Ρε ουστ απ’ εδώ

Ρε ουστ απ΄ εδώ

Στην υπόθεση της δωδεκάχρονης στον Κολωνό, έχουμε δύο χαρακτηριστικά, μία σεξουαλική απόκλιση και την εξάρτηση ναρκωτικών. Η σεξουαλική απόκλιση είναι η παιδεραστία. Όλοι αυτοί που συνευρέθηκαν ερωτικά με το κορίτσι είναι παιδεραστές. Το ό,τι συνέβη σε αυτό το συγκεκριμένο κορίτσι και όχι σε κάποιο άλλο, οφείλεται στην προβληματική οικογένεια της, κάτι που προέρχεται από την εξάρτηση ναρκωτικών του πατέρα της.

Από την άλλη έχουμε την συμμαχία σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών. Αυτή ελέγχει τα ΜΜΕ και ειδικά τα κανάλια. Δεν προέκυψε τυχαία αλλά έγινε βάσει σχεδίου. Πάντοτε στον καλλιτεχνικό χώρο υπήρχε μια ανοχή στις σεξουαλικές αποκλίσεις και τις καταχρήσεις. Ο τηλεοπτικός χώρος δεν είναι καλλιτεχνικός αλλά σχετίζεται με τον κινηματογράφο, την μουσική, τον χορό, το μόντελινγκ κλπ. 

Στον τηλεοπτικό χώρο υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών από άλλους χώρους. Κυκλοφορούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης που μάλιστα τους βοηθάει στην δουλειά τους αλλά με βαρύ τίμημα. Οι κόκες που παίρνουν τους δίνουν καλή διάθεση και ενέργεια που χρειάζονται για να βγουν στο γυαλί, όταν δεν τις έχουν.

Μετά γίνεται εξάρτηση και χρειάζονται κόκες συνέχεια. Η Αστυνομία κοιτάζει από την άλλη μεριά, σφυρίζει αδιάφορα και κυνηγάει τα φτωχοπρεζόνια και τους άλλους που δεν είναι φιλικοί προς την κυβέρνηση. Το μεγαλύτερο ποσοστό σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών στον τηλεοπτικό χώρο έτυχε. Ο έλεγχος του τηλεοπτικού χώρου από την συμμαχία αποκλίσεων και ναρκομανών έγινε βάσει σχεδίου.  

Όλοι αυτοί οι τηλεοπτικοί που έχουν ξεσηκωθεί για την υπόθεση της δωδεκάχρονης, ανήκουν στην συμμαχία σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών. Εσκεμμένα το αποκαλούν βιασμό ενώ από τις περιγραφές δεν φαίνεται να υπάρχει βιασμός αλλά αποπλάνηση ή ασέλγεια σε ανήλικο. Ο βιασμός έχει βαριά ποινή είτε είναι δωδεκάχρονη είτε πενηντάχρονη.

Αν ήταν λίγο μεγαλύτερη η κοπέλα (δεκαπέντε) δεν θα υπήρχε αποπλάνηση ή ασέλγεια σε ανήλικο αλλά κατηγορίες μόνο για μαστροπεία που θα ίσχυαν και για τριαντάχρονη εκδιδόμενη. Τέτοιες υποθέσεις περνάνε στα ψιλά γράμματα, αν βγουν στην δημοσιότητα. Συνήθως βγαίνουν όταν είναι εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος μαστροπείας. Με μεμονωμένους μαστροπούς δεν ασχολείται κανείς.  

Η συμμαχία σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών έχει διάφορους στόχους. Ένας είναι να κατεβάζουν συνέχεια την ηλικία της αποπλάνησης. Απ’ ότι θυμάμαι κάποτε ήταν δεκαοχτώ. Σκοπός της συμμαχίας σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών είναι να κατεβάσουν την ηλικία στα δώδεκα και μετά ίσως παρακάτω. Έτσι στη συγκεκριμένη περίπτωση του Κολωνού δεν θα υπήρχε έγκλημα αποπλάνησης.

Επίσης σκοπός τους είναι να αποποινικοποιήσουν την χρήση ναρκωτικών κάποια στιγμή στο μέλλον και μέχρι τότε να ρίχνουν τις ποινές. Ακόμη θέλουν να κάνουν νόμιμη την κτηνοβασία και την αιμομιξία. Κάποια άρθρα ισχυρίζονται πως έχουν νομιμοποιηθεί σε χώρες της Evil Union (EU) όπως η Δανία και η Γερμανία. Δεν το έχω ψάξει κατά πόσο πράγματι ισχύει δηλαδή αν έχουν νομιμοποιηθεί. Η προσπάθεια νομιμοποίησης από την συμμαχία σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών σίγουρα υπάρχει.

Θα συμφωνήσω πως δεν βρίσκεται ούτε ένας συντηρητικός στην Νέα Δημοκρατία αλλά θα διευκρινίσω πως ισχύει για τα μεγάλα ονόματα και υπάρχει εξήγηση γιατί συμβαίνει. Ο οικονομικός φιλελευθερισμός χωρίζεται σε δύο χώρους, τους συντηρητικούς και τους μη συντηρητικούς που ενίοτε αποκαλούνται φιλελεύθεροι δημιουργώντας σύγχυση. Όλοι όσοι πιστεύουν στην ελεύθερη οικονομία είναι οικονομικά φιλελεύθεροι, συντηρητικοί και μη συντηρητικοί.

Στην βάση δηλαδή στους ψηφοφόρους, οι συντηρητικοί οικονομικά φιλελεύθεροι είναι πολύ περισσότεροι των μη συντηρητικών οικονομικά φιλελεύθερων. Κατά την δική μου εκτίμηση, η αναλογία είναι τέσσερα προς ένα (4/1) ή πέντε προς ένα (5/1). Δηλαδή αν υποθέσουμε πως οι οικονομικά φιλελεύθεροι είναι 50%, τότε οι συντηρητικοί είναι 40% και πάνω ενώ οι μη συντηρητικοί είναι 10% και κάτω.

Η συμμαχία των σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών σαφώς δεν ανήκει στον συντηρητικό χώρο. Είναι αυτονόητο και πρέπει να το αντιλαμβάνεται καθένας. Θέλει όμως να ελέγξει τον συντηρητικό χώρο που είναι μεγάλος. Έχουν κατορθώσει να ελέγχουν τα ΜΜΕ και κυρίως τα κανάλια. Έτσι προωθούν δικούς τους στην τηλεόραση, της συμμαχίας σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών.

Επομένως δεν είναι όλοι στην Νέα Δημοκρατία μη συντηρητικοί. Αυτοί όμως που προωθούνται από τα κανάλια και έτσι γίνονται μεγάλα ονόματα, είναι της συμμαχίας σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών. Ουσιαστικά είναι οι Δούρειοι Ίπποι της συμμαχίας μέσα στον συντηρητικό χώρο και επειδή προωθούνται από τα κανάλια γίνονται μεγάλα ονόματα.

Οι άλλοι που δεν προωθούνται, αναγκάζονται να μπουν στην φράξια κάποιου μεγάλου ονόματος. Στην επαρχία δεν χρειάζονται τα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας για να εκλεγούν. Χρειάζονται όμως την στήριξη κάποιου μεγάλου ονόματος που έγινε μεγάλο επειδή προωθήθηκε από τα κανάλια. Προωθήθηκε από τα κανάλια γιατί είναι με την συμμαχία σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών που ελέγχει τα κανάλια.

Αυτή η ανωμαλία που δεν είναι καινούρια αλλά παλιά, πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Όλοι αυτοί της συμμαχίας σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών να πάνε στον χώρο τους που στην Ελλάδα εκφράζεται από κόμματα όπως η Δράση και η Φιλελεύθερη Συμμαχία. Μετά να δούμε τι ανταπόκριση θα έχουν από τους ψηφοφόρους στην κάλπη. Ρε ουστ απ’ εδώ όλοι εσείς οι «περίεργοι». Αρκετά μας τα «πρήξατε».

Εμμανουήλ

Scroll to Top