Ευρώ τέλος για Ελλάδα

Ευρώ τέλος για Ελλάδα

Με αφορμή το σχέδιο Δήμητρα του ΜΕΡΑ25, αποδείχθηκε πόσο αστείοι είναι ο Τσίπρας, ο Ανδρουλάκης και περισσότερο από όλους ο Μητσοτάκης. Είναι αστείοι για αυτά που λένε για το ευρώ και την δραχμή. Ή αν το δει κανείς αλλιώς, είναι άκρως επικίνδυνοι για την χώρα. Όλοι όσοι έχουν πάρει θέση υπέρ του ευρώ και κατά της δραχμής, θα καθίσουν στο σκαμνί, όταν ηττηθεί η ΝΤΠ - ΕΕ.

Θα τους δοθεί η ευκαιρία να απολογηθούν και να αιτιολογήσουν γιατί υποστήριζαν τον ευρώ και γιατί ήταν κατά της δραχμής. Επειδή αποκλείεται να μπορέσουν να το κάνουν, θα καταδικαστούν με βαριές ποινές. Σκοπεύαμε να εξηγήσουμε νομισματικά ζητήματα και θα το κάνουμε. Προς το παρόν, να πούμε πως το ευρώ ήταν επιζήμιο για την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων, άρα επιζήμιο για το ΑΕΠ δηλαδή την τσέπη του μέσου Έλληνα.

Ανεξάρτητα με το τι λένε όλοι αυτοί οι αστείοι άνθρωποι, το ευρώ έχει τελειώσει για την Ελλάδα. Έχουμε γράψει κατεβατά για το τι πρόκειται να συμβεί. Τα έχουμε επαναλάβει πάρα πολλές φορές. Δυστυχώς δεν έχουμε την απήχηση των καναλιών. Τα αναγνωστικό κοινό μας είναι μικρό. Οι αναγνώστες ας τα διαδίδουν για να ξέρουν και άλλοι, όσο το δυνατόν περισσότεροι, τι πρόκειται να συμβεί.

Η ΝΤΠ - ΕΕ δεν θα προχωρήσει. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα προχωρήσει όπως προέβλεπε το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Θα δημιουργηθούν τέσσερα έως δέκα (4 - 10) γκρουπ χωρών παγκόσμια, χωρίς να αποκλείεται να είναι περισσότερα. Ένα τμήμα της Ευρώπης θα είναι στο ίδιο γκρουπ με την Ρωσία και ένα άλλο στο ίδιο γκρουπ με ΗΠΑ - Βρετανία.

Το υπόλοιπο, με αρκετά λιγότερες από είκοσι εφτά (27) χώρες, θα αποτελέσει μια μικρότερη Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν θα λέγεται πλέον Ευρωπαϊκή καθώς δεν θα περιλαμβάνει όλη την Ευρώπη. Ανάλογα με τις χώρες που θα περιλαμβάνει μπορεί να λέγεται πχ Βόρειο - Δυτική Ευρωπαϊκή Ένωση, Μεσο - Ευρωπαϊκή Ένωση κλπ.

Σε αυτό το κομμάτι, μπορεί να υπάρχει το ευρώ. Όμως η Ελλάδα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βρίσκεται σε αυτό το γκρουπ. Θα βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ με ΗΠΑ - Βρετανία ή με Ρωσία όπου οι χώρες θα έχουν μεγάλη αυτονομία. Τώρα αν η Γαλλία ή η Ιταλία, θελήσουν να σπάσουν τον Άξονα με την Γερμανία, μπορεί να βρεθεί η Ελλάδα στο ίδιο γκρουπ με Γαλλία ή/και Ιταλία αλλά θα είναι επίσης και ΗΠΑ - Βρετανία ή Ρωσία.

Για αυτό τέλειωσε το ευρώ για την Ελλάδα. Δεν τέλειωσε μόνο το ευρώ, τέλειωσε η ΕΕ όπως σχεδιαζόταν από την ΝΤΠ. Οι ισχυρές χώρες έχουν ήδη συμφωνήσει σε κάποια σημεία, απλά δεν έχουν συμφωνήσει ακόμη σε όλα. Επίσης δεν λένε τι πρόκειται να συμβεί για να μην δημιουργηθεί αναστάτωση στην ΕΕ. Εμείς το γνωρίζουμε από την Ελληνική Αντίσταση στην ΕΕ - ΝΤΠ που ενημερώνεται από την Διεθνή Αντίσταση.

Διαμαρτύρονται κάποιοι Νεοταξίτες πως η ανταπόκριση της ΕΕ ήταν ασθενής στο ζήτημα του απεγκλωβισμού ξένων υπηκόων στο Σουδάν. Δεν ήταν μόνο σε αυτό αλλά σε μια σειρά θεμάτων καθώς έχει συμφωνηθεί, σε επίπεδο μεγάλων δυνάμεων, να αλλάξει το σχέδιο ΝΤΠ και επομένως να αλλάξει και ο σχεδιασμός για την ΕΕ. Στα γκρουπ ΗΠΑ - Βρετανίας και Ρωσίας θα είναι διαφορετικά τα μοντέλα από το αποτυχημένο της ΕΕ. Αυτό θα αφορά και τα νομίσματα. Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να υπάρχουν οφέλη και εγχώριου και κοινού νομίσματος.

Θα γίνει καλύτερα κατανοητό στα άρθρα που θα ασχοληθούν μελλοντικά με νομισματικά ζητήματα. Αυτές οι εκλογές είναι όπως ένα μικρό δένδρο, σε ένα μεγάλο δάσος που είναι η εναλλακτική παγκοσμιοποίηση στο σχέδιο της ΝΤΠ. Το ευρώ θα τελειώσει για την Ελλάδα. Πότε ακριβώς θα συμβεί, είναι άγνωστο. Ίσως περάσουν πολλά χρόνια για να πραγματοποιηθούν όλα όσα εξηγούμε.

Είναι άσκοπη οποιαδήποτε συζήτηση περί δραχμής και ευρώ μεταξύ κομμάτων, διότι είναι όλα δρομολογημένα. Είναι όμως πολύ χρήσιμη η ενημέρωση των πολιτών γύρω από νομισματικά ζητήματα και αυτό θα κάνουμε. Τα νομισματικά ζητήματα είναι μέρος των οικονομικών ζητημάτων, με τα οποία ήδη έχουμε ασχοληθεί αρκετά. Χρειάζεται πραγματική ενημέρωση και όχι κοροϊδία και εξαπάτηση από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα του ευρώ και της δραχμής είναι ένας από τους δεκάδες λόγους που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ να ψηφίσετε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν κάνει το μαύρο - άσπρο και αυτό που ήταν καταστροφή για την ελληνική οικονομία, το παρουσιάζουν ως κάτι πολύ θετικό. Οι άνθρωποι είναι παντελώς άσχετοι ή υπερβολικά προδότες. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Και στις δύο περιπτώσεις είναι τελείως ακατάλληλοι. Μαυρίστε τους σε αυτές τις εκλογές.

Εγχώριο κοινό νόμισμα

Διονύσιος

Scroll to Top