Τελειώνει η Γαλλία

Τελειώνει η Γαλλία

Δίνω μία πληροφορία με πολύ μεγάλη επιφύλαξη. Μπορεί να είναι λανθασμένη. Όσα αναφέρονται σε προηγούμενα άρθρα για το σενάριο 17Ν επιβεβαιώθηκαν. Πράγματι υπήρξε εμπλοκή των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών. Δεν μπορώ να ξέρω αν η επιβεβαίωση έγινε από τον Γιωτόπουλο ή άλλον(ους). Δεν ξέρω αν έχει ενταχθεί ο Γιωτόπουλος σε πρόγραμμα μαρτύρων.

Σε αντάλλαγμα για τις δολοφονίες Αμερικανών στην Ελλάδα, Γαλλία - Γερμανία αποσύρονται από τα Βαλκάνια όσον αφορά την άσκηση επιρροής. Αν ισχύει είναι πολύ μεγάλη είδηση. Δυστυχώς είναι από αυτά που γίνονται στην πολιτική και δεν λέγονται. Ακόμη και να συνέβη πραγματικά δεν πρόκειται να ανακοινωθεί ποτέ. Θα φανεί όμως σε βάθος χρόνου αν ισχύει ή όχι. Ακόμα και να μην ισχύει, η Γαλλία δηλαδή η επιρροή της στην Ελλάδα τελειώνει.

Ο χώρος της κεντροδεξιάς είναι πατριωτικός χώρος. Όμως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι πατριωτικό. Οι Μητσοτάκηδες είναι σεσημασμένοι διεθνιστές. Πολύ φοβάμαι πως ο Καραμανλής δεν ξέρει τι είναι. Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή είναι διεθνιστής. Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο είναι πατριώτης. Τις Κυριακές, αν έχει λιακάδα είναι πατριώτης κι αν έχει συννεφιά είναι διεθνιστής.

Από το 2010 και μετά, η ευρωπαϊκή πορεία είναι αντίθετη με τον πατριωτικό δρόμο. Τότε αποδείχθηκε πέρα από κάθε αμφιβολία πως η ευρωπαϊκή πορεία είναι ο δρόμος της καταστροφής και της υποδούλωσης. Όποιος εξακολουθεί να υποστηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία από το 2010 και μετά, δεν είναι πατριώτης. Μπορεί να είναι δεξιός ή ακροδεξιός αλλά πατριώτης δεν είναι.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ένα πράγμα. Γράφτηκε πως ο Καραμανλής και οι Καραμανλικοί εκφράζουν το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας και οι Μητσοτάκηδες και οι Μητσοτακικοί το μικρότερο. Αυτό έχει να κάνει με την πολιτική ιδεολογία. Οι περισσότεροι ψηφοφόροι δεν είναι ελίτ ή ψευτοελίτ. Επομένως η «λαϊκή δεξιά» είναι το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων. Επιπλέον οι Μητσοτάκηδες έχουν έρθει από άλλο χώρο, την Ένωση Κέντρου. Το κατά πόσο βέβαια οι Καραμανλήδες, ο θείος και τα ανίψια, είναι γνήσιοι κεντροδεξιοί είναι ένα ερώτημα.

Πάντως έχουν κατορθώσει να εκφράζουν το μεγαλύτερο μέρος της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό όμως δεν κάνει τον Καραμανλή παντοδύναμο. Η Αντίσταση μπορεί να τον τελειώσει πολιτικά, οριστικά και αμετάκλητα, ανά πάσα στιγμή. Μετά θα εκφράζει μόνο τον εαυτό του ούτε καν την οικογένεια του. Επομένως αυτός ο χώρος θα μείνει κατά κάποιο τρόπο ακέφαλος και θα τον εκφράσει ο Έλληνας Τραμπ. Γιατί δεν έχει τελειώσει η Αντίσταση ακόμα τον Καραμανλή; Τρεις είναι οι λόγοι.

Ο βασικός είναι συναισθηματικός. Η Αντίσταση δεν είναι μία οργάνωση αλλά πολλές. ΕΔΕΣ ονομάζουμε τις οργανώσεις της κεντροδεξιάς και ΕΛΑΣ της κεντροαριστεράς. Πολλοί στην αντίσταση, ειδικά στον ΕΔΕΣ, βρίσκονταν πριν το 2010, στον πατριωτικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Δίνουν λοιπόν μία ευκαιρία, στον Καραμανλή, στον Καμένο κλπ για τον παλιό καλό καιρό. Όπως θα έλεγε ο Τραμπ «for old times sake». Δεν πρέπει να το εκλάβουν ως αδυναμία διότι τα περιθώρια στενεύουν.

Αν συμμορφωθούν όλοι αυτοί οι γαλλόφιλοι, ο Καραμανλής, ο Καμένος, ο Παυλόπουλος κλπ θα μπορέσουν να συμβάλουν στην ανάδειξη και στην επικράτηση του Έλληνα Τραμπ και στην στροφή προς τους Συμμάχους (αγγλόφωνες χώρες) και ειδικά τις ΗΠΑ. Επομένως στους συναισθηματικούς λόγους, προστίθενται και πρακτικοί. Αν όμως δεν συμμορφωθούν, η Αντίσταση θα τελειώσει τον Καραμανλή και οποιονδήποτε γαλλόφιλο προσπαθήσει να τον αντικαταστήσει ή να επηρεάσει παρασκηνιακά τα πράγματα.

Ο τρίτος λόγος είναι πως η εξόντωση του Καραμανλή θα περιλαμβάνεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο ανατροπής του Νεοταξικού συστήματος. Μαζί με τον Καραμανλή θα εξοντωθούν και άλλοι και στην συνέχεια θα δικαστούν για τα πολλά εγκλήματα τους. Έχει εξηγηθεί πως αν συμβεί μόνο η εξόντωση του Καραμανλή, μπορεί το σύστημα να αντιδράσει και να μην καταφέρει ο πατριωτικός χώρος να ελέγξει την κεντροδεξιά.  

Η επιλογές που έχουν είναι δύο, η εξής μία. Αναλαμβάνει ο Έλληνας Τραμπ και γίνεται απαγκίστρωση από τον Άξονα Γαλλίας - Γερμανίας. Απλά αυτό μπορούν να το κάνουν εύκολο ή δύσκολο. Εκεί έχουν μία επιλογή. Δεν μπορούν να επιλέξουν το αποτέλεσμα αλλά αν θα κάνουν εύκολη ή δύσκολη την διαδικασία. Αν το κάνουν δύσκολο, η Αντίσταση θα τους τελειώσει όλους.

Τα ορφανά των Γάλλων

Στέφανος

Scroll to Top