Πωλούνται Rafale Belharra

Πωλούνται Rafale Belharra

Ήταν κάποτε ένας βοσκός. Κάθε πρωί έπαιρνε τα πρόβατα του από το μαντρί και τα πήγαινε να βοσκήσουν σε ένα λιβάδι. Έπαιρνε την φλογέρα μαζί του για να περάσει την ώρα του. Ένα πρωί ξέχασε την φλογέρα. Σκέφτηκε τι να κάνει για περάσει η ώρα. Ανέβηκε σε ένα λοφίσκο και φώναξε δυνατά «βοήθεια χωριανοί, λύκος στα πρόβατα».

Όλοι άφησαν ό,τι έκαναν και έτρεξαν για να σώσουν το κοπάδι του. Ο βοσκός ξεκαρδίστηκε στα γέλια. Το διασκέδασε τόσο πολύ που το έκανε άλλη μια φορά. Μια μέρα, μια αγέλη πεινασμένων λύκων επιτέθηκε στο κοπάδι του. Φώναζε απελπισμένα όσο πιο δυνατά μπορούσε τους συγχωριανούς του να τον βοηθήσουν αλλά δεν πήγε κανείς. Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα;

Τον ψεύτη δεν το πιστεύει κανείς ακόμη κι όταν λέει αλήθεια. Καραμανλής και Σαμαράς είναι αποδεδειγμένα ψεύτες. Δεν πρέπει να πιστεύουμε ούτε μια λέξη από αυτά που λένε. Κάπου ανάμεσα στα πολλά ψέματα υπάρχουν και κάποιες αλήθειες. Όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε τι από όλα είναι αλήθεια και τι είναι ψέματα. Έτσι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην πιστεύουμε ούτε μια λέξη από αυτά που λένε.

Ο ανιψιός Καραμανλής είναι ο συνεχιστής του θείου του. Είναι ένας αποδεδειγμένα ψεύτης όπως βέβαια αποδεδειγμένα ψεύτης είναι και ο Σαμαράς. Αναγκαζόμαστε να επαναλαμβάνουμε τα ίδια κατά καιρούς γιατί φαίνεται πως οι αναγνώστες τα ξεχνάνε. Ο Καραμανλής μαζί με τον Σημίτη έδωσαν ψεύτικες υποσχέσεις για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αποδείχθηκε με την καταστροφή, την χρεοκοπία και τα Μνημόνια πως όλα ήταν ψέματα.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτά τα ψέματα που είπε. Είπε ψέματα για το Χρηματιστήριο, για το νέο ήθος και ύφος. Ο ψεύτης ο Σαμαράς εξελέγη επειδή θα έσκιζε τα Μνημόνια και αμέσως μετά «κάθισε στα τέσσερα». Η ψευτιά πάει σύννεφο μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Η Καραμανλική μπαρούφα «Ελλάς – Γαλλία συμμαχία» τελειώνει μαζί με τον Καραμανλισμό. Ο στρατηγικός προσανατολισμός της Ελλάδας θα είναι ή σε ΗΠΑ – Βρετανία ή σε Ρωσία, τους συμμάχους μας στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

Η Ελλάδα ήταν με τους Συμμάχους, όχι τον Άξονα. Βέβαια υπήρχαν πολλοί προδότες που υποστήριζαν τον Άξονα, όπως ο θείος Καραμανλής και ο πατέρας του Σημίτη. Οι ευρωπαϊστές είναι οι συνεχιστές των Ναζί διότι έχουν τον ίδιο στόχο, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία. Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα των δωσίλογων δηλαδή το κόμμα με τους περισσότερους δωσίλογους ή απογόνους τους. Βέβαια και στο ΠΑΣΟΚ υπήρχαν και υπάρχουν δωσίλογοι.

Οι Ναζί κατόρθωσαν αρχικά να επικρατήσουν αλλά στο τέλος ηττήθηκαν. Το ίδιο θα συμβεί και με τους συνεχιστές των Ναζί. Στο τέλος θα ηττηθούν και αυτοί, αν δεν δεχτούν να συνθηκολογήσουν. Είτε με ήττα είτε με συνθηκολόγηση των συνεχιστών των Ναζί, ο Καραμανλισμός τελειώνει για την κεντροδεξιά όπως τελειώνει και η μπαρούφα «Ελλάς – Γαλλία συμμαχία». Αλλάζει ο στρατηγικός προσανατολισμός της χώρας ή σε ΗΠΑ – Βρετανία ή σε Ρωσία.

Η Νέα Δημοκρατία έχει ιστορία ψευτιάς και προδοσίας. Μας τα έχουν πρήξει για τα Rafal τις Belharra και τον γαλλικό αμυντικό εξοπλισμό που έγινε συμφωνία να αγοράσουμε. Βάζουν κάτι απόστρατους να υποστηρίζουν την επιλογή. Αναγκάζομαι να εξηγήσω κάποια πράγματα. Οι Καραμανλήδες δεν προωθούσαν γκέι μόνο στο κόμμα αλλά και στον κρατικό μηχανισμό. Υπάρχουν στρατηγοί, ναύαρχοι, πτέραρχοι γκέι. Δεν είναι φανερά αλλά κρυφά.

Δεν υποστηρίζω πως όλοι που παίρνουν θέση υπέρ της αγοράς του γαλλικού εξοπλισμού είναι γκέι αλλά κάποιοι από αυτούς είναι και οι ίδιοι ξέρουν πολύ καλά σε ποιους αναφέρομαι. Γαλλόφιλοι είναι οι Καραμανλικοί. Ιδρυτής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο θείος Καραμανλής. Αυτοί οι γκέι απόστρατοι (και εν ενεργεία;) στρατηγοί, ναύαρχοι, πτέραρχοι είναι του καραμανλικού, φιλογαλλικού κύκλου.

Παίρνουν θέση υπέρ της αγοράς του γαλλικού εξοπλισμού επειδή είναι γαλλόφιλοι και όχι επειδή ή αγορά είναι πιο συμφέρουσα. Η απόφαση αγοράς στρατιωτικού εξοπλισμού είναι σύνθετη. Δεν είμαι σε θέση να εκφέρω άποψη για το ποια είναι η καλύτερη επιλογή στην συγκεκριμένη περίπτωση επειδή δεν έχω μελετήσει αρκετά το θέμα. Μπορώ όμως να καταλάβω τα πραγματικά κίνητρα των απόστρατων γκέι στρατηγών, ναυάρχων, πτεράρχων. Δυστυχώς είναι ψεύτες αλλά δεν είναι οι μόνοι.

Είναι κυβέρνηση και μπορούν να αγοράσουν εξοπλισμό απ’ όπου θέλουν αλλά θα ελεγχθούν. Ευτυχώς τα τέρατα καταρρέουν, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού. Έτσι και μια μελλοντική γνήσια κεντροδεξιά κυβέρνηση θα μπορεί να πουλήσει τον γαλλικό στρατιωτικό εξοπλισμό και να αγοράσει αντίστοιχα από κάπου αλλού. Ήδη έχει ανακοινωθεί πως αυτό θα γίνει. Η αγορά θα συμβαδίζει με τον στρατηγικό προσανατολισμό.

Μιχαήλ

Scroll to Top