Εστίαση σε συμφωνία

Εστίαση σε συμφωνία

Είναι απειροελάχιστης σημασίας το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023. Είναι τεράστιας σημασίας το τι θα γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, αν η ΝΤΠ έρθει σε συμφωνία με την Αντί - ΝΤΠ ή αν θα πάνε σε μετωπική σύγκρουση. Στην δεύτερη περίπτωση, αποκλείεται να επικρατήσει η ΝΤΠ. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο. Δεν πρέπει να υπάρχουν πιο ανόητοι άνθρωποι στο κόσμο από τους Νεοταξίτες. Να το διορθώσω γιατί βλάκες δεν είναι αλλά τελείως επιπόλαιοι.

Είναι δυνατόν ποτέ να αφήσουν το 0,18% που είναι οι Εβραίοι να κυβερνήσει τον κόσμο μαζί με τις ΣΟΕ που είναι ακόμη λιγότεροι; Η Αντί - ΝΤΠ τα γνωρίζει όλα, όχι τώρα αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Γνωρίζει την συνωμοσία τους, την μεθόδευση τους, τον σχεδιασμό τους, τις κινήσεις τους. Έχει ονόματα και διευθύνσεις, όχι μόνο των μπροστινών αλλά και αυτών που βρίσκονται από πίσω. Δεν είναι οι Νεοταξίτες πολιτικοί μόνοι τους. Είναι και οι μιντιάρχες, οι επιχειρηματίες, η ψευτο - ελίτ και γενικότερα η συμμαχία της ΝΤΠ.

Η Αντί - ΝΤΠ δεν έχει αντιδράσει ακόμη δυναμικά. Προσπαθεί να έλθει σε κάποια συμφωνία, για να γλυτώσουμε όλοι τις μεγάλες φασαρίες. Όμως αν δεν διαφαίνεται δυνατότητα συνθηκολόγησης, θα μεθοδευτεί μια δυναμική αντίδραση από την Αντί - ΝΤΠ που θα σημάνει το τέλος της ΝΤΠ. Για κάποιους από αυτούς μπορεί να είναι και το τέλος της ζωής τους.

Γράφτηκε σε προηγούμενο άρθρο πως θα αφανίσουν τους Εβραίους. Μα δεν χρειάζεται να αφανίσουν δεκατέσσερα εκατομμύρια Εβραίους. Μόνο τους επάνω να βγάλουν από την μέση, αρκεί. Μερικές δεκάδες ή άντε εκατοντάδες να εκλείψουν και τελειώνει η ιστορία για τη ΝΤΠ. Είναι σωστό να τους καθαρίσουν; Είναι σωστά όλα αυτά που κάνουν οι Εβραίοι με τις ΣΟΕ;

Δεν τα κάνουν μόνοι τους αλλά μαζί με την συμμαχία της ΝΤΠ. Όμως η ΝΤΠ είναι κάτι το αόριστο. Αποτελείται από συνιστώσες που είναι συγκεκριμένες. Είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι, με ονόματα και διευθύνσεις που έχουν κάνει φρικτά πράγματα, πολλά και βαριά εγκλήματα. Έχουν ανακατέψει ή καταστρέψει τις ζωές εκατομμυρίων αξιοπρεπών, έντιμων και εργατικών ανθρώπων, σε όλο τον κόσμο.

Όταν έχουν κάνει όλες αυτές τις φρικαλεότητες, τους αξίζει να τους καθαρίσουν. Για να κτυπηθεί η ΝΤΠ, θα κτυπηθούν οι συνιστώσες της. Χωρίς Παγκόσμιο Εβραϊσμό και ΣΟΕ δεν υπάρχει ΝΤΠ, έχει τελειώσει. Αυτοί μόνο να κτυπηθούν, αρκεί. Αυτοί εξάλλου είναι και οι λιγότεροι. Οι ΣΟΕ είναι ακόμη λιγότεροι από τους Εβραίους.

Όταν πάνε συνωμοτικά να κυβερνήσουν τον κόσμο και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα, ό,τι και να πάθουν τους αξίζει. Και να τους σκοτώσουν λίγο είναι, με όλα αυτά τα φρικτά πράγματα που έχουν κάνει και τα ξέρουν πολύ καλά. Για όλα αυτά που έχουν κάνει, θα έπρεπε να τους βάλουν να κάνουν βαριά καταναγκαστικά έργα, μέχρι να πεθάνουν, για να μην πω να τους βασανίζουν φρικτά μέχρι να πεθάνουν.

Υπάρχουν στο τραπέζι κάποιες προτάσεις. Ας καταλήξουν οι δύο πλευρές σε μια συμφωνία, γιατί η Αντί - ΝΤΠ δεν πρόκειται να τους ενημερώσει πότε, που και πως θα αντιδράσει δυναμικά και ίσως ακραία. Όταν οι προσπάθειες συνθηκολόγησης φαίνεται να μην καταλήγουν πουθενά, θα μεθοδευτεί πολύ πιο δραστική αντιμετώπιση της ΝΤΠ.

Σημασία έχει να καταλήξουν σε μία εναλλακτική παγκοσμιοποίηση. Εκεί πρέπει να εστιάσουν και να αφήσουν τις μαγκιές οι Εβραίοι, οι ΣΟΕ και γενικά η ΝΤΠ, διότι δεν τους παίρνει, ας το χωνέψουν επιτέλους. Όταν ξεκινήσει η δραστική αντιμετώπιση τους, θα είναι πλέον πολύ αργά για οποιαδήποτε συζήτηση και συνθηκολόγηση. Τότε απλά θα επέλθει η σαρωτική ήττα τους, με δραστικές μεθόδους.

Το τι θα γίνει στην Ελλάδα θα εξαρτηθεί από τις παγκόσμιες εξελίξεις. Για αυτό έχει απειροελάχιστη σημασία το αποτέλεσμα των εκλογών. Το καλύτερο σενάριο για την ελληνική ΝΤΠ είναι η συνθηκολόγηση. Η άλλη εναλλακτική είναι η ήττα που θα έχει φοβερές συνέπειες στις ζωές των Ελλήνων Νεοταξιτών. Τους περιμένει φυλακή και κατάσχεση όλης της περιουσίας τους.

Θέλω να συμπληρώσω λίγα πράγματα, σχετικά με τα σενάρια εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης, διότι αυτό έχει σημασία, επί του παρόντος, για να υπάρξει συμφωνία. Αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, στο μέλλον θα ακολουθήσουν δραστικές μέθοδοι αντιμετώπισης των συνιστωσών της ΝΤΠ. Θα τους λιώσουν στην κυριολεξία.

Καραμπόλες ομαδοποίησης

Στέφανος

Scroll to Top