Οι σοσιαλιστές με τους σοσιαλιστές

Οι σοσιαλιστές με τους σοσιαλιστές

Οι σοσιαλιστές Νεοταξίτες μισούν για διαφορετικούς λόγους τους κομμουνιστές, τους αναρχικούς, τους καπιταλιστές, τους συντηρητικούς, τους παραδοσιακούς, τους πατριώτες και τους ανθρώπους με κάποια Πίστη. Θέλουν να τους εξαλείψουν από προσώπου γης και να επικρατήσει σε όλο τον κόσμο μόνο σοσιαλισμός, κάτω από μία Παγκόσμια Νεοταξική Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία.

Για να εξαλείψουν αυτούς που μισούν, οι σοσιαλιστές Νεοταξίτες δημιουργούν υβριδικές σοσιαλιστικές ιδεολογίες και υβριδικά σοσιαλιστικά κόμματα που έχουν ως βάση τον σοσιαλισμό αλλά ενσωματώνουν στοιχεία από την αριστερά ή την δεξιά για να εξαπατήσουν κομμουνιστές και αναρχικούς ή καπιταλιστές, συντηρητικούς, παραδοσιακούς, πατριώτες και ανθρώπους με κάποια Πίστη.  

Θέλουν να τους παρασύρουν στα μουλωχτά στον δρόμο της Σοσιαλιστικής Νέας Τάξης, χωρίς οι ψηφοφόροι να το καταλάβουν. Στα τελευταία στάδια της ΝΤΠ, οι διαφορετικοί σοσιαλισμοί θα συγκλίνουν. Πως θα σας φαινόταν αν σας έλεγα πως ο άνθρωπος που ταυτίστηκε με την δεξιά, η προσωποποίηση της δεξιάς, ο Καραμανλής, ήταν σοσιαλιστής; Είναι παράξενο, σοκαριστικό και όμως αληθινό.

Ο απολυταρχισμός και ο αυταρχισμός δεν είναι χαρακτηριστικό της αριστεράς ή της δεξιάς, μπορεί να υπάρχουν σε όλο το πολιτικό φάσμα. Επειδή η Νέα Δημοκρατία είναι πιο αυταρχική από το ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει πως είναι πιο δεξιά. Άρα δεν είναι πιο δεξιά η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ; Είναι πιο δεξιά, όχι όμως επειδή είναι πιο αυταρχική αλλά επειδή έχει ενσωματώσει λίγα στοιχεία της δεξιάς.

Έτσι δίνει την ψευδαίσθηση της κεντροδεξιάς – δεξιάς και εξαπατά του ψηφοφόρους παρασύροντας τους στον δρόμο του σοσιαλισμού. Η Νέα Δημοκρατία ανήκει στον σοσιαλιστικό χώρο, είναι δεξιός σοσιαλισμός. Δεν είναι ούτε αστείο ούτε υπερβολή. Γράφω απόλυτα σοβαρά και κυριολεκτώ. Πολλοί δυσκολεύονται να το αντιληφθούν επειδή για δεκαετίες η Νέα Δημοκρατία είχε ταυτιστεί με την κεντροδεξιά-δεξιά. Να προσπαθήσω να το εξηγήσω με απλά παραδείγματα.

Είναι δύο μπασκετμπολίστες, ο ένας έχει ύψος 2,10 μέτρα και ο άλλος 2 μέτρα. Ο δεύτερος είναι πιο κοντός από τον πρώτο αλλά δεν σημαίνει πως είναι κοντός, αντιθέτως είναι πολύ ψηλός, απλά πιο κοντός από τον πρώτο. Εάν τον Ιούλιο έχουμε μια μέρα με 40ο και την επόμενη έχουμε 37ο  δεν σημαίνει πως κάνει κρύο. Και οι δύο μέρες είναι πολύ ζεστές, απλά η δεύτερη είναι λιγότερο ζεστή ή πιο κρύα από την πρώτη. Επειδή η Νέα Δημοκρατία και οι Καραμανλήδες βρίσκονται πιο δεξιά από το ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει πως είναι δεξιοί.

Είναι σοσιαλιστές, πιο δεξιοί από τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ, όπως ο δεύτερος μπασκετμπολίστας είναι πολύ ψηλός αλλά πιο κοντός από τον πρώτο. Επειδή σε μια ομάδα μπάσκετ δεν υπάρχουν κοντοί δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν πουθενά κοντοί. Επειδή στην Ελλάδα δεν υπάρχουν γνήσια κεντροδεξιά-δεξιά κόμματα δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν πουθενά. Τα Νεοταξικά ΜΜΕ και οι Νεοταξίτες πολιτικοί κάνουν και μια άλλη απάτη. Παρουσιάζουν τον δεξιό σοσιαλισμό ως κεντροδεξιά, την πραγματική κεντροδεξιά ως δεξιά και την πραγματική δεξιά ως ακροδεξιά. Δηλαδή προσπαθούν να πείσουν τους ψηφοφόρους πως ο υβριδικός δεξιός σοσιαλισμός τους είναι κεντροδεξιά ενώ δεν είναι. 

Ο Καραμανλής πέρασε το 1978 μαζί με τον Μάνο την οικολογική δασική νομοθεσία επειδή ήταν σοσιαλιστής οικολόγος. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ήταν ομοφυλόφιλος όπως είναι και ο ανιψιός του. Έχουν φτιάξει μέσα στο κόμμα ένα πολύ ισχυρό κύκλο ομοφυλόφιλων που αν δεν το διοικεί, έχει σίγουρα πολύ μεγάλη επιρροή. Το δεξιότερο που μπορούν να τοποθετηθούν Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες, μαζί με αυτούς που τους ακολουθούν, τους Καραμανλικούς και τους Μητσοτακικούς είναι στο κέντρο. Η θέση τους είναι μαζί με τον Μάνο και τον Βαλιανάτο, με τους οικολόγους και τους ομοφυλόφιλους.

Εδώ χρειάζεται προσοχή να μην γίνει παρεξήγηση. Δεν έχουμε κάτι εναντίον των σοσιαλιστών, των οικολόγων, των ομοφυλόφιλων. Δεν συμφωνούμε μαζί τους αλλά δεν τους αρνούμαστε το δικαίωμα να υπάρχουν και να δραστηριοποιηθούν πολιτικά σύμφωνα με τους κανόνες, αντίθετα με τους σοσιαλιστές Νεοταξίτες που θέλουν να εξαφανίσουν όλους τους άλλους και να μείνουν στο τέλος μόνο αυτοί.

Έχουμε τεράστιο πρόβλημα με τους εισβολείς σε πολιτικούς χώρους που δεν ανήκουν, τους απατεώνες, τους διπρόσωπους και με αυτούς που συνωμοτούν εναντίον μας με σκοπό να μας εξαλείψουν από προσώπου γης για να μείνει μόνο ο σοσιαλισμός ως ιδεολογία. Δεν θέλουμε να τους κάνουμε κακό, να τους βλάψουμε.

Ζητάμε το αυτονόητο. Να σταματήσουν να εξαπατούν τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους, οι Καραμανλήδες και οι Μητοστάκηδες, παρασύροντας τους στον δρόμο της Νέας Τάξης και του Σοσιαλισμού. Να πάνε στον χώρο που ανήκουν, στον σοσιαλιστικό και μαζί με τους άλλους σοσιαλιστές να πολιτευτούν έντιμα, δίκαια και να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών.

Να μην συνωμοτούν εναντίον όλων των άλλων προσπαθώντας να τους εξαφανίσουν από προσώπου γης.  Να κάνουν σοσιαλιστικές συζητήσεις, σοσιαλιστικά όνειρα, σοσιαλιστικά σχέδια, να ανταλλάσσουν σοσιαλιστικές απόψεις. Αν δεν πάνε στον χώρο που ανήκουν θα μας αναγκάσουν να τους βλάψουμε για να αντιληφθούν οι ψηφοφόροι πως δεν ανήκουν στον χώρο της κεντροδεξιάς – δεξιάς αλλά του δεξιού σοσιαλισμού. 

Σωτήρης

Scroll to Top