Μπόχα Γαλλίας

Μπόχα Γαλλίας

Τα ορφανά των Γάλλων

Μετά τον νομό Θεσσαλονίκης, στα ανατολικά βρίσκεται ο νομός Σερρών και αμέσως μετά ο νομός Δράμας. Δράμα - Σέρρες βρίσκονται περίπου στο ίδιο ύψος όπως Νιγρίτα - Πρώτη Σερρών. Η Νιγρίτα είναι γνωστή για τα νερά της. Βρίσκεται προς την μεριά της Θεσσαλονίκης και η Πρώτη προς την μεριά της Δράμας. Σέρρες, Πρώτη και Νιγρίτα σχηματίζουν ένα περίπου ισοσκελές τρίγωνο. Νιγρίτα, Πρώτη, Δράμα, Σέρρες σχηματίζουν ένα παραλληλόγραμμο. Η Πρώτη είναι πιο κοντά στην Δράμα από τις Σέρρες. Η απόσταση Σέρρες Δράμα είναι περίπου 70 χιλιόμετρα. Οι άλλες αποστάσεις είναι μικρότερες.

Η γαλλόφιλη οικογένεια Καραμανλή κατάγεται από την Πρώτη Σερρών. Δίπλα στην Νιγρίτα, προς τα βόρεια, είναι η Τερπνή από την οποία είναι ο Κουφοντίνας. Γεννήθηκε το 1958 και ήρθε στην Αθήνα με την οικογένεια του το 1972. Στην 17Ν συνεργάστηκε με τον Γάλλο πολίτη Αλέξανδρο Γιωτόπουλο και υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για εμπλοκή γαλλικών μυστικών υπηρεσιών. Λίγο πιο πάνω από την Τερπνή είναι η Βέργη από την οποία κατάγεται ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ Σάββας Καλεντερίδης που αρθρογραφεί στην καραμανλική εφημερίδα «Δημοκρατία». Είναι λίγο μικρότερος από τον Κουφοντίνα, γεννημένος το 1960. Ήρθε στην Αθήνα, το 1977, όταν μπήκε στην Σχολή Ευελπίδων.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος γεννήθηκε το 1952 και μεγάλωσε στην Δράμα. Ήταν ομοφυλόφιλος. Πριν την δολοφονία του είχε συλληφθεί με σημαντική ποσότητα κοκαΐνης. Ακούγονταν ότι ασχολούνταν με το εμπόριο κοκαΐνης σε καλλιτεχνικούς κύκλους και στα σαλόνια της καλής κοινωνίας. Είχε συνεργαστεί κυρίως με τον ANT1 και το MEGA. Ο Μίνως Κυριακού ήταν γαλλοσπουδασμένος και γαλλόφιλος.

Από την Δράμα επίσης ήταν και ο Παύλος Κερεμίδης, περίπου συνομήλικος με τον Σεργιανόπουλο. Όταν σκοτώθηκε από αστυνομικούς, το 1996, ήταν 45 χρονών επομένως πρέπει να γεννήθηκε το 1951. Προμήθευε με κοκαΐνη τα σαλόνια της καλής κοινωνίας. Είχε την κάβα του στο Παγκράτι που είχε και ο Σεργιανόπουλος το σπίτι του. Ο Κερεμίδης είχε συνδεθεί με την Μενεγάκη που ξεκίνησε την καριέρα της στον ΑΝΤ1.

Με τον ΑΝΤ1 συνέδεσε την καριέρα του ο Γιώργος Καραΐβάζ που ήταν επίσης από την Δράμα. Ήταν πάνω από δεκαπέντε χρόνια μικρότερος από τους άλλους δύο, γεννημένος το 1968, περίπου συνομήλικος της Μενεγάκη. Είχε στενές σχέσεις με την ΕΥΠ και σύμφωνα με δική του ομολογία φιλικές σχέσεις με τον τραπεζίτη Μάλαμα. Αυτός ήταν στην ίδια ομάδα με τον Εκαμίτη Παπαχρήστου που είχε διατελέσει διοικητής ΑΤ Φιλοθέης, περιοχή της «καλής κοινωνίας».

Το τρίο Παπαχρήστου - Μάλαμα - Καπετανάκη είχε σχέσεις με προστασία, εμπόριο ναρκωτικών και άλλες παράνομες δραστηριότητες σε Αθήνα και Μύκονο. Συνεργάζονταν με τον Στεφανάκο που είχε βοηθήσει στις αποδράσεις Παλαιοκώστα και Ριζάι από τον Κορυδαλλό. Συνοδοιπόρος του Καπετανάκη ήταν ο Χρυσόπουλος που είχε συλληφθεί από την αντιτρομοκρατική μαζί με τον Σερεμέτη. Ο Σερεμέτης ήταν συνεργάτης Παλαιοκώστα και Κερεμίδη.

Ο Παπαχρήστος ήταν κουμπάρος με τον γαλλόφιλο καραμανλικό Καμένο. Δολοφονήθηκε (ο Παπαχρήστος) έξω από την ταβέρνα Κρητικός. Ο συνιδιοκτήτης της ταβέρνας Σταύρος Δογιάκης αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε, κάπου εκεί κοντά. Είχε σχέσεις με την «υψηλή» κοινωνία Αθήνας και Μυκόνου. Έκανε κολλητή παρέα με διάφορους ομοφυλόφιλους. Ήταν φίλος με τον Σάκη Ρουβά.  

Ο Λαζόπουλος, ο Ψινάκης και ο Ρουβάς βρισκόντουσαν στο Therapin, στην Μύκονο. Είναι ομοφυλόφιλοι ή αμφιφυλόφιλοι. Ο Κούγιας έχει χαρακτηρίσει τον Λαζόπουλο αχάριστο. Τον έσωσε από αυτή την υπόθεση επειδή το ζήτησε μία μεγάλη προσωπικότητα της χώρας που τον προστάτευε. Έστειλε ελικόπτερο και τον πήρε πριν έρθει η αστυνομία και το λιμενικό. Η Μύκονος είναι το νησί των γκέι κα το αγαπημένο νησί του Κωνσταντίνου Καραμανλή που σύμφωνα με φήμες ήταν γκέι ή αμφιφυλόφιλος.

Ο Ζαν Κοκτώ ήταν ομοφυλόφιλος. Κατείχε πολύ ψηλές θέσεις σε εσωτερικούς κύκλους της Γαλλίας και ήταν πολύ ενεργός υπέρ των Ενωμένων Σοσιαλιστικών Πολιτειών της Ευρώπης. Πέθανε το 1963 αλλά οι κύκλοι παρέμειναν. Στους κύκλους αυτούς συμμετείχαν ο Καραμανλής, η Μελίνα και διάφοροι του αντιδικτατορικού αγώνα των Παρισίων. Πιθανώς να συμμετείχε και ο Γιωτόπουλος ή συνεργάτες του.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί οι συνδέσεις μπορεί να είναι τυχαίες συμπτώσεις ή όχι τόσο τυχαίες. Επιπλέον ακόμη και να μην γνωρίζονται μεταξύ τους τα άτομα, μπορεί να υπάρχει έμμεση σύνδεση δηλαδή ενδιάμεσοι κοινοί γνωστοί. Για εμένα όλο αυτό το σκηνικό έχει έντονη μπόχα Γαλλίας αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Η Οργάνωση Τραμπ (όχι εγώ) γνωρίζει όλους τους ανθρώπους των Γάλλων (και των Γερμανών). Οι συνδέσεις είναι πολύ περισσότερες. Δεν είναι μόνο αυτές που έχουν αναφερθεί. Όπως έχει ήδη γραφτεί, η Οργάνωση Τραμπ, θα φερθεί με καλοσύνη και επιείκεια στα ορφανά των Γάλλων, μετά την απόσυρση Γαλλίας - Γερμανίας από τα Βαλκάνια. Τα ορφανά όμως θα πρέπει να κάθονται φρόνιμα από τώρα.  

Στέφανος

Scroll to Top