Συντονισμός αντισυνωμοσίας

Συντονισμός αντισυνωμοσίας

Τα πράγματα είναι απλά. Ή συμφωνεί κανείς με το σχέδιο ΝΤΠ-ΕΕ και ανήκει στην Νεοταξική συνωμοσία ή δεν συμφωνεί και ανήκει στην αντίπαλη συνωμοσία που προσπαθεί να εμποδίσει την πραγματοποίηση του Νεοταξικού σχεδίου. Ο Τζόνσον έκανε λάθη ως προς αυτό που του στοίχισαν την πρωθυπουργία.

Ο Ζελένσκι είναι της ΝΤΠ, υπηρετεί το Νεοταξικό σχέδιο. Βοηθώντας τον Ζελένσκι ο Τζόνσον, βοηθούσε και ενδυνάμωνε την Νέα Τάξη Πραγμάτων που είναι εναντίον του λόγω Brexit. Προσπαθούσε να τον ξεφορτωθεί για να αντιστρέψει το Brexit. Τελικά κατάφερε να τον ξεφορτωθεί προς το παρόν αλλά δεν νομίζω να καταφέρει να αντιστρέψει το Brexit.

Είναι σαν να πολεμούσε ο Τσώρτσιλ τον Χίτλερ στην Δυτική Ευρώπη και ταυτόχρονα να πολεμούσε τον Στάλιν στην Ανατολική που πολεμούσε τον Χίτλερ. Οι Αμερικάνοι, οι Βρετανοί, οι Ρώσοι (Σοβιετικοί) δεν συμμετείχαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για να μοιράσουν την Ευρώπη σε ζώνες επιρροής. Συμμετείχαν για να εμποδίσουν τον Χίτλερ και τον Άξονα να κατακτήσει την Ευρώπη και τον κόσμο.

Ίσως ο Τζόνσον να πίστευε πως ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ θα μπορούσε να είναι υπό βρετανική και αμερικανική επιρροή και ανέλαβαν την προστασία της. Αυτό είναι τελείως εξωπραγματικό καθώς όχι μόνο δεν θα συμφωνούσε η Ρωσία αλλά ούτε η Γαλλία και η Γερμανία. Είναι εφικτό ένα σενάριο όπου ΗΠΑ – Βρετανία έχουν υπό την επιρροή τους ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης αλλά όχι όλη.

Ο Τσώρτσιλ, ο Ρούσβελτ και ο Στάλιν κέρδισαν έναν πόλεμο ώστε να βρεθούν στην θέση να μοιράσουν την Ευρώπη σε ζώνες επιρροής. Ο Τζόνσον δεν κέρδισε κανένα πόλεμο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ίσως να αρκούσε μετακίνηση στρατευμάτων. Δηλαδή οι Ρώσοι να επελαύνουν από τα ανατολικά και Βρετανοί – Αμερικάνοι να αποβιβάσουν στρατεύματα στα δυτικά και να προωθούνται για να τους σταματήσουν.

Όταν συναντηθούν θα επέλθει εκεχειρία και θα αρχίσουν οι συζητήσεις. Με βρετανικά – αμερικανικά στρατεύματα στην Δυτική Ευρώπη και ρωσικά (με συμμάχους) στην Ανατολική, θα γινόταν μια νέα συμφωνία Γιάλτας μεταξύ ΗΠΑ – Βρετανίας από την μία και Ρωσίας από την άλλη. Όμως η Ρωσία θα είχε υπό την επιρροή της ένα τμήμα της Ευρώπης, ίσως μικρότερο από ό,τι μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτό που προέχει είναι να αντιμετωπισθούν οι Νεοταξίτες γιατί αλλιώς θα προχωρήσει το Νεοταξικό σχέδιο. Οι μεταπολεμικοί σχεδιασμοί Αμερικάνων – Βρετανών και Ρώσων, άρχισαν αφού ήταν βέβαιο πως θα ηττηθεί ο Χίτλερ. Ο Ρούσβελτ και ο Τσώρτσιλ δεν είχαν καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στον Στάλιν που ήταν κομμουνιστής και δικτάτορας. Όμως μπόρεσαν να συντονιστούν μαζί του απέναντι στον κοινό εχθρό που ήταν ο Χίτλερ.

Παρομοίως η αντισυνωμοσία στην ΝΤΠ-ΕΕ δεν χρειάζεται να ανήκει στον ίδιο πολιτικό χώρο ή να συμπαθιούνται μεταξύ τους. Χρειάζεται απαραιτήτως συντονισμός ενεργειών ώστε να μην προχωρήσει το Νεοταξικό σχέδιο. Οι εναλλακτικές είναι δύο. Ή θα βρεθεί μια συμβιβαστική λύση με τους Νεοταξίτες όπως η τριχοτόμηση της Ευρώπης ή οι νικητές θα αποφασίσουν για μία εναλλακτική παγκοσμιοποίηση αφού όμως πρώτα έχουν ηττηθεί οι Νεοταξίτες.

Συνθηκολόγηση μεταξύ Νεοταξιτών και Αντινεοταξιτών μπορεί να γίνει και είναι καλό να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας. Όμως πριν την συνθηκολόγηση πρέπει κανείς να αποφασίσει σε ποια συνωμοσία ανήκει, την Νεοταξική ή την Αντινεοταξική; Ο Τζόνσον ως υποστηρικτής του Brexit δεν μπορεί να ανήκει στην Νεοταξική συνωμοσία γιατί το Brexit είναι αντίθετο με το σχέδιο ΝΤΠ-ΕΕ.

Δεν είναι απαραίτητο να έχει επαφές με τον Πούτιν αλλά πρέπει να συντονίζεται με άλλους της αντισυνωμοσίας που με την σειρά τους έχουν επαφές με τον Πούτιν. Είναι κλεμμένο από άλλο άρθρο αλλά καλό και θα το δανειστώ. Ας πούμε πως ο Α επικοινωνεί με τον Β και Γ, ο Β με τον Δ και Ε και ο Γ με τον Ζ και Η. Τότε ο Α, εμμέσως επικοινωνεί με τους Δ, Ε, Ζ, Η. Όλοι στην αντισυνωμοσία κατά ΝΤΠ-ΕΕ θα πρέπει να επικοινωνούν άμεσα ή έμμεσα δηλαδή μέσω τρίτων και να συντονίζονται.

Κάπου γράφτηκε πως το κόμμα Brexit (αν δημιουργηθεί) θα είναι δύσκολο να κερδίσει τις επόμενες εκλογές αλλά εφικτό να κερδίσει τις μεθεπόμενες που θα γίνουν το αργότερο τον Ιανουάριο του 2030. Είναι κάπως μακριά. Ο αγώνας κατά της ΝΤΠ-ΕΕ θα είναι μακρύς και δύσκολος αλλά στο τέλος θα είναι νικηφόρος. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να επέλθει κάποια συνθηκολόγηση νωρίτερα όπως η τριχοτόμηση της Ευρώπης.

Αν όμως οι Νεοταξίτες δεν συνθηκολογήσουν, θα ηττηθούν. Η ΝΤΠ θα ηττηθεί όπως ηττήθηκαν οι Ναζί. Η Παγκόσμια Ολιγαρχική Νεοταξική Δικτατορία δεν θα γίνει όπως δεν έγινε η Παγκόσμια Ναζιστική Δικτατορία. Χρειάζεται όμως συντονισμός μεταξύ της αντισυνωμοσίας για να υπάρξουν αποτελέσματα. Αλλιώς υπάρχει ο ορατός κίνδυνος να επικρατήσει η ΝΤΠ όπως υπήρχε πραγματικός κίνδυνος να επικρατούσαν οι Ναζί. Φανταστείτε πως θα είμαστε τώρα αν είχαν επικρατήσει οι Ναζί.

Αντώνης

Scroll to Top