Με μαθηματική ακρίβεια

Με μαθηματική ακρίβεια

Είναι πράγματι πολύ λυπηρό που φθάσαμε στο σημείο να συζητάμε για πεντακόσιους ή εκατό στόχους και πιθανά κτυπήματα. Πόσο μάλλον αν αυτά πράγματι συμβούν. Είναι όμως πολύ πιο λυπηρά όλα αυτά που συνέβησαν στην χώρα και τους κατοίκους της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όλα αυτά που συνέβησαν, την οικονομική καταστροφή, την υποδούλωση, τα πρώτα πολύ δύσκολα χρόνια των Μνημονίων, τις αυτοκτονίες, τα συσσίτια, τους αστέγους κλπ.

Ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι οριστικά κατεστραμμένοι ή «βαριά λαβωμένοι» δηλαδή δεν έχουν ελπίδα να επανέλθουν. Για όλα αυτά υπάρχουν υπεύθυνοι που δεν τιμωρήθηκαν ποτέ. Μια ψευτο-ελίτ προδοτών, συνωμοτών, κλεφτών και απατεώνων μας έχει κατακλέψει, μας έχει κατακοροϊδέψει, μας έχει καταπιέσει, μας έχει καταστρέψει. Όλα όσα έγιναν τα υπομείναμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι, εκτός από την ψευτο-ελίτ, το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ.

Κανονικά όλοι αυτοί έπρεπε να είχαν φύγει «με τις κλωτσιές» και να τους είχαν αντικαταστήσει άλλοι άνθρωποι, ικανοί και έντιμοι. Οι καταστροφείς της χώρας, οι κλέφτες, οι συνωμότες, οι προδότες έπρεπε να είναι στην φυλακή, να έχουμε πάρει πίσω τα κλεμμένα και εκτός από αυτά να τους έχουμε πάρει και όλη την περιουσία ως αποζημίωση για την καταστροφή που προκάλεσαν.

Σε μία Δημοκρατία κάτι τέτοιο θα είχε συμβεί. Η νεοταξική ψευτοελίτ όμως φρόντισε να αποκτήσει οικονομική δύναμη με παράνομους και εγκληματικούς τρόπους. Πολλά από αυτά είναι κλεμμένα από τον ελληνικό λαό ή προϊόν εγκληματικών ενεργειών. Μέρος της οικονομικής αυτής δύναμης, η ψευτο-ελίτ την έχει μετατρέψει σε μιντιακή ώστε να ελέγχει τα ΜΜΕ. Έτσι δεν είναι δυνατόν να αναδειχθούν έντιμοι και ικανοί άνθρωποι καθώς τα νεοταξικά ΜΜΕ τους κόβουν τον δρόμο.

Η ευρώδουλη νεοταξική ψευτοελίτ εξακολουθεί να κυβερνά παρόλα τα δεινά που έχει προκαλέσει στον τόπο και στους ανθρώπους. Έχουν βάσει σχεδίου μπλοκάρει τις πολιτικές δημοκρατικές διαδικασίες. Επομένως αυτοί είναι οι υπεύθυνοι που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε ακραίες καταστάσεις. Μπορεί να μην είναι μόνο κτυπήματα στόχων ή μπορεί να μην είναι καθόλου κτυπήματα στόχων.

Οι ακραίες καταστάσεις όμως είναι σχεδόν βέβαιο πως θα έρθουν, με υπαιτιότητα της ευρώδουλης νεοταξικής ψευτοελίτ. Οι θύτες θα γίνουν και αυτοί θύματα και τα θύματα θύτες. Κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν πως υπουργοί κα υφυπουργοί των κυβερνήσεων Σημίτη και Καραμανλή που προκάλεσαν την καταστροφή δεν είναι τώρα σε υπουργεία ή βουλευτικές θέσεις και μάλιστα κάποιοι δεν είναι ούτε καν στην ζωή.

Όμως όλα τα κόμματα της Βουλής, με εξαίρεση το ΚΚΕ, ακολουθούν τον ίδιο δρόμο και κάνουν τα ίδια περίπου πράγματα. Είναι λυπηρό πως το μόνο κόμμα που δεν ακολουθεί αυτό τον δρόμο είναι ένα κομμουνιστικό. Θα έπρεπε τουλάχιστον η κεντροδεξιά που είναι πιο πατριωτική από τις άλλες παρατάξεις να βρίσκεται σε άλλο δρόμο.

Δυστυχώς η ψευτο-κεντροδεξιά της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτή που έβαλε την χώρα στον δρόμο της προδοσίας, της υποδούλωσης και της καταστροφής με τον εθνοπροδότη Κωνσταντίνο Καραμανλή, ομοφυλόφιλο, σοσιαλιστή και συνεργάτη των Χιτλερικών στην Κατοχή. Οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι έχουν βλακωδώς παρασυρθεί να πιστεύουν πως η ευρωπαϊκή ιδέα είναι της κεντροδεξιάς ενώ είναι ουτοπική σοσιαλιστική.

Δεν παίρνουν ρίσκο όσοι θα επιχειρήσουν ακραίες καταστάσεις; Σίγουρα πάντα υπάρχει ένα ρίσκο, αν και θα φροντίσουν να το ελαχιστοποιήσουν. Ο αγώνας για Ελευθερία, Δημοκρατία, Ανεξαρτησία θέλει και θυσίες. Δεν θα έρθουν όταν καθόμαστε στο σαλόνι του σπιτιού μας και βλέπουμε τηλεόραση, τα ψέματα και την προπαγάνδα των καναλιών. Δεν χρειάζεται όλοι να επιχειρήσουν ακραίες καταστάσεις.

Χρειάζεται όμως η Αντίσταση στο Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ να γίνει πιο μαζική. Θεωρώ πως αυτοί οι άνθρωποι (που θα σχεδιάσουν ή θα επιχειρήσουν ακραίες καταστάσεις) θα είναι αποφασισμένοι και έτοιμοι για όλα. Θα τα παίξουν όλα για όλα. Αν τους βγει, τους βγήκε. Αν δεν τους βγει θα είναι έτοιμοι για οποιεσδήποτε συνέπειες. Οι Καθεστωτικοί είναι αποφασισμένοι και έτοιμοι για όλα;

Δεν γίνεται να συνεχίσουν να μας κατακλέβουν, να μας καταπιέζουν, να μας κατακοροΐδεύουν, να μας καταστρέφουν. Επειδή δεν έχουμε φωνή δεν σημαίνει πως δεν έχουμε και άποψη. Η άποψη μας ακούγεται μόνο λίγο στο Διαδίκτυο. Όμως και εκεί είναι πολλοί άνθρωποι που αποφεύγουν να διατυπώσουν την άποψη τους δημόσια για τον φόβο του Καθεστώτος.

Εκφράζουν τις απόψεις τους μόνο κατ’ ιδίαν, σε ιδιωτικές συζητήσεις. Οι ψήφοι που παίρνουν οι Καθεστωτικοί δεν είναι ενδεικτικοί. Πολλοί Αντικαθεστωτικοί ψηφίζουν καθεστωτικά κόμματα στην λανθασμένη κατ’ εμέ λογική «το μη χείρον βέλτιστον». Προτιμούν δηλαδή μια κακή επιλογή για να μην έρθει μια χειρότερη. Όμως όχι μόνο θα ήθελαν μια καλή επιλογή αλλά αγωνίζονται και για αυτό δηλαδή την Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ.  

Δήμος

Scroll to Top