Κακός σοσιαλισμός

Κακός Σοσιαλισμός

Όπως έχει επανειλημμένα γραφεί, τα σοσιαλιστικά κέντρα προσπαθούν να επιβάλουν παγκόσμια σοσιαλισμό και να εξαλείψουν καπιταλισμό και κομμουνισμό. Σε κάποιους σοσιαλιστές ή σοσιαλίζοντες, αυτό μπορεί να φαίνεται ελκυστικό. Κατ’ αρχάς αν οι ψηφοφόροι στην Ελλάδα και παγκόσμια θέλουν σοσιαλισμό, έχουν την δυνατότητα να τον ψηφίσουν.

Τα σοσιαλιστικά κέντρα όμως προσπαθούν ύπουλα και συνωμοτικά να επιβάλλουν σοσιαλισμό, με τρόπους που έχουν εξηγηθεί και δεν χρειάζεται να τους επαναλαμβάνω. Ούτε οι σοσιαλιστές ή σοσιαλίζοντες ψηφοφόροι θα έπρεπε να θέλουν να πετύχει το σχέδιο της ΕΕ – ΝΤΠ διότι δεν είναι καλός αλλά ένας ιδιότυπος κακός σοσιαλισμός.

Πρώτα από όλα θα είναι Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Η Ολιγαρχική Δικτατορία θα είναι για κάποιο διάστημα υπόγεια. Ήδη στην Ελλάδα συμβαίνει εδώ και καιρό όπως και σε άλλες χώρες. Τα σοσιαλιστικά κέντρα δημιούργησαν αριστερό και δεξιό σοσιαλισμό ώστε να ελέγχουν τα κόμματα εξουσίας και τα άλλα κόμματα της Βουλής.

Δηλαδή ναι μεν έχουμε φαινομενικά επιλογές αλλά όλες οι επιλογές ελέγχονται από τα σοσιαλιστικά κέντρα που επιχειρούν να επιβάλλουν Νέα Τάξη Πραγμάτων, όπως ο Χίτλερ αλλά με διαφορετικές μεθόδους από τον Χίτλερ. Αργότερα δεν θα υπάρχει ούτε φαινομενικά δημοκρατία και θα επικρατήσει ένα κόμμα, το Νεοταξικό (όπως το Ναζιστικό), στην Ελλάδα και Παγκόσμια.

Για αυτό γίνεται η σύγκλιση δεξιού και αριστερού σοσιαλισμού ώστε να καταλήξουν οι Νεοταξίτες σε ένα κόμμα. Σοσιαλισμός θα υπάρχει μεταξύ της τάξης των πληβείων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια. Δηλαδή στην Ελλάδα, οι πληβείοι θα είναι όλοι φτωχοί με χαμηλό εισόδημα και μικρή περιουσία αλλά μεταξύ τους δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Κάτι αντίστοιχο συνέβαινε και στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Επιπλέον, οι πληβείοι σε όλες τις χώρες δεν θα έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

Δηλαδή ο Έλληνας πληβείος δεν θα έχει μεγάλες διαφορές με τους άλλους Έλληνες πληβείους αλλά ούτε με τους πληβείους σε όλο τον κόσμο. Οι πληβείοι των ΗΠΑ, της Ελλάδας και του Μπουρούντι θα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, με χαμηλό εισόδημα και μικρή περιουσία. Όμως θα υπάρχει και η τάξη των πατρίκιων, η Νεοταξική ψευτοελίτ που θα έχει συσσωρεύσει μεγάλο πλούτο σε βάρος των υπολοίπων. Η διαφορές εισοδήματος και πλούτου μεταξύ των πληβείων, των μεγάλων μαζών από την μία και των πατρίκιων, της Νεοταξικής ψευτοελίτ από την άλλη θα είναι τεράστιες.

Μπερδεύει πολλούς το γεγονός πως χρησιμοποιούνται από τους Νεοταξίτες και νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Αυτές είναι στοχευμένες και έχουν σκοπό την φτωχοποίηση των μαζών. Δηλαδή θέλουν να ρίξουν μισθούς και συντάξεις και να αφαιρέσουν την περιουσία των μαζών. Αυτό κάποιοι επιχειρηματίες μπορεί να το βλέπουν θετικά. Όμως παράλληλα οι Νεοταξίτες θέλουν να βγάλουν από την μέση μικρές και μεσαίες εταιρείες και να μείνουν οι μεγάλες πολυεθνικές που θα τις ελέγχουν αυτοί, η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Το σχέδιο ΕΕ – ΝΤΠ είναι δυναμικό, όχι στατικό. Δηλαδή περνάει από διάφορα στάδια που δεν είναι όμως ο τελικός προορισμός. Ένα παράδειγμα είναι ο αριστερός και δεξιός σοσιαλισμός που δημιουργήθηκαν για να παρασύρουν δεξιούς και αριστερούς ψηφοφόρους στον σοσιαλισμό. Όμως αυτό δεν είναι ο τελικός σκοπός που είναι η σύγκλιση των σοσιαλισμών, στον σοσιαλισμό των Ναζί.   

Επειδή οι πληβείοι θα είναι φτωχοί και οι Νεοταξίτες βαθύπλουτοι, θα μπορούν (η ΝΤΠ - ΕΕ) να ελέγχουν εύκολα τις φτωχοποιημένες μάζες και να τους επιβάλλουν τις απόψεις τους με προπαγάνδα, πλύση εγκεφάλου, χειραγώγηση, σοκ και δέος, εξαγορά, απειλή κλπ. Στα κοινωνικά ζητήματα θα επικρατούν σοσιαλιστικές απόψεις δηλαδή προώθηση ασυδοσίας και ακολασίας. Με την βοήθεια της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου από τα ΜΜΕ που θα ελέγχονται από την Νέα Τάξη, οι πληβείοι θα έχουν την ψευδαίσθηση της ελευθερίας γιατί θα μπορούν να κάνουν ό,τι ναρκωτικά και ό,τι ανωμαλία θέλουν.

Μπορεί να τους αφήνουν να ψηφίζουν όποιους θέλουν στο Νεοταξικό κόμμα. Δηλαδή μπορεί να έχουμε εκλογές όπου θα επιλέγονται πρόσωπα και όχι κόμματα γιατί θα υπάρχει μόνο ένα κόμμα, το Νεοταξικό που στις διάφορες χώρες ίσως να έχει διαφορετικές ονομασίες. Έτσι θα νομίζουν βλακωδώς οι πληβείοι πως τους δίνεται η δυνατότητα επιλογής. Βέβαια για αρκετές δεκαετίες θα διατηρήσουν επιφανειακά δημοκρατία, μέχρι να την καταργήσουν.

Όπως οι πληβείοι της ΡωμαΪκής Αυτοκρατορίας, οι νεόφτωχοι ή οι νεοπληβείοι που θα δημιουργήσει το σχέδιο ΕΕ – ΝΤΠ, μπορεί να έχουν ένα μικρό σπιτάκι, ως μοναδικό περιουσιακό στοιχείο. Θα έχουν όμως εξάρτηση από τα κράτη που θα ελέγχονται από την Νεοταξική ψευτοελίτ. Θα είναι ευχαριστημένοι και ευγνώμονες που οι Νεοταξίτες άρχοντες θα τους πετάνε κάποια ψίχουλα.

Βέβαια αυτό είναι το σχέδιο των Νεοταξιτών. Και οι Ναζί είχαν κάποιο αντίστοιχο σχέδιο που τελικά δεν πέτυχε. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε να πετύχει το σχέδιο ΕΕ – ΝΤΠ. Πρέπει να αντιδράσουν όλοι οι μη Νεοταξίτες συμπεριλαμβανομένων και των σοσιαλιστών ή σοσιαλιζόντων γιατί ο σοσιαλισμός της ΕΕ – ΝΤΠ είναι κακός σοσιαλισμός.  

Νικόλαος

Scroll to Top