Ίσιωμα ανωμαλιών

Ίσιωμα ανωμαλιών

Οι Νεοταξίτες είναι ανώμαλοι άνθρωποι, έχουν την ανωμαλία μέσα τους. Η σκέψη τους είναι ανώμαλη και η ψυχή τους είναι ανώμαλη δηλαδή είναι ψυχανώμαλοι. Σχεδίαζαν Ευρωπαϊκή Ένωση με λιγότερους από εφτακόσια (700) εκατομμύρια κατοίκους και Ασιατική Ένωση με πάνω από τεσσερισήμισι (4,5) δις πληθυσμό. Δηλαδή η Ασιατική Ένωση θα είχε σχεδόν εφταπλάσιο πληθυσμό από την Ευρωπαϊκή. Τέτοιο είναι το μέγεθος της ανωμαλίας τους.

Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι πολλά. Θέλουν να χάσουν οι χώρες το ιδιαίτερο χρώμα που έχουν και κάνει τον κόσμο ενδιαφέροντα. Θέλουν να είναι ακριβώς το ίδιο είτε βρίσκεται κανείς στην Ελλάδα είτε στις Φιλιππίνες είτε στο Περού είτε στην Ζιμπάμπουε. Να φτιάξουν και μια Ακρόπολη σε ένα λόφο στην Ζιμπάμπουε ώστε να είναι ακριβώς το ίδιο με την Ελλάδα.

Η Αντί-ΝΤΠ θέλει να διαφυλάξει το ιδιαίτερο χρώμα κάθε χώρας που την χαρακτηρίζει, την κάνει ξεχωριστή και τον κόσμο ενδιαφέροντα. Είναι πάρα πολλές οι ανωμαλίες της ΝΤΠ. Να το πούμε πολύ χοντρικά, η ΝΤΠ είναι το ανώμαλο και η Αντί-ΝΤΠ είναι το ίσιο. Το πρόβλημα είναι πως οι ανώμαλοι δεν καταλαβαίνουν πως είναι ανώμαλοι. Την ανωμαλία τους την βλέπουν ως το σωστό.

Δεν είναι μόνο ανώμαλη η ομαδοποίηση των χωρών, το γκρουπάρισμα της ΝΤΠ. Είναι και ανώμαλο το μοντέλο της ΕΕ, η οργάνωση και ο σχεδιασμός. Έχουμε πει πολλές φορές πως ΕΕ και ΝΤΠ είναι το ίδιο. Η ΕΕ είναι η ευρωπαϊκή εκδοχή της ΝΤΠ ή η ΝΤΠ είναι η παγκόσμια εκδοχή της ΕΕ. Τις ανωμαλίες της ΝΤΠ προσπαθεί να ισιώσει η Αντί-ΝΤΠ.

Κάθε γκρουπ θα αναπτύξει το δικό του μοντέλο, διαφορετικό από αυτό της ΕΕ, ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες που υπάρχουν εντός. Όπως έχει εξηγηθεί, η συμβιβαστική πρόταση της Αντί-ΝΤΠ είναι πολύ ευέλικτη. Το ανώμαλο σχέδιο της ΝΤΠ, προέβλεπε τέσσερις ηπειρωτικές ενώσεις, Ευρωπαϊκή, Ασιατική, Αφρικανική και Αμερικανική. Το ορθό συμβιβαστικό σχέδιο της Αντί-ΝΤΠ, δίνει την δυνατότητα τεσσάρων ή δύο συνασπισμών γκρουπ.

Βέβαια αυτά δεν είναι απαραίτητο να γίνουν αλλά υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν αργότερα, σύμφωνα με την ευέλικτη συμβιβαστική λύση της Αντί-ΝΤΠ. Προέχει η δημιουργία των γκρουπ και για εμάς η δημιουργία της Ανατολικής Ευρωπαϊκής Κοινοπολιτείας. Όπως δεν είναι απαραίτητο να γίνει το Συμβούλιο 10+2 γκρουπ, αν και η Αντί-ΝΤΠ το βλέπει θετικά. Να τονίσω για άλλη μια φορά πως η Αντί-ΝΤΠ, δέχεται την επιστροφή στο παλιό σύστημα, πριν την εφαρμογή του Νεοταξικού σχεδίου.

Επειδή η ΝΤΠ δεν θα δεχτεί κάτι τέτοιο, η Αντί-ΝΤΠ ισιώνει το ανώμαλο σχέδιο της ΝΤΠ. Αυτό που δεν θα επιτρέψει ποτέ, είναι μια κλίκα ανώμαλων ανθρώπων να κυβερνήσει τον κόσμο, για να εξαπατά, να εκμεταλλεύεται, να χειραγωγεί, να καταπιέζει την ανθρωπότητα και να επιβάλλει τις ανώμαλες αντιλήψεις της. Διότι αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός της ΝΤΠ. Η συνεννόηση σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η πρόφαση.

Συνεννόηση σε παγκόσμιο επίπεδο μπορεί να γίνει με το Συμβούλιο των 10+2 γκρουπ. Να το διευκρινίσουμε λίγο περισσότερο διότι υπήρξαν αρκετά σχόλια και ερωτήσεις από αναγνώστες. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ΑΝΤΙ-ΝΤΠ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Συνεννόηση και συντονισμό σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μόνο το δέχεται αλλά το βλέπει θετικά. Το Συμβούλιο να είναι ΜΕΤΑΞΥ των γκρουπ και ΟΧΙ ΠΑΝΩ από τα γκρουπ.

Να ασχολείται μόνο με ζητήματα παγκόσμιου ενδιαφέροντος και να μην επεμβαίνει στα εσωτερικά ζητήματα των γκρουπ ή των κρατών. Ήδη υπάρχουν παγκόσμιοι Οργανισμοί όπως ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Ο ΟΗΕ έχει εκατό ενενήντα τρία (193) μέλη. Πιο εύκολο είναι να συνεννοηθούν 12 εκπρόσωποι γκρουπ από το να συνεννοηθούν 193 εκπρόσωποι. Οι 12 χωράνε σε ένα τραπέζι συσκέψεων και μιλάνε εύκολα. Πως θα συνεννοηθούν οι χώρες εντός των γκρουπ, είναι ζήτημα του κάθε γκρουπ ξεχωριστά.

Δηλαδή θα έχουμε τρία επίπεδα, ένα παγκόσμιο με το Συμβούλιο των 10+2 γκρουπ, ένα σε επίπεδο γκρουπ και ένα σε επίπεδο κρατών. Στην Δυτική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία μπορεί να θέλουν να κρατήσουν το ανώμαλο μοντέλο της ΕΕ όπου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ή το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο) δίνει διαταγές στις χώρες. Αν είναι ανώμαλοι και μαζοχιστές ίσως το κρατήσουν. Ανώμαλοι δεν είναι όλοι οι Δυτικοευρωπαίοι αλλά οι Νεοταξίτες που έχουν επικρατήσει.

Το μοντέλο δηλαδή η οργάνωση και ο σχεδιασμός της Ανατολικής Ευρωπαϊκής Κοινοπολιτείας θα είναι διαφορετικό, ίσιο και όχι ανώμαλο, πιο αποκεντρωμένο και με μεγαλύτερη αυτονομία των χωρών. Επομένως γλυτώσαμε από τις διαταγές της αναθεματισμένης Commission (Ευρωπαϊκής Επιτροπής) που μας επέβαλαν τα χίλια μύρια, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα της ελληνικής πραγματικότητας.

Αν οι Δυτικοευρωπαίοι επιλέξουν να διατηρήσουν το ανώμαλο μοντέλο της ΕΕ, είναι πρόβλημα τους και όχι δικό μας. Εμείς ευτυχώς θα γλυτώσουμε από την ανωμαλία αυτή και θα στρώσουν τα πράγματα. Αν πάνε όλα καλά και εφαρμοστεί η πρόταση της Αντί-ΝΤΠ, η Ανατολική Ευρώπη θα ξεπεράσει την Δυτική και η Ελλάδα την Γαλλία, σε διάστημα πολύ μικρότερο της ελεεινής και τρισάθλιας ευρωπαϊκής πορείας.

Συνασπισμοί γκρουπ

Πέτρος

Scroll to Top