Χάιδεψε τα παιδάκια;

Χάιδεψε τα παιδάκια;

Όσα αναφέρονται στο άρθρο «Μιντιακή Μαφιακή Δικτατορία» αντιλαμβάνομαι πως είναι καλοπροαίρετα αλλά δεν μπορώ παρά να μην επισημάνω σημαντικές παραλείψεις και λάθη. Καταλαβαίνω πως εννοεί ο αρθρογράφος καλοπροαίρετα το να αποκτήσει ο μέσος άνθρωπος την εμπειρία μιας επώνυμης βίζιτας.

Όταν όμως παροτρύνει τον λαό να έχει την εμπειρία μιας επώνυμης βίζιτας, ανεβάζει πολύ την ζήτηση. Από την μία αν πέσει η τιμή του  μ@υν$ού, θα συμπαρασύρει και τις τιμές για τις επώνυμες βίζιτες αλλά από την άλλη αν αυξηθεί η ζήτηση για επώνυμες βίζιτες χωρίς να αυξηθεί η προσφορά, θα προκαλέσει άνοδο των τιμών. Για να έχουμε αύξηση της προσφοράς, θα πρέπει να βγουν όλες οι επώνυμες στην βίζιτα. Ήδη είναι πολλές.

Οι επώνυμοι και οι επώνυμες είναι πρότυπα για ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας αλλά και για μεγαλύτερους. Δεν μπορεί πόρνοι και πόρνες να είναι πρότυπα. Το να έκαναν καμία βίζιτα όταν ήταν φτωχοί και άσημοι ίσως δεν είναι τόσο μεγάλο κακό. Κακό είναι και αυτό αναμφισβήτητα αλλά κάπως δικαιολογείται. Δεν επιτρέπεται να συνεχίζουν βίζιτες άνθρωποι επώνυμοι, την στιγμή που μας τους παρουσιάζουν στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης για πρότυπα.

Ο Μητσοτάκης έδωσε μία «διαφορετική συνέντευξη» στο παιδιά της Atraktos kids. Τους έλεγε ότι μικρός ήθελε να γίνει πιλότος και ότι πρέπει όλοι να εμβολιαστούν. Και πως όταν τελειώσει ο κορονοϊός θέλει πάει εκδρομή με την οικογένεια του και να παίξει μπάσκετ με τους φίλους του. Γιατί δεν είπε στα παιδιά πως τα κανάλια που τον στήριξαν είναι γεμάτα βίζιτες; Γιατί δεν τους είπε ότι χρηματοδοτούνται από ναρκέμπορους και λαθρέμπορους; Γιατί δεν τους είπε ότι ο ίδιος και αρκετά μέλη της κυβέρνησης του είναι εκλεκτοί ναρκέμπορων και σωματέμπορων; Γιατί δεν είπε ότι στην κυβέρνηση του υπάρχουν πολιτικοί που κάνουν χρήση ναρκωτικών;

Σίγουρα οι βίζιτες είναι το αρχαιότερο επάγγελμα και δεν πάμε να τις καταργήσουμε. Όμως υπάρχουν πολλά θέματα. Η διακίνηση και το εμπόριο ναρκωτικών είναι παράνομα. Η πορνεία μπορεί να μην είναι παράνομη αλλά επιτρέπεται κάτω από συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Καμία από τις βίζιτες των καναλιών δεν τηρεί αυτές τις προϋποθέσεις και επομένως μιλάμε για παράνομη πορνεία. Η κεντροδεξιά είναι η παράταξη του νόμου και της τάξης και στηρίζεται από παρανόμους.

Ας υποθέσουμε ότι και η πορνεία και τα ναρκωτικά είναι νόμιμα, κάτι που βέβαια δεν ισχύει. Δεν είναι μόνο νομικό το ζήτημα αλλά και ηθικό. Η συντηρητική παράταξη δεν έχει την χαλαρότητα της αριστεράς ως προς αυτά τα ζητήματα. Είναι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην θρησκεία. Δεν μπορεί ο αρχηγός της συντηρητικής παράταξης να είναι ο εκλεκτός νταβατζήδων και Narcos (Narcotraficantes δηλαδή διακινητές ναρκωτικών). H Ελλάδα της Νέας Τάξης δεν είναι σε καμία περίπτωση σαν την Κολομβία, είναι χειρότερη.

Βέβαια όλοι αυτοί οι τύποι δεν είναι στην πραγματικότητα κεντροδεξιοί. Είναι σοσιαλιστές που διαφοροποιούνται μόνο στα οικονομικά από τους υπόλοιπους σοσιαλιστές. Το ίδιο είναι και οι Καραμανλικοί παρόλο που παριστάνουν ότι είναι κάτι άλλο. Ο Καραμανλής μας έβαλε στην ΕΕ που είναι ένα τμήμα της Νέας Τάξης. Οι Νεοταξίτες είναι οι συνεχιστές των Ναζί. Οι Νεοταξίτες είναι ακόλαστοι αμοραλιστές. Δεν υπάρχει Καλό και Κακό και επομένως αμαρτία. Όλα επιτρέπονται από ηθική άποψη, ομοφυλοφιλία, κοπρολαγνία, ουρολαγνία, κτηνοβασία, παιδεραστία, πορνεία, όργια, χρήση ναρκωτικών κλπ. Έχουν γραφτεί επανειλημμένα.

Με αυτούς τους περίεργους τύπους της Νέας Τάξης δεν μπορεί παρά να μην κάνει κάποιος περίεργες σκέψεις. Μήπως πριν και μετά την εκπομπή τα χάιδεψε τα παιδάκια; Κι αν τα χάιδεψε που τα χάιδεψε; Μήπως τα μάζεψαν για να τα πασάρουν σε τίποτα παιδεραστές ή για να γυρίσουν παιδική πορνοταινία; Δεν λέω ότι έγινε κάτι τέτοιο. Απλά δεν μπορεί παρά να μη περάσει από το μυαλό κάποιου ανθρώπου που ξέρει τι είναι όλοι οι Νεοταξίτες.   

Ελπίζω να αντιλαμβάνονται όλα αυτά τα τέρατα πως η συμφωνία που προτείνουμε για ήπια αλλαγή και ομαλή μετάβαση εξουσίας δεν σημαίνει ότι είναι αποδεκτοί. Τον Μητσοτάκη τον αφήνουμε μέχρι να χάσει τις εκλογές. Κάνουμε Προέδρους Δημοκρατίας κατά σειρά Σαμαρά, Τζέφρη, Καραμανλή. Τον Καραμανλή τον κάνουμε σύμβουλο αρχηγού κόμματος/Πρωθυπουργό. Αργότερα ίσως κάνουμε Προέδρους Δημοκρατίας Γεννηματά, Μητσοτάκη, Τσίπρα.  

Απλά τους δίνουμε κάποια ανταλλάγματα για να δεχτούν την συμφωνία και να μην έχουμε πολιτική ανωμαλία διότι ανωμαλία γενικά έχουμε μπόλικη με όλους αυτούς τους Νεοταξίτες. Αν δεν δεχτούν, θα έχουμε απότομη ανατροπή του νεοταξικού συστήματος από την Αντίσταση και βαρύτατες ποινές για όλους τους Νεοταξίτες.

Απόστολος

Scroll to Top