Γαλλίδα κατάσκοπος

Γαλλίδα κατάσκοπος

Το έχουν ξεφτιλίσει τα κανάλια με την υποτιθέμενη Ρωσίδα κατάσκοπο. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν αυτή η γυναίκα που παρουσιάζουν είναι Ρωσίδα κατάσκοπος. Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι. Ποια είναι η άποψη μου από αυτά που έχω ακούσει μέχρι στιγμής, χωρίς να έχω άλλες πληροφορίες. Πιστεύω πως είναι Γαλλίδα κατάσκοπος και θα το εξηγήσω. Δεν σημαίνει πως η άποψη μου είναι σωστή αλλά διακρίνω κάποιες συμπτώσεις, πολλές για την ακρίβεια.

Κατ' αρχάς κατασκόπους έχουν όλες οι χώρες, στην Ελλάδα και παντού. Στην Ελλάδα συγκεκριμένα, τους περισσότερους κατασκόπους και στις μεγαλύτερες θέσεις τους έχουν η Γαλλία και η Γερμανία. Έχουμε γαλλικά και γερμανικά σχολεία, πολλές γαλλικές και γερμανικές εταιρείες να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Έχουμε το Ινστιτούτο Γκαίτε στην Ομήρου και το Γαλλικό Ινστιτούτο στην Σίνα.

Τα κανάλια προσπαθούν να παρουσιάσουν μια ιστορία πως δήθεν η Ρωσία ξόδεψε πολλά χρήματα για να την εκπαιδεύσει και πως δήθεν ετοιμαζόταν για κάτι πολύ μεγάλο. Προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις από πράγματα άσχετα που σε καμία περίπτωση δεν τεκμηριώνουν τα συμπεράσματα στο οποία καταλήγουν. Υποτίθεται πως έγινε μια διαδικασία ελληνοποίησης παράνομη. Δυστυχώς τέτοιες παράνομες ελληνοποιήσεις γίνονται πάρα πολλές. Υπάρχουν κυκλώματα που κερδίζουν πολλά από αυτή την ιστορία. Το γεγονός πως έγινε μια παράνομη ιστορία ελληνοποίησης δεν καταλήγει στο συμπέρασμα πως ήταν Ρωσίδα κατάσκοπος.

Πάμε τώρα στις πολλές συμπτώσεις που εμένα προσωπικά μου λένε πως ήταν Γαλλίδα κατάσκοπος. Το στυλ της από τις φωτογραφίες ήταν γαλλικό. Σε ένα φροντιστήριο στο Μοναστηράκι που πήγαινε για να μάθει ελληνικά δήλωνε Γαλλίδα. Συναναστρεφόταν με γαλλόφωνους και μίλαγε πολύ καλά Γαλλικά. Ο φίλος της στην Ελλάδα είχε φροντιστήριο Γαλλικών. Είχε μεξικάνικο διαβατήριο όπου η μητέρα της αναφερόταν ως Βελγίδα. Ταξίδια στο εξωτερικό έκανε στην Γαλλία.

Η παράνομη ελληνοποίηση είχε γίνει στην Εύβοια. Από την Εύβοια έχει καταγωγή ο Βενιζέλος, ο αρχηγός του γαλλικού ΠΑΣΟΚ. Πίσω από τον Μητσοτάκη είναι η αδελφή του, αρχηγός της γερμανικής ΝΔ, ο Σημίτης αρχηγός του γερμανικού ΠΑΣΟΚ και έμμεσα ο Καραμανλής, αρχηγός της γαλλικής ΝΔ. Η 17Ν είχε κάποιες σχέσεις με την Εύβοια. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες είχαν σχέσεις με την 17Ν.

Η φερόμενη πράκτορας, έμενε στην ίδια πολυκατοικία με την Μιλένα Αποστολάκη που είναι γαλλικό ΠΑΣΟΚ. Ήταν παντρεμένη με τον Συγγελίδη, αντιπρόσωπο της Citroen στην Ελλάδα. Υπάρχουν ενδείξεις πως το Παγκράτι είναι μια περιοχή που αρέσει στις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, από την εποχή του Κερεμίδη. Η σύντροφος του Δέσποινα Αγιωρίτου είχε έρθει από το Βέλγιο.

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες έχουν αγαπημένες περιοχές όπως και αγαπημένα κανάλια. Ο υποτιθέμενος σύζυγος της στην Βραζιλία, δήλωνε Αυστριακός, ίσον Γερμανός. Υποτίθεται πως η γυναίκα αυτή εξαφανίστηκε στις αρχές Ιανουαρίου. Λίγο πριν είχε ξεσπάσει το Qatargate και είχε γίνει η σύλληψη της Καϊλή. Η Καϊλή είναι άνθρωπος του Βενιζέλου.

Τα περισσότερα από αυτά τα λένε τα κανάλια. Τα λένε όμως με έναν τέτοιο τρόπο που αντί να κάνουν μπαμ πως είναι Γαλλίδα κατάσκοπος, να συνηγορούν στο ό,τι είναι Ρωσίδα κατάσκοπος. Κάνουν δηλαδή το άσπρο μαύρο και την Γαλλίδα κατάσκοπο προσπαθούν να την παρουσιάσουν ως Ρωσίδα κατάσκοπο. Θέλω να συμπληρώσω λίγα λόγια για άλλο ένα περιστατικό όπου έχουν κάνει το άσπρο-μαύρο.

Το τελευταίο (πριν την Γαλλίδα κατάσκοπο) ήταν η καταδίκη του Παππά. Να ξεκαθαρίσω πως κατά την άποψη μου, η λύση στα προβλήματα της Ελλάδας δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτοί στο δρόμο της καταστροφής βρίσκονται. Η λύση είναι μια άλλη κεντροδεξιά που θα μπορέσει να έχει ρυθμούς ανάπτυξης ψηλούς, σε ένα άλλο γκρουπ χωρών, με ένα διαφορετικό μοντέλο. Δεν μπορώ όμως να αφήσω ασχολίαστη άλλη μια δημιουργία ψευδαισθήσεων.

Τέτοιες ποινές, σαν αυτή του Παππά, ρίχνουν τα δικαστήρια για πλάκα. Πέρα από την νομική καταδίκη, να το δούμε στην ουσία του. Ποιο είναι το έγκλημα του Παππά; Ότι προσπάθησε να έχει ένα κανάλι φιλικό στον ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως ο Μητσοτάκης που έχει όλα τα κανάλια φιλικά, σε πόσα χρόνια έπρεπε να καταδικαστεί; Σε εκατό χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή! Απλά στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλα μούτρα και ξέρουν να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους, χωρίς να καταδικάζονται από τα δικαστήρια.

Γιατί κάνουν το άσπρο - μαύρο στην υπόθεση της κατασκόπου; Γιατί όλοι πίσω από τον Μητσοτάκη είναι του γερμανογαλλόφιλου χώρου. Γιατί ο Καραμανλής αλλά και ο Μητσοτάκης έχει πολύ καλές σχέσεις με την Γαλλία ενώ ο Μητσοτάκης έχει κακές σχέσεις με την Ρωσία. Δηλαδή ποιο συμπέρασμα βγαίνει από αυτά που παρουσιάζουν τα κανάλια; Οι Ρώσοι είναι κακοί, καλά κάνει ο Μητσοτάκης και τους πάει κόντρα. Ψηφίστε Μητσοτάκη!

Σπήλιος

Scroll to Top