Που είναι η 17Ν;

Που είναι η 17Ν;

Είναι πλέον πασίγνωστη η φωτογραφία στη οποία απεικονίζονται η Λιάνη, ο Λιάνης, ο Παπούλιας, η Στάη και άλλοι δύο άντρες να κάνουν μπάνιο στην Ελούντα. Είναι φανερό πως οι δύο γυναίκες δεν φορούν το πάνω μέρος του μαγιό, αν και το νερό δεν αφήνει να φανεί το στήθος τους. Η σχέση της Μιμής με τον Παπανδρέου ξεκίνησε τον Απρίλιο του ’86 στο ταξίδι του στο Πεκίνο. Μαζί ήταν ο Παπούλιας και ο Κατσιφάρας.

Την περίοδο της Μιμής στο Καστρί, ο Μιχάλης Ζιάγκας διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο. Μάλιστα είχε βγει και η φήμη πως είχαν και ερωτική σχέση. Κατά την παραμονή του στην Σουηδία, ο Παπανδρέου είχε σωματοφύλακα τον Μιχάλη Ζιάγκα. Όταν ο Παπανδρέου έγινε πρωθυπουργός, ο Ζιάγκας έφερε τον τίτλο «ειδικός συνεργάτης στο ιδιαίτερο γραφείο του πρωθυπουργού».

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το ’36 και έζησε σε Αυστρία και Σουηδία. Ο Στεφανάκος ήταν από αριστερή οικογένεια και σπούδασε στην Σουηδία. Έβγαλε από την μέση τον «δεξιό» Καλαποθαράκο και τους «Αμερικάνους» Γρηγοράκους για να γίνει αυτός ο νονός των νονών. Μετά τη δολοφονία του Μπακογιάννη το ’89, η Αντιτρομοκρατική έκανε έφοδο στο σπίτι του Ζιάγκα γιατί πίστευε πως είχε σχέσεις με την 17Ν. Επίσης ο Ζιάγκας είχες στενές επαφές με την ΕΥΠ. Ο αδελφός του Γιάννης ήταν ειδικός σύμβουλος του Παπούλια καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Στο θέμα του Πεντελικού, ενάντια στον Παπανδρέου έκαναν ανταρσία Μερκούρη, Λαλιώτης, Σημίτης, Πάγκαλος. Ο Λαλιώτης είχε στενές σχέσεις με την Μερκούρη. Όταν βρισκόταν ο Παπανδρέου στα τελευταία του, φώναξε τον Λαλιώτη και του ζήτησε να του υποσχεθεί πως θα φροντίσει να μην γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Σημίτης. Ο Λαλιώτης το υποσχέθηκε και μετά στήριξε τον Σημίτη.

Τον Ιούλιο του 2016 ο Γιωτόπουλος έστειλε μια επιστολή στο Έθνος όπου αναφέρει 3+5=8 καθοδηγητές. Οι δύο έγιναν υπουργοί και οι υπόλοιποι έξι έφθασαν σε πολύ ψηλές θέσεις. Αναφέρει μυστικές υπηρεσίες, παρακράτος και συγκάλυψη με την κεντροδεξιά. Επίσης αναφέρει για διασυνδέσεις με την αντιδικτατορική δράση. Όσοι είναι λίγο πονηρεμένοι θα πρέπει να έχουν καταλάβει.

Θα το εξηγήσω για τους απονήρευτους. Λιάνη και Στάη είναι γαλλόδουλες και ο Παπούλιας γερμανόδουλος. Γαλλικές και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες έβαλαν την Μιμή να την πέσει στον Παπανδρέου. Αυτός επειδή ήταν μ#υ%όδουλος έπεσε εύκολα στην παγίδα. Μπορεί να βοήθησε και ο Παπούλιας που ήταν παρών, να του είπε «ρε μεγάλε αυτή θέλει να την π#δ%ξεις, μην την κοιτάς, όρμα».

Ο Παπανδρέου μπορεί να είχε τις κόντρες του με τις ΗΠΑ αλλά δεν ήταν ούτε γερμανόδουλος ούτε γαλλόδουλος. Η Γαλλία είχε τον έλεγχο του έτερου κόμματος εξουσίας, της Νέας Δημοκρατίας και ο Άξονας Γαλλίας - Γερμανίας ήθελε να αποκτήσει τον έλεγχο και του ΠΑΣΟΚ. Επειδή οι Γάλλοι έλεγχαν την Νέα Δημοκρατία, είπαν το ΠΑΣΟΚ να το ελέγχουν οι Γερμανοί.

Δύο μεγάλα ονόματα του ΠΑΣΟΚ που ακούστηκε να έχουν σχέση με την 17Ν είναι οι γαλλόδουλοι Λιάνης και Λαλιώτης. Βέβαια μπορεί να είναι και μία ανυπόστατη φήμη. Εγώ προσωπικά δεν έχω αποδείξεις. Πάντως οι ενδείξεις συγκλίνουν πως για τους καθοδηγητές που αναφέρει ο Γιωτόπουλος θα πρέπει να ψάξουν στον κύκλο Παπούλια, αδελφών Ζιάγκα, ξαδελφών Λιάνη, Στάη, Μερκούρη, Λαλιώτη.

Δεν ισχυρίζομαι πως όλοι αυτοί ήταν υποχρεωτικά οι καθοδηγητές αλλά πως κάπου εκεί γύρω μπορεί να ξετυλιχτεί το κουβάρι της 17Ν. Σίγουρα ο Γιωτόπουλος ξέρει. Η επιστολή που έστειλε είχε το νόημα να τους εκβιάσει ώστε να τον βγάλουν από μέσα. Βέβαια ποιοι να το ψάξουν αφού σκοπός τους όλων είναι να το συγκαλύψουν;

Αυτά εξηγούνται πολύ αναλυτικά σε προηγούμενα άρθρα (σύνδεσμοι στο τέλος του άρθρου) που αξίζει να τα διαβάσει κανείς γιατί θα καταλάβει πολλά πράγματα και θα βγάλει πολλά συμπεράσματα. Πάμε και σε κάτι σχετικά πρόσφατο, το χοντρό πέσιμο της Στάη στον Μητσοτάκη, στη γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό, μόλις είχε γίνει πρωθυπουργός.

Όπως οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες έβαλαν την Μιμή να την πέσει στον Παπανδρέου, έτσι έβαλαν την Στάη να την πέσει στο Μητσοτάκη; Έχει περάσει λίγο η μπογιά της και του ρίχνει σχεδόν δεκαπέντε χρόνια. Αυτή έχει γεννηθεί το ’54 και ο Μητσοτάκης το ’68. Μήπως είχαν την πληροφορία πως γουστάρει GILF’s (Grandmother I’ d Like to Fuck);

Ή μήπως η Στάη δεν προσέφερε τον εαυτό της αλλά έκανε την τσατσά που ταιριάζει περισσότερο η ηλικία της; Μήπως έκανε και τα δύο; Μπορεί να του έλεγε «ό,τι θέλεις εσύ αγόρι μου… αν θέλεις να πάρεις εμένα… αλλιώς σου φέρνω γυναίκα - άντρα ό,τι γουστάρεις να το κάνουμε και οι τρεις… αν δεν με θέλεις να συμμετέχω, μόνο θα σε κοιτάω να φτιάχνομαι».

Βγήκε μια βρώμα πως τελικά οι γερμανογαλλικές μυστικές υπηρεσίες του πάσαραν τον γερμανόδουλο περίπου συνομήλικο του Ρέμο που τους έχει «πάρει» όλους. Ή τον έχουν πάρει δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι από πάνω και ποιος είναι από κάτω. Μπορεί βέβαια να είναι τελείως ράδιο - αρβύλα. Που είναι λοιπόν η 17Ν; Δίπλα σου ήταν ρε βλάκα Μητσοτάκη και σου ψυθίριζε όλο το βράδι στο αυτί. Δεν εννοώ πως η Στάη είναι υποχρεωτικά 17Ν αλλά πως στον κύκλο που προανέφερα (Παπούλια, αδελφών Ζιάγκα, ξαδελφών Λιάνη, Στάη, Μερκούρη, Λαλιώτη) πιθανώς μπορεί να ξετυλιχτεί το κουβάρι της 17Ν.  

Κι άλλες συνδέσεις     Κι ο Καραμανλής 17Ν;     Τους πέταξαν στα σκουπίδια     Εκτελεστική οργάνωση     Άπλετο σκότος     Προστατευόμενος μάρτυρας;     Φταίει ο Ζαν Κοκτώ     Μπόχα Γαλλίας

Σπυρίδων

Scroll to Top