Μήτσο και γκέι στο ΠΑΣΟΚ

Μήτσο και γκέι στο ΠΑΣΟΚ

Οι Καραμανλήδες και οι Μητσοτάκηδες είναι βιαστές της κεντροδεξιάς. Έχουν βιάσει ασύστολα και κατ’ επανάληψη την κεντροδεξιά παράταξη και συνεχίζουν να το κάνουν. Οι Μητσοτάκηδες προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Πριν την επταετία ήταν η Ένωση Κέντρου και πριν το 1961 το Κόμμα των Φιλελεύθερων. Ιδρυτές των Φιλελεύθερων ήταν οι Μητσοτάκηδες. Ο Βενιζέλος πήρε το κόμμα των Ξυπόλητων από τον παππού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και το μετονόμασε σε Κόμμα των Φιλελεύθερων.

Πρέπει να δώσουμε προσοχή σε ένα σημείο. Στην μεταπολίτευση, ως κέντρο ορίζονταν ο χώρος μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ. Πριν την επταετία, κέντρο ήταν ο ενδιάμεσος χώρος μεταξύ ψευτο-δεξιάς και κομμουνιστών. Στις εκλογές του 1961, τρίτο κόμμα ήταν το Π.Α.Μ.Ε. (Πανδημοκρατικό Αγροτικό Μέτωπο Ελλάδας) του Πασαλίδη με ποσοστό 14,63% όπου βασικός πυλώνας ήταν η Ε.Δ.Α. (Ενιαία Δημοκρατική Αριστερά).

Πιο συγκεκριμένα, τα ποσοστά των τριών πρώτων κομμάτων σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις έχουν ως εξής:

1958   ΕΡΕ 41,16%   ΕΔΑ 24,42%   Κόμμα Φιλελεύθερων 20,67 %

1961   ΕΡΕ 50,81%  Ένωση Κέντρου 33,66%   ΠΑΜΕ 14,63%

1963   Ένωση Κέντρου 42,04%   ΕΡΕ 39,37%  ΕΔΑ 14,34%

1981   ΠΑΣΟΚ 48,07%   ΝΔ 35,88%   ΚΚΕ 10,94%

Δηλαδή ο χώρος των Φιλελεύθερων και της Ένωσης Κέντρου, έγινε τελικά ο χώρος του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτό τον χώρο ανήκουν οι Μητσοτάκηδες από το 1878, όταν ο Κωστής Μητσοτάκης ίδρυσε το Κόμμα των Ξυπόλητων που το έκανε ο Βενιζέλος Κόμμα των Φιλελεύθερων. Ο μόνος λόγος που βρέθηκαν τελικά στη Νέα Δημοκρατία ήταν η Αποστασία. Δεν άλλαξαν ιδεολογία. Δεν τους ήθελαν στην Ένωση Κέντρου και στο ΠΑΣΟΚ.

Από το 1965, έχει περάσει πάνω από μισός αιώνας. Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ και οι Μητσοτάκηδες πρέπει να γυρίσουν στον χώρο που ανήκουν, στον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Έχουν υποχρέωση οι Πασόκοι να τους πάρουν γιατί είναι δικοί τους άνθρωποι και μάλιστα ιδρυτές της παράταξης τους καθώς όλα ξεκίνησαν από το Κόμμα των Ξυπόλητων του Κωστή Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του σοσιαλιστικού χώρου.  

Η αριστερά είχε χάσει από το 1961 ένα σημαντικό μέρος της δύναμης της που πήγε στην Ένωση Κέντρου. Από τότε κρατήθηκε περίπου σε αυτά τα επίπεδα και λίγο χαμηλότερα. ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωναν γύρω στο 10%. Τα πράγματα άλλαξαν όταν ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ένα μεγάλο ποσοστό από το ΠΑΣΟΚ αλλά σταμάτησε επίσης να είναι κόμμα της αριστεράς και έγινε κάτι μεταξύ αριστεράς και σοσιαλδημοκρατίας.

Αυτό δεν θα γινόταν ποτέ αν δεν είχαμε την οικονομική καταστροφή, την χρεοκοπία και τα Μνημόνια. Η πραγματική αριστερά σήμερα είναι κάπου μεταξύ του 24,42% που πήρε η ΕΔΑ το 1958 και του 12% που πήραν ΚΚΕ + ΣΥΡΙΖΑ το 2009. Ο μέσος όρος είναι γύρω στο 18% και δική μου εκτίμηση είναι 15% με 20%. Αυτό που συνέβαινε ήταν πως ένα μέρος της αριστεράς ψήφιζε ΠΑΣΟΚ. Δεν ξεκίνησε στην μεταπολίτευση αλλά το 1961 όταν ένα τμήμα της αριστεράς ψήφισε Ένωση Κέντρου.

Οι Καραμανλήδες σίγουρα δεν ανήκουν στον χώρο Ξυπόλητων - Φιλελεύθερων – Ένωσης Κέντρου – ΠΑΣΟΚ όπως οι Μητσοτάκηδες αλλά είναι ψευτο – δεξιά και όχι πραγματική δεξιά. Είναι δεξιός σοσιαλισμός. Έχει καταγγελθεί πως οι Καραμανλήδες έχουν δημιουργήσει έναν κύκλο ομοφυλόφιλων που άτυπα διοικεί το κόμμα. Οι ομοφυλόφιλοι, οι σεξουαλικά αποκλίνοντες, οι ναρκομανείς, οι οικολόγοι και όλοι όσοι έχουν σοσιαλιστικές αντιλήψεις πρέπει να πάνε στο ΠΑΣΟΚ ή στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ είναι πιο κοντά διότι υποτίθεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερότερα από το ΠΑΣΟΚ καθώς ξεκίνησε από την αριστερά.

Αν δεν θέλουν να πάνε στο ΠΑΣΟΚ Μηστοτάκηδες, ομοφυλόφιλοι, άλλοι σεξουαλικά αποκλίνοντες, ναρκομανείς, οικολόγοι, κάθε λογής αλλόκοτοι - περίεργοι - βλαμμένοι, έχουν άλλη μια επιλογή. Τον χώρο που έχει εκφραστεί από την Δράση και την Φιλελεύθερη Συμμαχία και που στο εξωτερικό εκφράζεται από κόμματα όπως το Renaissance (πρώην en March) του Μακρόν, τους Βρετανούς Φιλελεύθερους Δημοκράτες, το FDP της Γερμανίας κλπ.

Είναι δικαίωμα τους να πιστεύουν ό,τι θέλουν και να είναι ό,τι θέλουν (εφόσον δεν είναι παράνομο) αλλά δεν μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο και να βιάζουν την κεντροδεξιά. Ο Μητσοτάκης να χαρεί όσο θέλει αν ο γιος του είναι γκέι αλλά στο ΠΑΣΟΚ (ή στο χώρο της Δράσης – Φιλελεύθερης Συμμαχίας). Δεν μπορεί ο Πρόεδρος του κόμματος εξουσίας του συντηρητικού χώρου να έχει τέτοιες αντιλήψεις.

Ο κύκλος ομοφυλόφιλων των Καραμανλήδων δηλαδή όλα τα gays της ψευτο - δεξιάς, ας απολαύσουν όσο θέλουν στην ομοφυλοφιλία τους και ας αγωνιστούν για τα δικαιώματα τους όπως τα αντιλαμβάνονται αλλά στο ΠΑΣΟΚ ή σε έναν άλλο χώρο από τον συντηρητικό. Το ίδιο ισχύει για άλλους σεξουαλικά αποκλίνοντες, ναρκομανείς, οικολόγους, αλλόκοτους - περίεργους - βλαμμένους. Καθένας πρέπει να βρεθεί εκεί που ανήκει. Να μπει επιτέλους μια τάξη σε αυτή την χώρα και να ξεκινήσει από την κορυφή.

Ζήσης 

Scroll to Top