Έκκληση σε ομογενείς

Έκκληση σε ομογενείς

Η έκκληση σε ομογενείς δεν είναι κάτι καινούριο. Γίνεται από τότε που παρουσιάστηκαν τα πολύ σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα δηλαδή περίπου το 2010. Οι ομογενείς παγκόσμια αλλά ειδικά στις ΗΠΑ που είναι η υπερδύναμη πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Αν μπορέσουν να τα καταλάβουν, θα βοηθήσουν και την Ελλάδα αλλά και προπάντων τους εαυτούς τους.

Οι περισσότεροι ομογενείς βρίσκονται σε ΗΠΑ και Αυστραλία. Σε απόλυτο αριθμό βρίσκονται στις ΗΠΑ, μεταξύ 1,2 και 3 εκατομμυρίων, με το εύρος 2 - 2,5 εκατομμυρίων ως το πιο πιθανό. Σε ποσοστό βρίσκονται στην Αυστραλία, 400 - 500 χιλιάδες σε 25 εκατομμύρια. Ο συνολικός πληθυσμός των ΗΠΑ είναι 330 εκατομμύρια.

Όσοι ζουν στις ΗΠΑ ξέρουν πολύ καλά πως οι Εβραίοι είναι ισχυροί, πιο ισχυροί από τους Έλληνες των ΗΠΑ. Ο ένας λόγος είναι αριθμητικός. Το 40% των Εβραίων όλου του κόσμου βρίσκεται στις ΗΠΑ, ένα άλλο 40% στο Ισραήλ και το υπόλοιπο 20% είναι διασκορπισμένο σε όλο τον κόσμο. Οι Εβραίοι των ΗΠΑ είναι περίπου 6,5 εκατομμύρια.

Κάποιος χαρακτηρίζεται Εβραίος όχι λόγω εθνικής καταγωγής αλλά με βάση την θρησκεία. Οι Εβραίοι έχουν έρθει από πάρα πολλές χώρες. Ενδεχομένως, αν το πάμε στους αρχαίους χρόνους, όλοι να ξεκίνησαν από το σημερινό Ισραήλ. Οι Ορθόδοξοι στις ΗΠΑ υπολογίζονται περίπου όσοι και οι Εβραίοι. Ο λόγος που οι Εβραίοι είναι πιο ισχυροί δεν είναι μόνο αριθμητικός.

Έχουν πολύ μεγάλη αλληλεγγύη μεταξύ τους. Αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στις ΗΠΑ. Είναι κάτι που εφάρμοζαν πάντοτε στην Ευρώπη, καθώς ήταν μειονότητα και σε κάποιες περιόδους αντιμετώπιζαν εχθρική στάση. Την αλληλεγγύη που έμαθαν να έχουν στην Ευρώπη, την μετέφεραν στις ΗΠΑ και έτσι έχουν αποκτήσει πολύ μεγάλη δύναμη.

Για να αποκτήσουν ισάξια δύναμη οι Έλληνες ομογενείς πρέπει α) να εφαρμόσουν ισόβαθμη αλληλεγγύη μεταξύ τους όπως οι Εβραίοι β) να την επεκτείνουν και στους άλλους Ορθόδοξους ώστε αριθμητικά να γίνουν ίσοι με τους Εβραίους. Έτσι χρειάζεται ένας στενός κύκλος από ομογενείς και ένας ευρύτερος από ομόδοξους δηλαδή Ορθόδοξους.

Οι Εβραίοι δεν έχουν στενές σχέσεις μεταξύ τους μόνο στις ΗΠΑ αλλά και Παγκόσμια με τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό. Οι δύο ισχυρότεροι πόλοι είναι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ καθώς εκεί βρίσκεται το 80% των Εβραίων. Αντιστοίχως για την Ελλάδα οι δύο ισχυρότεροι πόλοι θα έπρεπε να είναι οι ΗΠΑ και η Ελλάδα. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι, τουλάχιστον μέχρι να ανατραπεί το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ. Αυτοί που είναι στην διακυβέρνηση έχουν εξαγοραστεί από Γαλλία, Γερμανία, ΕΕ και δεν υπηρετούν τα συμφέροντα της Ελλάδας και του Παγκόσμιου Ελληνισμού αλλά της Γαλλίας, της Γερμανίας και της ΕΕ. 

Έτσι οι Έλληνες των ΗΠΑ πρέπει να αναλάβουν τον ρόλο να ενώσουν όλους τους ελληνικής καταγωγής παγκόσμια και σε δεύτερο επίπεδο τους Ορθόδοξους. Έλληνες υπάρχουν σε πολλές χώρες αλλά κυρίως σε ΗΠΑ, Αυστραλία. Επίσης έχουν κάποια ισχύ στο City του Λονδίνου, εφοπλιστές αλλά και χρηματιστές, τραπεζίτες κλπ. Επομένως παρόλο που δεν θα αγνοηθούν οι άλλες χώρες, να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στις χώρες της AUKUS δηλαδή ΗΠΑ, Βρετανία, Αυστραλία.  

Δυστυχώς φαίνεται πως ο Βαρθολομαίος, ο Ελπιδοφόρος και ο Ιερώνυμος είναι γερμανόφιλοι. Οι περισσότεροι Ορθόδοξοι δεν βρίσκονται στην Ελλάδα αλλά σε Ρωσία, Αιθιοπία, Ρουμανία, Ουκρανία. Η Ελλάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Περίπου οι μισοί Ορθόδοξοι βρίσκονται στην Ρωσία και η Ρωσία είναι μακράν η πιο ισχυρή Ορθόδοξη χώρα.

Παραδοσιακά οι περισσότεροι Έλληνες των ΗΠΑ ανήκουν στο Δημοκρατικό κόμμα, αν και λέγεται πως αρκετοί ψήφισαν Τραμπ στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις. Ο Τραμπ δεν είναι τόσο εχθρικός προς την Ρωσία όσο οι Δημοκρατικοί. Επιπλέον είναι αντίθετος με το σχέδιο ΕΕ - ΝΤΠ, το μοντέλο παγκοσμιοποίησης των τελευταίων δεκαετιών.

Η Ελλάδα καταστράφηκε και υποδουλώθηκε από την ευρωπαϊκή πορεία. Αν την υποστηρίζει ακόμα κάποιο σημαντικό ποσοστό των πολιτών, είναι λόγω της άνευ προηγουμένου προπαγάνδας που έχει γίνει και εξακολουθεί να γίνεται από το πολιτικό και μιντιακό σύστημα. Μας υποδεικνύουν οι Δημοκρατικοί την παραμονή στην ΕΕ δηλαδή την διαιώνιση του οικονομικού μαρασμού και της υποδούλωσης; Τότε δεν είναι τόσο φιλέλληνες όπως παριστάνουν πως είναι.

Είναι πραγματικά δύσκολο στους ομογενείς στις χώρες της AUKUS να πάρουν στάση υπέρ της Ρωσίας όταν οι χώρες των οποίων είναι πολίτες είναι τόσο εχθρικές. Όμως θα μπορούσαν να έχουν μια λιγότερο εχθρική στάση όπως κάνουν πολλοί μέσα στις ΗΠΑ και επιπλέον να συμμετάσχουν σε μια διαμεσολάβηση μεταξύ ΗΠΑ - Ρωσίας. Ίσως το Ισραήλ να είναι η πλέον φιλοαμερικανική χώρα παγκόσμια. Πάραυτα προσπάθησαν να πάρουν μια κάπως ουδέτερη στάση και μάλιστα να παίξουν ρόλο διαμεσολαβητικό.

Διαμεσολάβηση ομογενών

Δημήτριος

Scroll to Top