Συμβούλιο 10+2 γκρουπ

Συμβούλιο 10+2 γκρουπ

Οι παλιάνθρωποι οι Νεοταξίτες ήθελαν να εγκαθιδρύσουν Παγκόσμια Δικτατορία. Προσπαθούσαν να κυβερνήσουν τον κόσμο για να εξαπατούν, να εκμεταλλεύονται, να καταπιέζουν και να χειραγωγούν τους ανθρώπους. Ο σκοπός τους ήταν και είναι να πάρουν την εξουσία από τους λαούς και να πάει σε μια κλίκα ανώμαλων ανθρώπων, στην ψυχή και στο μυαλό. Η ανθρωπότητα μπορεί να είναι σίγουρη πως η Αντί-ΝΤΠ δεν θα επιτρέψει ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο.

Το θέμα είναι πως αν δεν δεχτούν τα καθάρματα οι Νεοταξίτες την συμβιβαστική λύση της Αντί-ΝΤΠ, θα υπάρξουν αναταράξεις για κάποιο διάστημα σε παγκόσμιο επίπεδο. Επίσης υπάρχει μια πιθανότητα να έρθει το τέλος του κόσμου. Είναι μεν μικρή αυτή η πιθανότητα αλλά δεν είναι μηδενική. Δεν μιλάμε για μια μικρή πιθανότητα να βρέξει. Όταν μιλάμε για το τέλος του κόσμου, ακόμα και μικρές πιθανότητες πρέπει να τις παίρνουμε πολύ σοβαρά.

Επειδή ξεκίνησε η ιδέα για Ευρωπαϊκή Ένωση, οι παλιάνθρωποι οι Νεοταξίτες σκέφτηκαν να την επεκτείνουν στις υπόλοιπες ηπείρους και να δημιουργηθούν Ασιατική, Αμερικανική και Αφρικανική Ένωση, χωρίς να το εξετάσουν λίγο καλύτερα. Ακόμη και η ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφορούσε την Δυτική Ευρώπη, διότι ξεκίνησε στις Σταυροφορίες. Στην Ανατολική Ευρώπη ήταν το Βυζάντιο και το κράτος των Ρως που δεν συμμετείχαν στις Σταυροφορίες.

Στην συνέχεια τροποποιήθηκε και σύμφωνα με την ανωμαλία τους, θέλουν να δημιουργήσουν τέσσερις ηπειρωτικές ενώσεις, πολύ ανομοιογενείς και με πολύ διαφορετικούς πληθυσμούς. Η προβλεπόμενη Ασιατική Ένωση θα έχει πληθυσμό πάνω από 4,5 δις ενώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι περίπου 600 εκατομμύρια διότι η Ρωσία θα είναι εκτός.

Η Αντί-ΝΤΠ προτείνει ως συμβιβαστική λύση την δημιουργία δέκα γκρουπ, με περίπου ίσο πληθυσμό, γύρω στις 450 - 500 χιλιάδες. Σε αυτές προστίθενται Κίνα και Ινδία που πληθυσμιακά έχουν μεγάλη διαφορά από τις άλλες χώρες και είναι σχεδόν όσο τρία γκρουπ από άποψη πληθυσμού. Στο γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης είναι Ρωσία, Ουκρανία, Ελλάδα, Τουρκία.

«Πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο;» αναρωτιούνται αρκετοί. Είναι δυνατόν όπως βρέθηκαν η Βρετανία και η Γαλλία στην ΕΕ, μαζί με την Γερμανία και την Ιταλία που στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν στο αντίπαλο στρατόπεδο. Επιπλέον οι σχέσεις θα είναι πιο χαλαρές. Έτσι μπορούν να βρεθούν Ελλάδα και Τουρκία όπως επίσης Ρωσία και Ουκρανία στο ίδιο γκρουπ.

Έχει αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα πως αν δημιουργηθούν 10+2 γκρουπ, θα είναι πολύ πιο εύκολος ο συντονισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, από το να προσπαθούν να συνεννοηθούν περίπου 200 χώρες που υπάρχουν παγκόσμια. Δεν θεωρήσαμε πως χρειάζεται να επεκταθούμε περισσότερο ως προς αυτό. Φαίνεται όμως πως μερικά πράγματα πρέπει να τα κάνουμε πολύ λιανά, διότι αρκετοί Νεοταξίτες είναι μειωμένης αντίληψης.

Μπορεί να δημιουργηθεί ένα Συμβούλιο 10+2 γκρουπ. Δώδεκα άτομα χωράνε σε ένα μεγάλο τραπέζι συσκέψεων, από αυτά που έχουν οι εταιρείες. Κάθε γκρουπ μπορεί να στέλνει έναν εκπρόσωπο. Το Συμβούλιο μπορεί να είναι διαρκές. Το ερώτημα είναι τι θέση θα έχουν οι εκπρόσωποι μέσα στα γκρουπ. Αυτό είναι ζήτημα του κάθε γκρουπ χωριστά.

Σίγουρα ο εκπρόσωπος του κάθε γκρουπ θα έχει κάποιο κύρος. Μπορεί να είναι εκ περιτροπής οι αρχηγοί των κρατών του γκρουπ. Κάποιο γκρουπ όπως πχ της Δυτικής Ευρωπαϊκής Κοινοπολιτείας μπορεί να θέλει να έχει έναν (ή μία) επικεφαλής και να είναι αυτός ο εκπρόσωπος. Αυτό βέβαια δεν προβλέπεται σε καμία περίπτωση για την Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία, να υπάρχει επικεφαλής.

Μπορεί να είναι εκ περιτροπής οι αρμόδιοι υπουργοί/υφυπουργοί που προβλέπονται στο μοντέλο της Ανατολικής ΕΚ. Ή μπορεί να υπάρχει μόνιμος εκπρόσωπος στο Συμβούλιο 10+2, για κάποια συγκεκριμένη θητεία. Οι εκπρόσωποι θα βρίσκονται σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους μέσα στα διάφορα γκρουπ. Ουσιαστικά θα μεταφέρουν την άποψη του γκρουπ σε διάφορα ζητήματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

Συντονισμό σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι κάτι που η Αντί-ΝΤΠ, όχι μόνο το δέχεται αλλά το βλέπει θετικά. Να έχει το Συμβούλιο 10+2 γκρουπ ρόλο συντονιστικό, όχι εκτελεστικό και μόνο για θέματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Αυτό που δεν θέλει είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση όπου μια κλίκα ανώμαλων ανθρώπων θα πάρει την εξουσία από τους λαούς.

Η Αντί-ΝΤΠ δεν το θεωρεί υποχρεωτικό να γίνει αλλά το βλέπει με καλό μάτι, εφόσον το Συμβούλιο δεν καπελώσει τους αρχηγούς των κρατών που έχουν εκλεγεί από τους λαούς. Οι πολίτες στα διάφορα κράτη εκλέγουν έναν αρχηγό, πρόεδρο ή πρωθυπουργό. Σε κάποιες λίγες χώρες, οι βασιλείς έχουν εκτελεστική εξουσία. Στις περισσότερες, ακόμα και σε αυτές που έχουν βασιλεία, αυτοί που έχουν ουσιαστικά την εκτελεστική εξουσία εκλέγονται.

Δώδεκα είναι οι μήνες του χρόνου, τα ζώδια, οι θεοί του Ολύμπου, οι Τιτάνες, οι μαθητές του Ιησού, οι άθλοι του Ηρακλή, οι φυλές του Ισραήλ, τα παιδιά του Ισμαήλ και του Ιακώβ, οι ιμάμηδες που διαδέχονται τον Μωάμεθ, τα ονόματα του θεού του ήλιου Σούρια, τα πέταλα στο άνθος των Tσάκρα, οι ακόλουθοι του Βούδα κλπ. Ο αριθμός 12 προέκυψε, δεν έγινε εσκεμμένα. Συμβολίζει τους ουρανούς, την ολοκλήρωση, την ολότητα, την αρμονία, την τάξη του κόσμου.

Δηλαδή ακόμη και μεταφυσικά να το εξετάσουμε, η συμβιβαστική λύση της Αντί-ΝΤΠ είναι ανώτερη από το χαζό σχέδιο της ΝΤΠ. Τι άλλο θέλουν τα τέρατα οι Νεοταξίτες; Ακόμη και ο Θεός (ή οι θεοί), οι ανώτερες δυνάμεις, το Σύμπαν συνηγορούν υπέρ της συμβιβαστικής λύσης. Δηλαδή τι θέλουν οι ηλίθιοι οι Νεοταξίτες; Να κατέβει ο Θεός στη Γη για να τους το πει; Μόνο έτσι θα το καταλάβουν; Μητσοτάκη τέρας, όταν πηγαίνεις κόντρα στην Αντί-ΝΤΠ, εναντιώνεσαι σε ανώτερες δυνάμεις του Επέκεινα.

Δημήτριος

Scroll to Top