Προωθήστε το Anti-NWO plan

Προωθήστε το Anti-NWO plan

Σε προηγούμενο άρθρο αναφέρθηκε πως θα πρέπει να δημιουργηθούν περιλήψεις (τύπου executive summary) για την συμβιβαστική λύση της Αντί-ΝΤΠ και το λεπτομερές σχέδιο της Ανατολικής Ευρωπαϊκής Κοινοπολιτείας. Αυτές θα μπορούσαν να αναρτηθούν σε ιστότοπους, ιστολόγια, λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων και να αποσταλούν με email, social media messaging κλπ.

Πιο λεπτομερής ενημέρωση σε αυτά τα ζητήματα, θα μπορεί να δοθεί, ανάλογα με τον αποδέκτη της πληροφόρησης. Δυστυχώς η παγκόσμια γλώσσα δεν είναι τα ελληνικά. Μακάρι να ήταν και εύχομαι να γίνουν. Στην σημερινή εποχή, καλώς ή κακώς, η παγκόσμια γλώσσα που έχει επικρατήσει είναι τα Αγγλικά.

Θα γίνουν κάποιες αναρτήσεις στον ιστότοπο Globalization (globalization.greactiv.eu), σχετικά με αυτά τα ζητήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω. Ήδη αναρτήθηκε στα Αγγλικά η συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ (Anti-NWO plan). Μπορούν να το κάνουν copy όσοι θέλουν και να το προωθήσουν όλο με email ή social media, να παραπέμπουν με σύνδεσμο ή να το αναρτήσουν σε ιστότοπους, ιστολόγια και λογαρiασμούς social media. Θα ακολουθήσουν και άλλες αναρτήσεις.

Scroll to Top