Κάψτε τους όλους!

Κάψτε τους όλους!

hand fireΟι κρυφο - διεθνιστές εκλαμβάνουν ως αδυναμία, την καλή πρόθεση, την διαλλακτικότητα, την προσπάθεια συμβιβασμού, την επιεική αντιμετώπιση. Επειδή δεν διαθέτουν τίποτα από όλα αυτά, νομίζουν ότι δεν τα διαθέτουν και άλλοι. «Για να μας δίνουν ευκαιρία σημαίνει ότι κερδάμε. Ίσως χέστηκαν που το FBI πήγε στο σπίτι του Τζουλιάνι». Έτσι σκέφτονται αυτοί με το φτωχό μυαλό τους. Να εξηγήσουμε τι εστί Τζουλιάνι για όσους δεν ξέρουν. Πριν τον Τζουλιάνι, η Νέα Υόρκη ήταν μια από τις πιο επικίνδυνες πόλεις της Αμερικής. Ο Τζουλιάνι την έκανε μια από τις λιγότερο επικίνδυνες.

Στον Τζουλιάνι πιθανότατα δεν θα βρουν τίποτα. Εμείς* έχουμε ατράνταχτα στοιχεία εναντίον τους και δεν τα βγάζουμε. Αντί να μας παρακαλάνε, έχουμε φθάσει στο άλλο άκρο να τους παρακαλάμε εμείς. «Παιδιά, σας παρακαλούμε πολύ μην μας αναγκάσετε να σας κάνουμε κακό. Δεν το θέλουμε. Το μόνο που θέλουμε είναι να υιοθετήσετε την πολιτική Τραμπ αφού είσαστε στην κεντροδεξιά ή αν θέλετε να παραμείνετε στην πολιτική Μπάιντεν να πάτε στην κεντροαριστερά». Αυτοί με την συμπεριφορά τους μας λένε «κάψτε μας αν τολμάτε».  

Η Κουντουρά υποτίθεται ότι είναι φιλική προς Αγγλία - Αμερική. Δεν έχει καταλάβει ποιοι και γιατί την ψήφισαν. Ανάγκη τώρα έχουν οι Συριζαίοι να ψηφίσουν την βασιλικιά; Κεντροδεξιοί την ψήφισαν που δεν είναι ευχαριστημένοι με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Ήλπιζαν ότι μια κακή επίδοση στις ευρωεκλογές, θα έφερνε αλλαγές στην Νέα Δημοκρατία. Ο κεντροδεξιός δύσκολα γίνεται κεντροαριστερός. Ψήφο τακτικής και στρατηγικής ρίχνουν, όσοι τους κόβει αρκετά να το σκεφτούν.

Πλέον όμως δεν εξυπηρετεί κάποια στρατηγική, να ψηφίζει ένας κεντροδεξιός Κουντουρά. Αυτή «κάηκε» τελείως. Έπρεπε να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να βγει να υμνεί τον Τραμπ, αντί για την ΕΕ. Αποφάσισε να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ και να μην εκλεγεί ξανά. Δεν αποτελεί πρόβλημα όσο είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Έχασε απλά μια μεγάλη ευκαιρία που της δόθηκε. Ούτε με τον Παπαδημούλη υπάρχει πρόβλημα ούτε με την Γεννηματά που είναι Μπαϊντενικιά ούτε με κανέναν στην κεντροαριστερά.

Το πρόβλημα είναι με τους Μπαϊντενικούς στην κεντροδεξιά που δυστυχώς είναι οι περισσότεροι. Πρέπει οπωσδήποτε να τους διώξουμε πάση θυσία. Ο Μεϊμαράκης ήταν η επιλογή του Καραμανλή για Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κύρτσος είναι μεταλλαγμένος κομμουνιστής. Η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί μεταλλαγμένους κομμουνιστές, ομοφυλόφιλους, ανώμαλους (όπως παιδεραστές και κτηνοβάτες), ναρκομανείς ως Δούρειους Ίππους στον πατριωτικό χώρο.

Ο Καμένος ήταν αρχικά γαλλόφιλος όπως ήταν ο θείος Καραμανλής στην μεταπολίτευση. Στη Κατοχή ήταν συνεργάτης των Ναζί. Πάντοτε ήταν με τον Γερμανογαλλικό άξονα. Μετά ο Καμένος το γύρισε λίγο προς Αγγλία - Αμερική και λίγο προς Ρωσία, κάτι τύπου Κώστα Καραμανλή, από λίγο με όλους. Η σχέση του Καμένου με τον Τραμπ είναι κάπως περίεργη όπως είναι και του Πατούλη. Υποτίθεται πως είναι με τον Τραμπ. Ο Καμένος το έχει εκφράσει και πιο ανοιχτά. Ο Πατούλης έχει δημιουργήσει κάποιες επαφές με τον κύκλο του Τραμπ.

Ο Τραμπ είναι κατά της καταστροφικής ακραίας παγκοσμιοποίησης. Η ΕΕ είναι μέρος της παγκοσμιοποίησης. Όποιος είναι με την ΕΕ δεν είναι με τον Τραμπ αλλά με τον Μπάιντεν. Ο Τραμπ ίσως είναι υπέρ μιας ήπιας παγκοσμιοποίησης. Αυτό θα συζητηθεί στη Σύνοδο κεντροδεξιών κομμάτων της Δύσης. Αν υπάρχουν μόνο δύο επιλογές, η επιστροφή στο παλιό σύστημα είναι προτιμότερη από την ακραία καταστροφική παγκοσμιοποίηση.

Οι κρυφό - διεθνιστές ίσως είναι προτιμότεροι από τους διεθνιστές αλλά γιατί να μην είναι γνήσιοι πατριώτες και όχι πατριώτες μαϊμού; Γιατί να μην τους κάψτε όλους και να βάλουμε έντιμους και ικανούς γνήσιους πατριώτες στην θέση τους; Υπάρχουν πολλοί, απλά δεν έχουν ακόμη αναγνωρισιμότητα. Ε και; Θα αποκτήσουν! Κανείς δεν γεννιέται με αναγνωρισιμότητα εκτός αν είναι από βασιλική ή Αγία Οικογένεια.

Την Ελλάδα την κατέστρεψαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέστρεψε την Ελλάδα. Μπορεί κανείς να διαφωνεί ιδεολογικά μαζί τους όπως άλλωστε κι εγώ. Να κάψουμε λοιπόν αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα και να τσουρουφλίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Να φτιάξουμε ένα γνήσια πατριωτικό κόμμα στην γραμμή του Τραμπ που θα αντιπαρατίθεται πολιτικά τους Μπαϊντενικούς Συριζαίους και θα εναλλάσσονται στην εξουσία. Η Νέα Δημοκρατία έχει μονοπωλήσει την πρώτη θέση της κεντροδεξιάς εδώ και μισό αιώνα.

Κάψτε τους να τελειώνουμε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σαν χώρα. Κάψτε τους όλους πολιτικούς, μιντιάρχες, επιχειρηματίες, παρουσιαστές, καλλιτέχνες κλπ. Αν κάψετε μόνο τον Καραμανλή, το σύστημα θα αντεπιτεθεί. Είναι όλοι γρανάζια του συστήματος ακόμη και η βίζιτα ή ναρκομανής παρουσιάστρια, ο dealer ή νταβατζής παρουσιαστής ή καλλιτέχνης. Έμμεσα εμπλέκονται στα πολιτικά. Αν καεί η βίζιτα ή ναρκομανής παρουσιάστρια, καίγεται και το κανάλι που υποστηρίζει Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ (το ίδιο είναι).

* Εννοώ τον γνήσια πατριωτικό χώρο της κεντροδεξιάς. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα στοιχείο στην κατοχή μου.

Αθανάσιος

error: Content is protected !!
Scroll to Top