Αφανισμός Εβραίων

Αφανισμός Εβραίων

Νομίζω πως είναι εύκολα κατανοητό τι συνέπειες θα έχει το νέο δόγμα των Παλαιστινίων «νεκρό αντί νεκρού». Αυτό σημαίνει μακροχρόνια αφανισμό όλων των Εβραίων. Ακόμη και να είναι προς το παρόν δόγμα μόνο των Παλαιστινίων, θα γίνει σύντομα και των υπόλοιπων συμμάχων τους και γενικότερα όλων των Μουσουλμάνων. Τα νούμερα είναι αμείλικτα για τη ΝΤΠ και πολύ περισσότερο για τους Εβραίους.

Οι Εβραίοι όλου του κόσμου είναι δέκα πέντε με είκοσι εκατομμύρια. Να δεχτούμε πως είναι είκοσι εκατομμύρια που είναι το ανώτερο εύρος. Οι Μουσουλμάνοι είναι δύο δισεκατομμύρια δηλαδή εκατό φορές περισσότεροι από τους Εβραίους. Δηλαδή με το νέο δόγμα 1 προς 1 για τους νεκρούς που αφορά όλους τους Εβραίους και όχι μόνο τους Ισραηλινούς, θα αφανιστούν όλοι οι Εβραίοι του πλανήτη ενώ οι Μουσουλμάνοι θα έχουν χάσει μόλις το 1%.

Θα συμβεί αυτό σύντομα; Δεν θα συμβεί σύντομα αλλά σε βάθος αρκετών δεκαετιών. Όμως δεν είναι μόνο πως οι Εβραίοι κινδυνεύουν με αφανισμό σε βάθος χρόνου. Ο πόλεμος θα μεταφερθεί και σε άλλες χώρες όπως ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία κλπ. Δεν θα είναι θύματα μη Εβραίοι αλλά σκεφτείτε τι έχει να γίνει όταν συχνά υπάρχουν δολοφονικές επιθέσεις σε Εβραίους, κάποιες από τις οποίες μπορεί να είναι μαζικές.

Αναλογιστείτε επίσης την ψυχολογία των Εβραίων που θα αισθάνονται διαρκώς πως μπορεί να είναι τα επόμενα θύματα. Θα έχουν συνεχώς στο μυαλό τους πως μπορεί να πεθάνουν ανά πάσα στιγμή. Ήρθαν πολλοί Έλληνες από το Ισραήλ. Κάποιοι από αυτούς είναι Εβραίοι στο θρήσκευμα. Επιπλέον ήρθαν Ισραηλινοί που δεν είναι Έλληνες, διότι δεν μιλάγανε Ελληνικά αλλά Αγγλικά. Όλοι αισθανόντουσαν μεγάλη ανακούφιση διότι πίστευαν πως ο κίνδυνος τέλειωσε για αυτούς. Όμως πέρασε μόνο για τους μη Εβραίους.

Οι Εβραίοι θα βρίσκονται πάντοτε σε κίνδυνο όπου και να διαμένουν, εκτός και αν πάνε σε κανένα απομακρυσμένο βουνό ή σε μια απομακρυσμένη ζούγκλα. Μόνο εκεί θα μπορούν να αισθάνονται σχετικά ασφαλείς, όχι απόλυτα όμως. Το ζήτημα είναι να μπορέσει να βρεθεί μια λύση, στο Μεσανατολικό και γενικότερα. Διότι ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός δεν εμπλέκεται μόνο στην δημιουργία και την στήριξη του κράτους του Ισραήλ αλλά και στην ΝΤΠ, όντας μια από τις βασικές συνιστώσες της.

Ανδρέας

Scroll to Top