Μην ψηφίζετε δολοφόνους

Μην ψηφίζετε δολοφόνους

Στις 28 Φεβρουαρίου του 2023, συνέβη το πιο θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που έχει καταγραφεί ποτέ στην Ελλάδα. Στον επιβατικό συρμό Intercity 62 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, επέβαιναν περίπου 350 επιβάτες. Οι περισσότεροι ήταν φοιτητές που επέστρεφαν από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Στις 23.22, λίγη ώρα μετά την αναχώρηση από τον σταθμό της Λάρισας, κοντά στον οικισμό Ευαγγελισμού της Λάρισας, το Intercity συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία 63503 που ερχόταν από την Θεσσαλονίκη και είχε προορισμό την Λάρισα. Και οι δύο αμαξοστοιχίες βρέθηκαν να ταξιδεύουν στην ίδια σιδηροδρομική γραμμή, της καθόδου. Σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 85.

Οι περισσότεροι θάνατοι προήλθαν από την φωτιά που ξέσπασε. Ακόμη δεν μας έχουν δώσει μια εξήγηση γιατί έγινε αυτό. Σίγουρα προήλθε από κάποιο εύφλεκτο υλικό που για να μην μας το λένε τόσο καιρό δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Αν μάθουμε, κάτι που αμφιβάλλω πως θα γίνει, θα είναι μετά τις εκλογές ώστε να μην επηρεάσει την ψήφο των πολιτών.

Η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που ήταν κυβέρνηση. Ευθύνες έχει επίσης και το ΠΑΣΟΚ. Μια βασική αιτία του δυστυχήματος είναι οι οικονομικές περικοπές που έγιναν επειδή Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν οικονομικά την χώρα και την οδήγησαν στην χρεοκοπία. Ευθύνες έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ που προηγήθηκε στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν έχουν περάσει χρόνια αλλά λίγοι μήνες. Κι όμως οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το κόμμα που έχει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης καθώς ήταν κυβέρνηση, να προηγείται και να βρίσκεται σε ποσοστά άνω του 30%. Θα απευθυνθώ σε τρεις κατηγορίες ψηφοφόρων. Η πρώτη και κατά την γνώμη μου σημαντικότερη είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν στον Θεό και είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Είναι η σημαντικότερη γιατί αποτελούν ένα μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.

Έχετε συνειδητοποιήσει πως αν ρίξετε ψήφο στη ΝΔ θα πάτε στην Κόλαση; Μπορεί να μην βλέπει κανείς τι ψηφίζετε πίσω από το παραβάν αλλά ΞΕΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ. Τα παιδιά που χάθηκαν σας ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. Πως μπορεί να πάει το χέρι σας και να ψηφίσει ΝΔ; Αξίζει να βράζετε αιώνια στα καζάνια της Κόλασης για να ρίξετε μια ψήφο στον Μητσοτάκη που υπηρετεί τα Εβραϊκά συμφέροντα;

Θα απευθυνθώ μετά σε αυτούς που δεν είναι κοντά στην Χριστιανική θρησκεία αλλά πιστεύουν πως κάτι υπάρχει εκεί έξω που δεν το αντιλαμβανόμαστε με τις πέντε αισθήσεις μας. Το κάρμα επιστρέφει το καλό αλλά και το κακό. Αν ρίξετε ψήφο σε ένα από τα τρία κόμματα που ευθύνονται, μπορεί την άλλη φορά να είναι το δικό σας το παιδί, το ανίψι, το εγγόνι, ο αδελφός, η γυναίκα, ο πατέρας, η μάνα.

Θα απευθυνθώ τέλος σε αυτούς που δεν πιστεύουν πως υπάρχει Θεός ούτε κάρμα. Είναι τελείως ανήθικο να ρίξετε ψήφο στους δολοφόνους τόσων αθώων ψυχών που οι περισσότεροι δεν πρόλαβαν να ζήσουν την ζωή τους, ήταν μόνο στην αρχή. Αν δεν πιστεύετε στο Θεό, δεν πιστεύετε στο κάρμα και είστε τελείως ανήθικοι, πηγαίνετε να ψηφίσετε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.

Μια είδηση που έχει περάσει εσκεμμένα στα ψιλά γράμματα είναι οι θάνατοι από τους εμβολιασμούς. Τουλάχιστον εξήντα τρεις θάνατοι και 1663 παρενέργειες μάλλον σχετίζονται με τους εμβολιασμούς. Καθυστερούν τα αποτελέσματα πιθανότατα εσκεμμένα, για να μην επηρεάσουν τις εκλογές. Προς το παρόν έχουν καταλήξει πως μόνο 2 θάνατοι έγιναν σίγουρα από τον εμβολιασμό.

Δολοφόνοι αυτών των ανθρώπων είναι πρωτίστως η κυβέρνηση Μητσοτάκη που τους ώθησε ή τους εξανάγκασε στον εμβολιασμό. Ευθύνη έχουν επίσης ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και όποια άλλα κόμματα ακολούθησαν την ίδια γραμμή με της ΝΔ. Μάλιστα ο Τσίπρας έβαλε στην θέση του τον Πολάκη και τον εξανάγκασε να εμβολιαστεί. Ο Πολάκης σημειωτέον είναι γιατρός.

Στις 23 Ιουλίου 2018 ξέσπασε η φωτιά στο Μάτι. Ξεκίνησε στις 16.41, κοντά στην Μονή Νταού Πεντέλης. Αρχικά κατευθυνόταν προς την περιοχή του Διονύσου αλλά μεταξύ 17.10 και 17.30, ο άνεμος άλλαξε κατεύθυνση και δυνάμωσε. Είναι 102 επίσημα καταγεγραμμένοι νεκροί. Την μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά η ΝΔ και μετά το ΠΑΣΟΚ.

Η Περιφέρεια όπως και η Πυροσβεστική και η Αστυνομία ήταν ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι δήμαρχοι ήταν γαλάζιοι. Επιπλέον ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν ευθύνη διότι δεν φρόντισαν στις δεκαετίες που κυβέρνησαν να έχουν ένα σχέδιο εκκένωσης για τέτοιες περιπτώσεις. Αν το είχαν κάνει, θα το έβρισκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Για τις λεπτομέρειες του σχεδίου χρειάζεται επισταμένη μελέτη.

Να αναφέρω κάτι απλό που το σκέφτηκαν οι πολίτες. Θα μπορούσε να υπάρχει σχέδιο εκκένωσης από την θάλασσα, για το Μάτι και άλλες περιοχές με παρόμοια μορφολογικά χαρακτηριστικά. Αν είχαν βάσει σχεδίου κατευθυνθεί οι κάτοικοι στις παραλίες όπου θα τους παραλάμβαναν πλεούμενα, οι νεκροί θα ήταν λιγότεροι ή πιθανότατα καθόλου.

Να προσθέσουμε τους πολλούς νεκρούς από αυτοκτονίες στην διάρκεια των Μνημονίων. Κάποιοι συνάνθρωποι μας δεν άντεξαν και έκριναν πως είναι καλύτερο να φύγουν από αυτή την ζωή παρά να ζήσουν μια ανυπόφορη ζωή που την προκάλεσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τα κόμματα που κυβέρνησαν. Μην ψηφίζετε τους δολοφόνους ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ.

Χαράλαμπος

Scroll to Top