Ζητείται πρωθυπουργός κλπ

Ζητείται πρωθυπουργός κλπ

Οι Καραμανλήδες και οι Μητσοτάκηδες τα έχουν κανονισμένα. Όταν χάσει ο Μητσοτάκης τις εκλογές, θα βάλει ο Καραμανλής έναν δικό του και μετά θα βάλουν οι Μητσοτάκηδες τον Μπακογιάννη. Για τον Καραμανλή παίζουν Πατούλης και Δένδιας. Έσπευσαν να πουν μετά τον ψευτοτσαμπουκά του Δένδια στην Τουρκία ότι πάει για πρωθυπουργός. Έτσι λένε, έτσι θέλουν, έτσι σχεδιάζουν. Θα τους περάσει; Μάλλον όχι! Θα τους πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων.  

Δεν έχουμε προσωπικά ούτε με τον Πατούλη ούτε με τον Δένδια ούτε με τον Καραμανλή ούτε με τους Μητσοτάκηδες. Έχουμε τεράστιο θέμα με όλους όσους υποστηρίζουν ακόμη και τώρα την ευρωπαϊκή πορεία που οδήγησε στην καταστροφή και στην υποδούλωση της χώρας. Δένδια, Πατούλη, Καραμανλή, Μητσοτάκηδες κλπ τους συγκαταλέγουμε στους ευρωμανείς. Οι άνθρωποι όλοι έχουν δικαίωμα να αλλάξουν γνώμη.

Ας το εκφράσουν ανοιχτά όπως το κάνουμε εμείς εδώ και πολύ καιρό. Ας ταχθούν υπέρ της εξόδου από την ΕΕ, με συγκεκριμένο σχέδιο και μετά τα συζητάμε. Μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει κανένας. Ο Δένδιας είναι γελοίος. Πάλι στην Τουρκία για ευρωπαϊκές αξίες μίλαγε. Ο άνθρωπος κοιμάται και ονειρεύεται ευρωπαϊκές αξίες. Ο Καραμανλής δεν έχει καταλάβει ότι η ανοχή έχει και τα όρια της. Ναι μεν θα θέλαμε να μην του κάνουμε κακό αλλά βάζουμε την Ελλάδα πάνω από τους Καραμανλήδες και οποιουσδήποτε. Ο Καραμανλής έχει την φωλιά του λερωμένη. Είναι μισό-καμένος και ανά πάσα στιγμή μπορεί να «καεί τελείως».

Από εκεί και πέρα, επιμέρους συμφωνίες μπορούμε να κάνουμε. Να διώξουμε όλους τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ! Σύμφωνοι! Έφερε ο ΠΑΣΟΚΟΣ ο Μητσοτάκης τον ΚΑΡΑΠΑΣΟΚΟ Χρυσοχογίδη, για να κυνηγάει τους γνήσιους κεντροδεξιούς που έκαναν τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Αυτό το παιδί έχει ξεφύγει. Ίσως έχει πραγματικά σύνδρομο Άσπεγκερ όπως γράφεται. Είναι μια ελαφρά μορφή αυτισμού. Ο Χρυσοχογίδης και όλοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ έπρεπε να είχαν φύγει χτες, όχι αύριο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα υποστηρίξουμε ευρωμανή για πρωθυπουργό. Μέχρι όλοι αυτοί να πάρουν θέση υπέρ της εξόδου και σαφέστατο προσανατολισμό σε ΗΠΑ - Ηνωμένο Βασίλειο, έχουμε απλώς λυκοφιλία. Προς το παρόν δεν μας κάνει κανένας τους, όσο είναι ευρωμανείς. Ο μόνος που είχε ταχθεί υπέρ του Τραμπ, ήταν ο Καμένος. Κι αυτός όμως είναι μισό - Καμένος από όλα αυτά που έχει κάνει και δεν μας έχει πείσει ότι είναι υπέρ της εξόδου αλλά μάλλον το αντίθετο. Έτσι βρισκόμαστε σε αναζήτηση πρωθυπουργού.

Πρέπει να είναι αντιευρωπαϊστής, υπέρ της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, πατριώτης και ατλαντιστής δηλαδή υπέρ της ανάπτυξης στενών σχέσεων με τις ΗΠΑ. Αυτά είναι τα πρώτα και βασικά χαρακτηριστικά. Μετά να έχει τα κατάλληλα προσόντα για να είναι πρωθυπουργός, γνώσεις πολιτικής και διοίκησης. Στην εποχή μας μετράει να έχει καλή εμφάνιση. Δεν χρειάζεται να είναι κανένα μοντέλο. Η ηλικία του, ιδανικά να είναι μεταξύ σαράντα πέντε και εβδομήντα, χωρίς να αποκλείονται ηλικίες εκτός αυτού του εύρους. Πρέπει να είναι επικοινωνιακός και να έχει ικανότητα στον χειρισμό του λόγου.

Δεν αποκλείουμε γυναίκες αν και από την μέχρι στιγμής έρευνα δεν το βλέπουμε πολύ πιθανό να είναι γυναίκα. Επιπλέον αναζητούνται πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον πρωθυπουργό. Αν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, εμείς θα τον κάνουμε πρωθυπουργό. Θα έχει την απαραίτητη μιντιακή στήριξη. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το Ίντερνετ αλλά απαραιτήτως χρειάζεται ένα κεντροδεξιό κανάλι και μια εφημερίδα. Δεν μπαίνουν όλοι στο Ίντερνετ και η τηλεόραση έχει δυστυχώς ή ευτυχώς σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση.

Έχουμε τοποθετηθεί επανειλημμένα κατά των καναλιών. Δεν έχουμε πρόβλημα με το μέσο αλλά με τον τρόπο που χρησιμοποιείται. Το κανάλι μπορεί να είναι ένα από τα ήδη υπάρχοντα, αν αλλάξει γραμμή. Προς το παρόν όλα ΠΑΣΟΚ είναι, με τον Μπάιντεν. Εμείς θέλουμε να είναι κανονικό κεντροδεξιό, στην γραμμή Τραμπ. Όσοι είναι με τον Μπάιντεν είναι ΠΑΣΟΚΟΙ. Οι κεντροδεξιοί είναι με τον Τραμπ.

Εναλλακτικά μπορεί να δημιουργηθεί νέο κανάλι από Ελληνοαμερικανούς και Έλληνες επενδυτές. Όταν λέμε τουλάχιστον ένα κανάλι δεν σημαίνει ότι θα είναι μόνο ένα. Μπορεί να είναι και περισσότερα. Η εφημερίδα είναι λίγο πιο εύκολη ιστορία. Κι εδώ ή θα αλλάξει γραμμή κάποια από τις υπάρχουσες ή θα δημιουργηθεί νέα. Ίντερνετ, κανάλι και εφημερίδα θα έχουν στενή συνεργασία μεταξύ τους.

Σταμάτης

Scroll to Top