Άκρως βλαπτικές ΝΤΠ-ΕΕ

Άκρως βλαπτικές ΝΤΠ - ΕΕ

Έχει γραφεί σε άλλα άρθρα πως το σχέδιο των Ναζί δεν ήταν των Ναζί και πως η ΝΤΠ (Νέα Τάξη Πραγμάτων) είναι πολύ παλιά. Λοιπόν τώρα θα προσθέσω και άλλα. Οι Εβραίοι δεν είναι Εβραίοι, οι Χριστιανοί δεν είναι Χριστιανοί και οι Μουσουλμάνοι δεν είναι Μουσουλμάνοι. Να τα εξηγήσω λίγο καλύτερα. Πολλοί από αυτούς που φαίνονται και δηλώνουν ότι ανήκουν στις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες, ανήκουν σε μία Πανθρησκεία με πολλά παγανιστικά στοιχεία.

Ένα μεγάλο μέρος των Εβραίων της Διασποράς ανήκουν σε αυτή. Πιστεύουν στο Ιερό Θηλυκό δηλαδή μία θηλυκή θεότητα που συναντάται με διαφορετικές ονομασίες, σε πολλές θρησκείες προ Ιουδαϊσμού και Χριστιανισμού. Πιστεύουν σε ιερές πόρνες, σε σεξουαλικά τελετουργικά ταντρικού τύπου με ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, στην χρήση ναρκωτικών ουσιών κατά την διάρκεια των τελετών.

Στα Ελευσίνια και σε άλλα Μυστήρια της αρχαιότητας γινόντουσαν σεξουαλικά τελετουργικά και χρήση ναρκωτικών. Ο Ιησούς, κατά την άποψη τους, ήταν θνητός προφήτης. Παντρεύτηκε την Μαρία Μαγδαληνή και έκαναν παιδιά. Μετά την Σταύρωση, η οικογένεια του Ιησού πήγε στην Γαλλία και οι απόγονοι του βρίσκονταν στην δυναστεία των Μεροβίγγειων. Απορρίπτουν τις Δέκα Εντολές που είναι η βάση των Μονοθεϊστικών θρησκειών κα αποτελούν επίσης ηθικό κώδικα. Έχουν γνωστική προσέγγιση δηλαδή πως ο άνθρωπος δεν χρειάζεται την Εκκλησία για να προσεγγίσει το Θείο. 

Πολλοί Νεοταξίτες ανήκουν σε αυτή την παγανιστική Πανθρησκεία. Είναι «συνδυαστές» δηλαδή συνδυάζουν διάφορα άσχετα μεταξύ τους σε ένα πακέτο. Κατά την διάρκεια των Σταυροφοριών ανακάλυψαν διάφορα εκτός Χριστιανικής θρησκείας. Στις Σταυροφορίες οι ευρωπαϊκές χώρες ενώθηκαν για έναν σκοπό, την απελευθέρωση των Αγίων Τόπων. Η παγανιστική Πανθρησκεία έγινε πακέτο με την ιδέα της Ευρωπαϊκής αρχικά και στην συνέχεια της Παγκόσμιας Ένωσης.

Η Αρκαδία, ο χαμένος παράδεισος που ονειρεύονται, είναι μία εποχή πριν τον Ιουδαϊσμό, τον Χριστιανισμό (31,11%) και τον Μωαμεθανισμό (24,90%). Δηλαδή η Νέα Τάξη ουσιαστικά είναι μία πολύ Παλιά Τάξη, πριν την εξάπλωση των δύο μεγαλύτερων μονοθεΐστικών θρησκειών. Αυτό το συνδυάζουν με σοσιαλισμό στο πακέτο που έγινε Παγκόσμια Σοσιαλιστική Δικτατορία.

Δεν ζούμε σε εποχές Ιεράς Εξέτασης. Είναι δικαίωμα των ανθρώπων να πιστεύουν ότι θέλουν. Η χρήση των ναρκωτικών είναι παράνομη αλλά οι παρτούζες (σεξουαλικά τελετουργικά) δεν είναι. Είναι δικαίωμα τους να προσπαθούν να προσηλυτίσουν στην παγανιστική Πανθρησκεία, να γράφουν βιβλία και άρθρα για αυτή όπως και για την Παγκόσμια Ένωση. Είναι δικαίωμα τους να κάνουν κόμματα που να υποστηρίζουν την Παγκόσμια Ένωση και να προσπαθούν να κερδίσουν ψηφοφόρους.

Η ΝΤΠ = ΕΕ όμως δεν είναι μόνο αυτά. Προσπαθεί να πετύχει τους σκοπούς της με άλλα μέσα, με κάθε μέσο για την ακρίβεια. Ήταν πίσω από τους Ναπολεόντειους πολέμους και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (ίσως και τον Α’). Τον Χίτλερ είχαν σκοπό να τον σκοτώσουν και να βάλουν στην θέση του ως παγκόσμιο Δικτάτορα κάποιον απόγονο των Μεροβίγγειων που πιστεύουν ότι συνδέονται με τους απογόνους του Ιησού και τον Οίκο του Δαβίδ.

Χρησιμοποιούν έλεγχο ΜΜΕ, προπαγάνδα, χειραγώγηση, πλύση εγκεφάλου. Έχουν σκοπό να εγκαθιδρύσουν Παγκόσμια Σοσιαλιστική Δικτατορία και να καταργήσουν τα έθνη και τις θρησκείες. Θέλουν να δημιουργήσουν όπως οι Ναζί, μία ψευτοελίτ που θα εκμεταλλεύεται, θα καταπιέζει, θα εξαπατά την ανθρωπότητα και θα επιβάλλει την βούληση της με κάθε τρόπο. Χρηματοδοτούνται από παράνομες και εγκληματικές ενέργειες. Έχουν δημιουργήσει μία συμμαχία μειονοτήτων, σεξουαλικών, θρησκευτικών και φυλετικών.

Είναι ένα πράγμα αν οι ομοφυλόφιλοι έχουν δικαίωμα στην σεξουαλική κατεύθυνση και άλλο να συμμετέχουν σε μία συνωμοσία εναντίον των υπολοίπων. Η ψευτοελίτ της Νέας Τάξης = ΕΕ θα είναι ομοφυλόφιλοι, ναρκομανείς, εγκληματίες, ψεύτες, κλέφτες και απατεώνες. Διότι είναι ακόλαστοι αμοραλιστές καθώς έχουν απορρίψει τις Δέκα Εντολές που αποτελούν και ηθικό κώδικα.  Αντί για «ου φονεύσεις, ου κλέψεις, ου ψευδομαρτυρήσεις κλπ» αυτοί πιστεύουν και πράττουν «να φονεύσεις, να κλέψεις, να ψευδομαρτυρήσεις κλπ εφόσον μπορείς να ξεφύγεις».

Τι ακριβώς είναι η Νέα Τάξη = ΕΕ και τι ακριβώς σχεδιάζει, περιγράφεται αρκετά σε πολλά άλλα άρθρα. Κάποια πράγματα είναι αποδεκτά όπως το δικαίωμα των ανθρώπων να πιστεύουν σε όποια θρησκεία θέλουν, να ζουν την ζωή τους όπως θέλουν, να υποστηρίζουν και να προωθούν δημόσια τις απόψεις τους, να χρησιμοποιούν θεμιτά και νόμιμα πολιτικά μέσα για τους πολιτικούς στόχους τους.

Αυτά όμως είναι ένα πολύ μικρό μέρος της δραστηριότητας της Νέας Τάξης = ΕΕ. Το μεγαλύτερο μέρος της είναι αθέμιτο, παράνομο και εξαιρετικά βλαπτικό για τους υπολοίπους. Αυτό τους καθιστά ένα τεράστιο πρόβλημα και εχθρούς της μεγάλης πλειοψηφίας. Το τεράστιο πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί ώστε να μην κατορθώσουν να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Αρχαία τελετουργικά

Στράτος

Scroll to Top