Ένα Σατανικό Σχέδιο

Ένα σατανικό σχέδιο

Το σχέδιο της Παγκόσμιας Σοσιαληστρικής  Δικτατορίας δεν είναι καινούριο, είναι παλιό. Υφίσταται τουλάχιστον από την εποχή του Σαιντ Σιμόν που ήταν σύγχρονος του Ναπολέοντα. Αυτός (ο Ναπολέων) έκανε μια προσπάθεια να ενώσει την Ευρώπη και ακολούθησε ο Χίτλερ. Ήθελε Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ένωση. Αυτό σήμαινε η ονομασία της ομάδας «Σοσιαλιστική Ένωση» που είχε φτιάξει ο «Εθνάρχης» Κωνσταντίνος Καραμανλής μαζί με άλλους προδότες. Η προδοσία στην Ελλάδα είναι βαθιά και εξαπλωμένη.

Όλοι οι υπέρμαχοι της ΕΕ, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ήταν Χιτλερικοί. Πρώτος και καλύτερος ένας από τους πρωτεργάτες της ΕΕ, ο Μιτεράν που ήταν φασίστας, προδότης, Χιτλερικός και υποστηρικτής της κυβέρνησης του Βισύ, το αντίστοιχο της κυβέρνησης Τσολάκογλου. Σημαντικό ρόλο έπαιξε παρασκηνιακά στην ΕΕ ο Αλεξάντρ Κοζέβ που αυτοπροσδιοριζόταν Σταλινικός. Η ΕΕ είναι κάτι αντίστοιχο της Σοβιετικής Ένωσης. Και τα δύο είναι δημιουργήματα σοσιαλιστικής και κρατικίστικης σκέψης.

Στην Ελλάδα Χιτλερικοί ήταν ο «Εθνάρχης» Κωνσταντίνος Καραμανλής και τα ξαδέλφια του, η Μελίνα Μερκούρη και ο θείος της, οι πατέρες των Ράλλη, Έβερτ, Σημίτη, οι παππούδες των Βαρβιτσιώτη, Σκυλακάκη, Κεδίκογλου, ο θείος του Μεϊμαράκη. Όλοι φασίστες ήταν, ο σοσιαλισμός και ο φασισμός είναι κοντά. Οι απόγονοι τους είναι οι πρωτεργάτες της υποδούλωσης της χώρας στη Γερμανία και στην Γαλλία. Η Παγκόσμια Σοσιαληστρική Δικτατορία που θέλουν να εγκαθιδρύσουν, είναι ουσιαστικά φασισμός, μια δημοκρατικοφανής σοσιαλιστική δικτατορία. 

ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ - ΝΔ είναι φασιστοειδή που έχουν διαφορετικές απόψεις από τις τελικές του Ναζιστικού Κόμματος αλλά κοντά στις αρχικές. Υπήρξε μεταστροφή που κανείς δεν την μελετάει γιατί «κάνει τζιζ». Θα αποκαλυφθεί ποιοι ήταν αρχικά αυτοί που προώθησαν τον Χίτλερ. Οι Γερμανοί πρέπει να απενοχοποιηθούν μερικώς γιατί δεν δημιούργησαν αυτοί τον Χίτλερ αλλά κάποια πανευρωπαϊκά κέντρα. Τα ίδια κέντρα είναι πίσω από την ΕΕ. Η Γερμανία όμως προσέφερε το γόνιμο έδαφος για να αναπτυχθεί ο Χίτλερ.

Ο Χίτλερ ήταν σοσιαλιστής, το ναζιστικό κόμμα ήταν Εθνικιστικό και Σοσιαλιστικό Κόμμα των Γερμανών Εργατών. Οι Ναζί αρχικά ήταν υπέρ των ομοφυλόφιλων και ο Χίτλερ αρχικά ήταν σε φάση ομοφυλοφιλίας και μετά πέρασε σε φάση ετεροφυλοφιλίας. Έγινε αλλαγή και στην ιδεολογία και στις συμμαχίες των Ναζί. Στράφηκαν εναντίον κάποιων από τους αρχικούς συμμάχους τους. Αυτά συμβαίνουν. Ο Στάλιν δολοφόνησε όλους τους συνεργάτες του.

Κάποιοι κάποτε ήμαστε στην ΝΔ και χειροκροτούσαμε τον ανιψιό Καραμανλή στις ομιλίες του. Τώρα γίναμε οι χειρότεροι εχθροί τους. Πιστεύουμε ότι η οικογένεια Καραμανλή είναι η κατάρα της Ελλάδας και η ΝΔ ο Δούρειος Ίππος του Παγκόσμιας Σοσιαληστρικής Δικτατορίας στην κεντροδεξιά. Για αυτό έχουνε γεμίσει το κόμμα με κομμουνιστές. Μεταφέρω όπως ακριβώς μου το είπε ένας γνωστός μου που ξέρει καλά τι γίνεται μέσα στη ΝΔ:

«Για να γίνεις υπουργός στην ΝΔ, αν δεν είσαι από Κολέγιο ή τζάκι πρέπει να είσαι πούστης ή κομμουνιστής».

Κάποιος αφελής μπορεί να ρωτήσει:

«Για ποιον σοσιαλισμό μιλάτε; Εγώ δεν βλέπω κανένα σοσιαλισμό».

Είναι σοσιαλισμός από την πίσω πόρτα, βρίσκεται στο τέλος του δρόμου ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ - ΝΔ. Με τα ανοιχτά σύνορα και τις ανοιχτές αγορές θα πέσουν πολύ τα μεροκάματα και οι μισθοί και θα αυξηθεί η ανεργία των ντόπιων εργαζόμενων στις αναπτυγμένες χώρες. Όλες οι εγχώριες επιχειρήσεις θα κλείσουν γιατί θα αντικατασταθούν από πολυεθνικές. Θα πάρουν όλη την περιουσία των ντόπιων όπως ήδη έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα. Θα τους στερήσουν το δυνατότητα να ζουν με αξιοπρέπεια βασιζόμενοι στις δυνάμεις τους. Μετά όχι μόνο θα θέλουν την κρατική ελεημοσύνη αλλά θα εκλιπαρούν για αυτή. Έτσι υπεισέρχεται ο σοσιαλισμός.

Στις φτωχές χώρες η αύξηση του βιοτικού επιπέδου θα είναι ελάχιστη ενώ στις αναπτυγμένες η πτώση δραματική. Δεν θα γίνουν πιο πλούσιοι οι κάτοικοι των φτωχών χωρών αλλά όλοι οι άνθρωποι του κόσμου φτωχοί. Όλοι οι άνθρωποι του κόσμου δεν θα έχουν περιουσία ή θα έχουν μικρή και θα είναι φτωχοί, εκτός από τη σατανική ψευτοελίτ που θα έχει συγκεντρώσει όλο τον πλούτο. Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο που υπηρετούν  ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ - ΝΔ. Δεν είναι απλά παλιάνθρωποι αλλά κάτι πολύ περισσότερο, σατανάδες, κακοί δαίμονες που βασανίζουν τον ελληνικό λαό. 

Ο ένας δρόμος είναι του ΚΚΕ, του Κομμουνισμού που ουσιαστικά δεν υφίσταται διότι έχει εξαλειφθεί από τις περισσότερες χώρες που υπήρχε. Ο άλλος δρόμος είναι του Χίτλερ και του οικονομικού μαρασμού της Ελλάδας και άλλων αναπτυγμένων χωρών. Τον υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ - ΝΔ και κατά πάσα πιθανότητα Μέρα25, Ελληνική Λύση, ΑΝΕΛ. Είναι οι συνεχιστές του Χίτλερ. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα τρίτο δρόμο, των Συμμαχικών Δυνάμεων, με ένα ευρύτερο σχήμα που θα σχετίζεται με κεντροδεξιά κόμματα στις παραδοσιακά σύμμαχες χώρες.

Γιώργος

Scroll to Top