Ήττα με ή χωρίς όρους

Ήττα με ή χωρίς όρους

Ανεπίσημη συμφωνία

Δεν υφίσταται ούτε επίσημη συμφωνία ούτε επίσημη ανακοίνωση. Συνωμοτικά και ύπουλα οι Νεοταξίτες εφαρμόζουν το Νεοταξικό σχέδιο και οι αντίπαλοι έχουν κάνει μια μεγαλύτερη συνωμοσία από αυτή της Νέας Τάξης. Η καταραμένη ΕΕ είναι όμως μέρος του Νεοταξικού σχεδίου παγκοσμιοποίησης και αναμφισβήτητα κάτι επίσημο.

Για την ακρίβεια αυτή η τεράστια ηλιθιότητα, το σατανικό οικοδόμημα της ΕΕ, είναι το πείραμα που θα αποτελέσει το μοντέλο πάνω στο οποίο θα στηριχτεί η ΝΤΠ. Δηλαδή η ΝΤΠ είναι η επέκταση της ΕΕ παγκόσμια ή αντιστρόφως η ΕΕ είναι το πρώτο βήμα της ΝΤΠ. Βάσει του διαβολικού  σχεδίου των Νεοταξιτών, θα δημιουργηθεί Αμερικανική, Ασιατική και Αφρικανική Ένωση και αυτές θα μπουν κάτω από μια Παγκόσμια Νεοταξική Ολιγαρχική Δικτατορία ανάλογη με αυτή που σχεδίαζαν οι Χιτλερικοί.

Επομένως αν συμφωνηθεί μια ήπια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση, το επίσημο θα είναι τα γκρουπ συνεργασίας που θα δημιουργηθούν με βάση το ανεπίσημο σχέδιο εναλλακτικής ήπιας παγκοσμιοποίησης. Το καταστροφικό Νεοταξικό σχέδιο παγκοσμιοποίησης, οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ουκρανίας και οι κυρώσεις σχετίζονται μεταξύ τους. Το σχέδιο της Νέας Τάξης δημιούργησε παγκόσμια πάρα πολλά προβλήματα, ανάμεσα τους η οικονομική καταστροφή και η χρεοκοπία της Ελλάδας και οι εχθροπραξίες της Ουκρανίας. Οι κυρώσεις ήρθαν ως συνέπειες των εχθροπραξιών, η τιμωρία της Δύσης προς την Ρωσία. Βέβαια με τις κυρώσεις τιμωρούν και τον εαυτό τους.

Το εδαφικό είναι το ένα θέμα. Όταν γράφω παραπάνω πως τουλάχιστον θα κρατήσουν την λωρίδα από Ντονέσκ, Λουγκάνσκ μέχρι Κριμαία εννοώ πως κάτω από αυτό δεν πρόκειται να δεχτούν. Δεν είμαι συνομιλητής του Πούτιν αλλά εκφράζω την άποψη μου. Πιστεύω πως θα κινηθούν σε ένα εύρος μεταξύ 2/3 και 1/3 της χώρας με πιθανότερο το μεσαίο δηλαδή το ½. Τόσο περίπου ήταν το φιλορωσικό τμήμα που προέκυψε στις εκλογές του 2014. Περιλαμβάνει Χάρκοβο, Ντνίπρο, Ζαπορίτσα, Μαριούπολη, Μικολάεφ, Χερσώνα, Οδησσό.

Άλλα δύο θέματα είναι οι κυρώσεις και η αλλαγή του αποτυχημένου Νεοταξικού μοντέλου παγκοσμιοποίησης. Αυτά δεν είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους. Δηλαδή αν τα δύο άλλα είναι ευνοϊκά για την Ρωσία, μπορεί να υποχωρήσουν στο εδαφικό με κατώτατο σημείο όμως την λωρίδα μεταξύ Λυγκάνσκ - Ντονέσκ και Κριμαίας που θα περιλαμβάνει την Μαριούπολη και την γύρω περιοχή. Για αυτό πρέπει να γίνει συνολική συμφωνία, την οποία δεν μπορεί να κάνει ο Ζελένσκι.

Αυτός μπορεί μόνο να συμφωνήσει στο ειδικό θέμα της Ουκρανίας αλλά όχι στο θέμα των κυρώσεων ή της αλλαγής του καταστροφικού Νεοταξικού μοντέλου παγκοσμιοποίησης. Για αυτά χρειάζεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο νυν ή ο νυν και ο επόμενος αν η συμφωνία είναι διφασική. Σε κάθε περίπτωση η συμφωνία για την αλλαγή του Νεοταξικού μοντέλου χρειάζεται ευρεία συναίνεση. Το Νεοταξικό μοντέλο προσπάθησε να το επιβάλει με το «έτσι θέλω» μια κλίκα παλιανθρώπων, με σκοπό να καταπιέζουν, να εκμεταλλεύονται και να εξαπατούν την ανθρωπότητα.

Εκτός αυτού, στο ειδικό ζήτημα της Ουκρανίας υπάρχουν και άλλα θέματα όπως η αποστρατιωτικοποίηση, η συμμετοχή σε ΝΑΤΟ, ΕΕ. Οι συμφωνίες βέβαια αυτές θα έχουν μικρή σημασία γιατί όπως έγραψα στο παρελθόν δόθηκαν υποσχέσεις και έγιναν συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν. Το κυριότερο κατά την άποψη μου είναι το εδαφικό. Μπορεί όμως αυτά τα τρία ζητήματα, της Ουκρανίας, των κυρώσεων, του Νεοταξικού μοντέλου παγκοσμιοποίησης να αντιμετωπισθούν ξεχωριστά. Σε αυτή την περίπτωση προέχει το θέμα της κατάπαυσης του πυρός και μετά των κυρώσεων.

Αν και είναι ευκαιρία να λυθεί τώρα η αλλαγή του σχεδίου της Νέας Τάξης, θα μείνει για αργότερα. Είναι βέβαιο πως το Νεοταξικό μοντέλο παγκοσμιοποίησης τελικά δεν θα περάσει. Είναι κάτι που προσπαθούν να επιβάλουν κρυφά τα ανθρωπόμορφα τέρατα οι Νεοταξίτες και οι άνθρωποι όλου του κόσμου αντιδρούν, ειδικά όταν αφυπνίζονται και καταλαβαίνουν που το πηγαίνουν πραγματικά τα καθάρματα οι Νεοταξίτες. Είναι μια μάχη μεταξύ ανθρώπων και τεράτων και αλίμονο μας αν επικρατήσουν τα τέρατα, οι συνεχιστές των Χιτλερικών.

Σε ένα μεγάλο μέρος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι Χιτλερικοί και οι σύμμαχοι τους είχαν επικρατήσει. Σε κάποιο σημείο φάνηκε πως η πλάστιγγα έγερνε πλέον σε βάρος τους. Εκεί θα μπορούσαν να κάνουν μια συμφωνία με όρους. Ακόμη και πριν το τέλος είχαν το περιθώριο παράδοσης με όρους. Εξάντλησαν όμως όλα τα περιθώρια, μέχρι που οι Ρώσοι (Σοβιετικοί) μπήκαν στο Βερολίνο και ο Χίτλερ αναγκάστηκε να αυτοκτονήσει. Το ίδιο θα συμβεί και αυτή την φορά με τους παλιανθρώπους τους Νεοταξίτες.

Αν δεν δεχτούν να υποχωρήσουν, θα ηττηθούν στο τέλος κατά κράτος και οι αντίπαλοι, η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ θα επιβάλει το δικό της μοντέλο, όποιο αυτό είναι. Μπορεί να είναι επιστροφή στο παλιό το σύστημα. Αυτό θα το κρίνουν οι νικητές και έτσι όπως φαίνεται, προς το παρόν, η Ελλάδα θα είναι αυτή τη φορά με τους ηττημένους γιατί ελέγχεται από τους Νεοταξίτες. Αν υποχωρήσουν τα καθάρματα οι Νεοταξίτες, θα μπορέσουν να έχουν ένα λόγο στο μοντέλο παγκοσμιοποίησης και να περάσουν κάποιες από τις δικές τους απόψεις.

Χαράλαμπος

Scroll to Top