Φυλάκιση Καραμανλή

Φυλάκιση Καραμανλή

προηγούμενο Ποιος Καραμανλής;

Σε περίπτωση παγκόσμιας ήττας των Νεοταξιτών δεν θα είναι ίδια η μοίρα τους σε όλες τις χώρες. Στην Ελλάδα θα είναι πολύ σκληρή η τιμωρία τους γιατί εν γνώσει τους κατέστρεψαν την χώρα και τις ζωές δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων, για να μην διαταραχτεί η εφαρμογή του σχεδίου ΝΤΠ – ΕΕ. Ο Καραμανλής και ο Σημίτης μαζί με αρκετούς υπουργούς και υφυπουργούς των κυβερνήσεων τους είναι βασικοί ύποπτοι της καταστροφής.

Αν ηττηθούν παγκόσμια οι Νεοταξίτες, ο Καραμανλής θα είναι από τους πρώτους που θα συλληφθούν μαζί με τον Σημίτη και δεν θα ξαναβγεί από την φυλακή ποτέ όσο ζει. Επιπλέον όσο πιο κοντά βρισκόμαστε στην ήττα των Νεοταξιτών, τόσο δυσμενέστεροι θα είναι οι όροι για αυτούς στην συνθηκολόγηση. Ενδέχεται να έχουμε συνθηκολόγηση και ο Καραμανλής να μπει στην φυλακή για την υπόλοιπη ζωή του.

Ο Καραμανλής έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με τον Σημίτη, την ηλικία του. Είναι είκοσι χρόνια μικρότερος, ο Σημίτης γεννημένος το ’36 και ο Καραμανλής το ΄56. Ο Σημίτης μπορεί να μην βρίσκεται καν στην ζωή, όταν επέλθει η παγκόσμια ήττα των Νεοταξιτών. Επιπλέον, λόγω ηλικίας, θα έχει καλές πιθανότητες για κατ’ οίκο περιορισμό, μέχρι να δημιουργηθούν τα Φτωχοκομεία Νεοταξιτών.

Βέβαια δεν θα είναι στο Κολωνάκι αλλά κάπου στο κέντρο, δυτικά της Ομόνοιας. Όπως σε όλους τους Νεοταξίτες, θα κατασχεθεί όλη η περιουσία του για να αποζημιωθεί ο ελληνικός λαός για την ζημιά που προκάλεσαν εν γνώσει τους ώστε να μην διαταραχτεί η εφαρμογή του σχεδίου ΕΕ – ΝΤΠ. Θα του επιτραπούν τα απαραίτητα για μια στοιχειώδη διαβίωση, ένα μικρό ισόγειο δυάρι σε φθηνή περιοχή.

Θα του επιτρέπονται έξοδοι φρουρούμενος. Και στους φυλακισμένους επιτρέπεται ο προαυλισμός. Να βλέπει πως έκαναν μαζί με τον Καραμανλή την Ελλάδα, επιτρέποντας την ανεξέλεγκτη είσοδο εκατομμυρίων μεταναστών. Στο Κολωνάκι που μένει δεν πολύ - φαίνεται και αμφιβάλλω αν έχει ποτέ πατήσει το πόδι του σε περιοχές με πολλούς μετανάστες. Σημασία έχει πως ο Σημίτης λόγω ηλικίας, θα τύχει καλύτερης μεταχείρισης από τον Καραμανλή, αν βρίσκεται εν ζωή.

Ο Καραμανλής δεν θα την γλυτώσει την φυλακή, από όπου δεν θα ξαναβγεί. Αυτά έχουν εξηγηθεί σε άλλα άρθρα. Ενδεχομένως ο Καραμανλής να μην τα γνωρίζει. Ας τον ενημερώσει λοιπόν κάποιος γιατί είναι «τελείως στον κόσμο του». Βέβαια κάποιοι τον κατηγορούσαν πως ήταν εκτός πραγματικότητας και την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας.  

Την ίδια μέρα με την ομιλία Καραμανλή στα Ανώγεια, ο Μητσοτάκης πήγε στην Πρώτη Σερρών. Το ξαδελφάκι, ο συνονόματος του Καραμανλή δήλωσε πως όλη η Νέα Δημοκρατία είναι μια γροθιά. Θα κάνουν λοιπόν καλή παρέα όλοι στη φυλακή, σε περίπτωση παγκόσμιας ήττας των Νεοταξιτών, ακόμη και συνθηκολόγησης με δυσμενείς όρους.

Θα καταδικαστούν για όλα τα εγκλήματα που συγκάλυψαν τουλάχιστον από το ’96. Θα ριχτεί άπλετο φως στην μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, αυτή του Χρηματιστηρίου που συγκάλυψε ο Καραμανλής. Θα κατασχεθεί όλη η περιουσία όλων όσων εμπλέκονται για να αποζημιωθούν οι επενδυτές από τους οποίους εκλάπησαν τα κεφάλαια.

Υπάρχουν υποψίες (και ενδείξεις όπως υποστηρίζουν αρκετοί) πως Μητσοτάκης, Βαρβιτσιώτης και διάφοροι φίλοι τους και συγγενείς τους εμπλέκονται. Ο Καραμανλής και ο Σημίτης φέρουν ευθύνη για όλα τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από υφιστάμενους τους κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας τους και θα τιμωρηθούν και για αυτά.   

Οι βασικές κατηγορίες όμως εναντίον των Νεοταξιτών θα είναι εσχάτη προδοσία, εκ προμελέτης πρόκληση τεράστιας εθνικής καταστροφής, συνωμοσία σε βάρος του ελληνικού λαού, διαχρονική συστηματική εξαπάτηση του ελληνικού λαού. Σε αυτές θα προστεθούν διάφορες άλλες όπως του Χρηματιστηρίου ώστε το κατηγορητήριο να είναι μακροσκελέστατο.

Αυτό που μπορεί να κάνει ο Καραμανλής όπως κάθε πολιτικός στην Ελλάδα είναι να πλασαριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ανάλογα με το αποτέλεσμα της διένεξης μεταξύ Νεοταξιτών και Αντινεοταξιτών, να είναι οι συνθήκες πιο ευνοϊκές ή λιγότερο αρνητικές για τον ίδιο. Ο Καραμανλής δεν μπορεί να το χωνέψει αυτό. Οι πιθανότητες να προχωρήσει η ΕΕ όπως σχεδιάζεται είναι στην καλύτερη περίπτωση 1 προς 3 και κατά την άποψη μου 1 προς 5.

Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να υποστηρίξει ένθερμα την συνθηκολόγηση σε μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση όπως πχ η τριχοτόμηση της Ευρώπης. Αν πάραυτα δεν θέλει να το κάνει αυτό, να μετοικίσει εθελούσια στο εξωτερικό. Να εκμεταλλευτεί αυτή την μεγάλη ευκαιρία που δίνει η Αντίσταση σε ΕΕ-ΝΤΠ σε όλους τους Νεοταξίτες γιατί το μέλλον του θα είναι εξαιρετικά δυσοίωνο, αν επικρατήσουν παγκόσμια οι Αντινεοταξίτες, ακόμη και σε συνθηκολόγηση με δυσμενείς για τους Νεοταξίτες όρους. 

Πάρις

Scroll to Top