Βραχυχρόνια και μακροχρόνια

Βραχυχρόνια και μακροχρόνια

Το βραχυχρόνιο δεν αναιρεί τον μακροχρόνιο σχεδιασμό. Σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε εκλογές. Υπάρχουν γαλλόφιλοι σε όλα τα κόμματα αλλά το «Ελλάς Γαλλία Συμμαχία» είναι της ΝΔ και του ιδρυτή της θείου Καραμανλή. Συνεχιστές της πολιτικής παράδοσης είναι τα ανίψια του και κυρίως ο μεγαλύτερος που διετέλεσε πρωθυπουργός. Πρόεδρος της ΝΔ είναι τώρα ο Μητσοτάκης. Να μας πουν οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες και γενικά όλοι στην Νέα Δημοκρατία. Είναι οι Γάλλοι ηλίθιοι;

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Ή είναι οι Γάλλοι ηλίθιοι ή δεν είναι. Αν είναι ηλίθιοι, για ποια συμμαχία μας μιλάνε με ηλίθιους; Αν δεν ηλίθιοι, τότε σωστά έβγαλαν τα εκλογικά αποτελέσματα στις προηγούμενες εκλογές. Σε προηγούμενο άρθρο γράφτηκε πως οι ψηφοφόροι πρέπει να κάνουν ό,τι οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί. Αυτό δεν αναιρεί τίποτα από όλα όσα έχουν αναφερθεί σχετικά με τον μακροχρόνιο σχεδιασμό της Ελληνικής και Διεθνούς Αντίστασης σε ΝΤΠ - ΕΕ. Δεν αλλάζουν τα μακροχρόνια πλάνα αλλά απλώς προσαρμόζονται.

Η Ελληνική Αντίσταση θα αποκτήσει έλεγχο μεγάλων καναλιών και μεγάλων ΜΜΕ και θα δημιουργηθούν τρία Αντινεοταξικά σχήματα, στην κεντροαριστερά, στο κέντρο, στην κεντροδεξιά. Η ΝΤΠ, θα ηττηθεί, αν δεν συνθηκολογήσει. Τότε τους περιμένουν όλους τους Νεοταξίτες βαριές τιμωρίες. Τι θα συμβεί στην Ελλάδα με συνθηκολόγηση; Θα βρεθεί σε ένα γκρουπ χωρών με μεγάλη αυτονομία, πιθανώς με Ιταλία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ρωσία κλπ. Δεν αποκλείεται όμως να είναι στο ίδιο γκρουπ με ΗΠΑ - Βρετανία.

Μπορεί αν είναι μαζί με την Γαλλία ή την Ιταλία, μόνο αν σπάσουν τον Άξονα με την Γερμανία. Για αυτό λέμε πως αποκλείεται η Ελλάδα να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή την Ένωση μαζί με Γερμανία - Γαλλία. Όπως έχει ήδη γραφτεί, δεν μπορούμε να εξετάζουμε την υποπερίπτωση, της υποπερίπτωσης, της υποεναλλακτικής, του υποσεναρίου. Δίνουμε μια γενική ιδέα και μετά οι αναγνώστες που επιθυμούν να εξετάζουν όλες τις υποπεριπτώσεις μπορούν να το κάνουν μόνοι τους.

Στο τέλος, αν νικήσει η Αντί-ΝΤΠ, θα έχει παγκόσμια κυριαρχία αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός της. Οι σύμμαχοι δεν μπήκαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο για να μοιράσουν την Ευρώπη σε δύο ζώνες επιρροής. Μπήκαν στον Πόλεμο για να εμποδίσουν τον Χίτλερ, τους Ναζί και τα σοσιαλιστικά κέντρα που βρίσκονταν πίσω από αυτούς να πετύχουν παγκόσμια κυριαρχία.

Τα κόμματα που πρωταγωνίστησαν στην ευρωπαϊκή πορεία της Γαλλίας, τα αντίστοιχα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι οι Ρεπουμπλικάνοι (Les Républicains LR) που παλαιότερα λεγόταν MP και το Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS). To πρώτο πήρε 4,78% και το δεύτερο 1,74%. Στην Γαλλία που δεν καταστράφηκε είναι πάνω από 30% η Αντινεοταξική Δεξιά και πάνω από 20% η Αντινεοταξική Αριστερά.

Ακόμη και η Γερμανία, η χώρα που έχει περισσότερο ωφεληθεί από την ΕΕ και είναι η πιο Νεοταξική χώρα, έχει ένα 10,3% που ψηφίζει Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD). Στην Ελλάδα που καταστράφηκε από την ΕΕ δεν υπάρχει ούτε αυτό το 10%. Ο Μητσοτάκης θα μπορούσε να είναι το αντίστοιχο του Μακρόν της Γαλλίας.

Ο Μακρόν προέρχεται από τους Σοσιαλιστές αλλά μην ξεχνάμε πως οι Μητοστάκηδες είναι οι ιδρυτές των Φιλελεύθερων του Βενιζέλου. Πρέπει να δηλώσει πως η ΝΔ είναι κόμμα του κέντρου και να μπει στο γκρουπ Renew Europe. Όμως είναι μεγάλος πολιτικός απατεώνας διότι θέλει να είναι και ο Μακρόν και η Λεπέν και η Πεκρές (Ρεπουμπλικάνοι) της Ελλάδας. Απορώ πως δεν θέλει να είναι και ο Μελανσόν της Ελλάδας.

Να τονίσουμε με κάθε τρόπο πως ούτε στην Γαλλία, το κόμμα του Μελανσόν η Ανυπότακτη Γαλλία (La France Insoumise) ούτε οι Podemos της Ισπανίας είναι το αντίστοιχο του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πριν το καλοκαίρι του 2015. Τα αντίστοιχα κόμματα είναι ΜΕΡΑ25 - Πλεύση Ελευθερίας - ΛΑΕ. Και μόνο το όνομα του κόμματος του Μελανσόν, το λέει καθαρά, Ανυπότακτη Γαλλία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να μετονομασθεί σε Υποταγμένη Ελλάδα. Podemos σημαίνει μπορούμε. Όλοι μαζί μπορούμε να το γυρίσουμε και το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έδιναν οι δημοσκοπήσεις στις αρχές της προεκλογικής περιόδου. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε μια τιμωρία σε αυτούς που μας κατέστρεψαν τις ζωές, στα κόμματα που κυβέρνησαν, ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν πρέπει να πάρουν σε καμία περίπτωση πάνω από 25%. Αυτό είναι το βραχυχρόνιο. Μακροχρόνια θα έρθει η βαριά τιμωρία, οι φυλακίσεις και κατασχέσεις περιουσίας. Μπορεί να πάρει χρόνια αλλά θα γίνει όμως οπωσδήποτε, αν δεν συνθηκολογήσουν. Έχουν διαπράξει πολλά και βαριά εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού, για να εφαρμόσουν το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ. Ο παγκόσμιος αγώνας κατά της ΝΤΠ - ΕΕ δεν θα είναι ούτε εύκολος ούτε σύντομος αλλά θα είναι νικηφόρος. Θα έρθει η Απελευθέρωση από την Κατοχή της ΝΤΠ - ΕΕ.

Προσπαθήστε να εξηγήστε σε όσους περισσότερους μπορείτε. Πέστε σε αυτούς που θα καταλάβουν και θα πεισθούν να κάνουν το ίδιο, να προσπαθήσουν να τα εξηγήσουν σε όσους περισσότερους μπορούν. Χρησιμοποιήστε περισσότερο το Ίντερνετ αλλά και προσωπική ή τηλεφωνική επικοινωνία. Κρύψτε τις ταυτότητες και τα διαβατήρια σε αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ώστε να μην μπορέσουν να ψηφίσουν.

Μιχαήλ

Scroll to Top