Να δηλώσουν τι είναι

Να δηλώσουν τι είναι

Συντηρητικοί κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας μας καταγγέλλουν εξοργισμένοι όλα τα αισχρά που γίνονται μέσα στο κόμμα. Αυτοί, οι συντηρητικοί, βρίσκονται κυρίως σε δεύτερο και τρίτο επίπεδο ιεραρχικά στην κομματική οργάνωση. Συμβαίνει διότι εσκεμμένα δεν προωθούνται συντηρητικοί στη ηγεσία του «συντηρητικού» κόμματος. Δεν είναι κάτι καινούριο αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνεται διαρκώς χειρότερο.  

Σε συμπαιγνία με τα ΜΜΕ και ιδίως τα κανάλια, στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και γενικότερα μέσα στο κόμμα προωθούνται ομοφυλόφιλοι, σεξουαλικά αποκλίνοντες, ναρκομανείς και γενικότερα μη συντηρητικοί. Ο δρόμος για τους συντηρητικούς είναι κλειστός, ακόμα κι αν είναι πραγματικά ικανοί και άξιοι, οι ικανότεροι και αξιότεροι του κόμματος. Δεν προτιμώνται αλλά προτιμώνται μη συντηρητικοί.

Αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο και όμως αληθινό. Στο «συντηρητικό» κόμμα κρατάνε βάσει σχεδίου χαμηλά τους συντηρητικούς και προωθούν στα ψηλότερα κλιμάκια μη συντηρητικούς. Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, σύμφωνα πάντοτε με τα λεγόμενα αγανακτισμένων συντηρητικών κύκλων της Νέας Δημοκρατίας. Όπως καταγγέλλουν ισχύει το «δώσε κώλο, πάρε κώλο, γνώρισες τον κόσμο όλο».

Πολλοί θα το έχουν ακούσει και όσοι δεν το έχουν ακούσει, ας το μάθουν. Δυστυχώς και πάλι, αυτά συμβαίνουν μέσα στο συντηρητικό κόμμα, σύμφωνα πάντοτε με τις καταγγελίες. Δηλαδή ένας ομοφυλόφιλος με πολιτικές φιλοδοξίες, ανεβαίνει μέσα στο κόμμα με ερωτικές σχέσεις και σεξουαλικές επαφές με άλλους ισχυρότερους ομοφυλόφιλους που βρίσκονται σε ψηλότερες θέσεις. Αυτοί μπορεί να είναι μέσα στο κόμμα, στον χώρο των ΜΜΕ, των επιχειρήσεων κλπ.

«Δώσε κόκα, πάρε κόκα, γνώρισες όλη την κλίκα» θα μπορούσαμε να παραφράσουμε το λαϊκό γνωμικό. Δυστυχώς συμβαίνει και αυτό. Μέσα στο «συντηρητικό» κόμμα ανεβαίνουν μέσα από πάρτι με κόκες όπου μπορεί να συμβαίνουν και άλλα πράγματα δηλαδή σεξουαλικές αποκλίσεις, εκτός από την χρήση κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών. Η συμμετοχή σε τέτοια πάρτι (μικρά ή μεγάλα) δημιουργεί ένα «δέσιμο» και ισχυροποίηση των δεσμών με την κλίκα των σεξουαλικά αποκλίνοντων και ναρκομανών. Εκεί δεν βρίσκονται μόνο πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας αλλά και άλλοι μη συντηρητικοί από τα μίντια, τις επιχειρήσεις κλπ.

Δηλαδή το κόμμα που απευθύνεται στους νοικοκύρηδες, τους οικογενειάρχες, τους νομοταγείς είναι αυτό που τους κρατάει χαμηλά εσκεμμένα και προωθεί όλους τους άλλους. Εδώ πρέπει να κάνουμε έναν διαχωρισμό ανάμεσα στους γνήσια συντηρητικούς και στους ψευτο-συντηρητικούς. Έναν συντηρητικό δεν τον κάνει το συντηρητικό κοστούμι, η σοβαροφάνεια και αν παριστάνει τον συντηρητικό. Ένας ομοφυλόφιλος δεν μπορεί ποτέ να είναι συντηρητικός ακόμα κι αν έχει το πιο συντηρητικό ντύσιμο και την μεγαλύτερη σοβαροφάνεια. Το ίδιο ισχύει και για κάποιον χρήστη ναρκωτικών. Είναι διάφοροι ομοφυλόφιλοι, σεξουαλικά αποκλίνοντες και ναρκομανείς που παριστάνουν τους συντηρητικούς ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.

Οι εξαγριωμένοι γνήσια συντηρητικοί καταγγέλλουν πως οι μη συντηρητικοί «έχουν καταντήσει τον συντηρητικό χώρο τεκέ και πουστράδικο*». Ζητούν απλώς το αυτονόητο. Στον συντηρητικό χώρο να βρίσκονται μόνο συντηρητικοί. Οι υπόλοιποι να τοποθετηθούν επίσημα στον μη συντηρητικό χώρο του οικονομικού φιλελευθερισμού και να πάρουν μια έντιμη στάση ως προς αυτό που είναι. Στην εποχή του Gay Pride και των παρελάσεων Athens Pride, το λιγότερο που πρέπει να κάνει ένας ομοφυλόφιλος είναι να δηλώσει πως είναι. Είναι το σωστό για τους ψηφοφόρους αλλά και για τους άλλους ομοφυλόφιλους. Είναι το σωστό και για τους ίδιους. Θα νοιώσουν πολύ καλύτερα.  

Για τον Μητσοτάκη ψιθυρίζεται πως είναι αμφιφυλόφιλος δηλαδή ανήκει στους ΛΟΑΤΚΙ. Είναι τα αρχικά των λέξεων Λεσβίες Ομοφυλόφιλοι Αμφιφυλόφιλοι Τρανς Κουίρ Ίντερσεξ. Παλαιότερα ήταν σκέτο ΛΟΑΤ και πρόσθεσαν τα άλλα δύο. Ομοφυλόφιλος δεν είναι κάποιος που δεν έχει πάει ποτέ με γυναίκα αλλά όποιος προτιμάει τους άντρες από τις γυναίκες. Μπορεί να έχει συνευρεθεί με γυναίκες κάποιες φορές. Στον αμφιφυλόφιλο αρέσουν και άντρες και γυναίκες. Οι αγανακτισμένοι κύκλοι συντηρητικών της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλουν πως ο Μητστοτάκης είναι μάλλον αμφιφυλόφιλος. Για άλλους όπως θείο και ανιψιό Καραμανλή και Αβέρωφ μιλάνε με βεβαιότητα (πως είναι ΛΟΑΤΚΙ).

Αν ισχύει για τον Μητσοτάκη πως είναι ΛΟΑΤΚΙ, δε θα έπρεπε να λέει «θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν ο γιος μου ήταν γκέι». Θα έπρεπε να λέει «είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι αμφιφυλόφιλος». Επίσης αντί να μιλάει με περηφάνεια για δύο στην κυβέρνηση που είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, θα έπρεπε να αναφέρει όλη την λίστα των μεγάλων ονομάτων της Νέας Δημοκρατίας που είναι ΛΟΑΤΚΙ και είναι πολύ μακριά σύμφωνα με τους εξοργισμένους συντηρητικούς κύκλους της Νέας Δημοκρατίας.

Οι ναρκομανείς δεν μπορούν να δηλώσουν πως είναι χρήστες ναρκωτικών καθώς είναι παράνομο. Θα πρέπει να πάρουν άμεσα θέση υπέρ της νομιμοποίησης ναρκωτικών. Είτε δηλώσουν ΛΟΑΤΚΙ είτε πάρουν θέση υπέρ της νομιμοποίησης των ναρκωτικών, αυτόματα τοποθετούνται στον μη συντηρητικό χώρο του οικονομικού φιλελευθερισμού.

Οι εξοργισμένοι συντηρητικοί κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας ζητούν απλώς το αυτονόητο. Δεν θέλουν να τους βλάψουν. Αν όμως η συμμαχία σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών δεν παίρνει από λόγια, δεν θα αφήσει άλλη εναλλακτική στους συντηρητικούς από το να τους εκθέσει δημόσια με αποδείξεις ώστε να καταλάβουν οι ψηφοφόροι πως όλοι αυτοί δεν ανήκουν στον συντηρητικό χώρο και πολύ άσχημα κάνουν οι συντηρητικοί ψηφοφόροι να τους ψηφίζουν.

*χώρος διασκέδασης ομοφυλόφιλων

Ζώης

Scroll to Top