουν ιδιαίτερες ικανότητες. Αυτό που τους ανεβάζει επαγγελματικά, οικονομικά, κοινωνικά είναι η παλιανθρωπιά τους και προπάντων η συμμορία, η κλίκα στην οποία είναι μέλη, η Νέα Τάξη.

Ενώ φαίνονται ισχυροί, λόγω της συμμετοχής τους στην συμμορία, στην πραγματικότητα είναι αδύναμοι, αν τους απομονώσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που Νεοταξίτες έβαλαν τα κλάματα σαν μικρά παιδάκια, όταν άνθρωποι της Αντίστασης τους «στρίμωξαν». Επειδή έχουν μάθει από την Νέα Τάξη σε μια σχετική αφοσίωση, αδύναμη όπως συνεχώς αποδεικνύεται, είναι κατά κάποιο τρόπο έτοιμοι και αφοσιώνονται στην Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ. Δηλαδή έχουν μάθει να λειτουργούν ως μέλη μιας συμμορίας ή κλίκας και το αποζητούν.

Μόνο έτσι ξέρουν να λειτουργούν. Μπορούν όμως να αλλάξουν κλίκα και από την Νέα Τάξη να μεταπηδήσουν σχετικά εύκολα στην Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ. Θα το κάνουν όλοι οι Νεοταξίτες αυτό; Μα η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ δεν θέλει να το κάνουν όλοι. Μόνο ένα μικρό ποσοστό της χρειάζεται ώστε να μπορέσει να πάρει πληροφορίες και στοιχεία, να δυναμώσει την Πέμπτη Φάλαγγα της Αντίστασης σε Νεοταξικούς χώρους που θα χρησιμεύσει ως Δούρειος Ίππος στην Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ.  

Τρύφωνας

Scroll to Top