Καθαρίζει ο Τραμπ

Καθαρίζει ο Τραμπ

Η Οργάνωση Τραμπ έχει ανθρώπους παντού και ειδικά μέσα στην Νέα Δημοκρατία. Δεν μιλάμε για πράκτορες αλλά υποστηρικτές της πολιτικής Τραμπ. Μέχρι να εμφανιστεί ο Έλληνας Τραμπ, το κενό ηγεσίας το καλύπτει ο ίδιος ο Τραμπ. Η θεία Ντόρα και η Μαρέβα είναι ξεκάθαρα αντίπαλο στρατόπεδο κι υπό στενή παρακολούθηση από την οργάνωση Τραμπ. Δεν εννοώ φυσική παρακολούθηση αλλά για το τι μπορεί να μαγειρεύουν πολιτικά. Μητσοτάκης, Καραμανλής, Σαμαράς δυνητικά θα μπορούσαν να γίνουν σύμμαχοι, με περισσότερες πιθανότητες κατά σειρά σε Σαμαρά, Καραμανλή, Μητσοτάκη.

Η Ντόρα είναι τελείως γερμανόδουλη σαν τον Σημίτη. Είναι «Deutschland über alles» ενώ η οργάνωση Τραμπ πιστεύει «Trump über alles» στην κεντροδεξιά της Δύσης. Η Μαρέβα είναι Παγκόσμιος Εβραϊσμός όπως Παπασταύρου, Μιωνής κλπ. Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό του κεντροαριστερά. Για αυτό και δεν υποστήριξαν τον Τραμπ ενώ έδειξε πολύ φιλική στάση απέναντι στο Ισραήλ. Η Μαρέβα είναι με τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ δηλαδή με τον Μπάιντεν που είναι αντίπαλος του Τραμπ.

Στην Νέα Δημοκρατία, είχαν ανοίξει παρτίδες με τους Κλίντον. Ο Καραχάλιος είχε δουλέψει στην προεκλογική εκστρατεία του Κλίντον. Είναι κολλητός του Μίλτους Μπάρμπι που ο πατέρας του Γιαχάνες Μπάρμπι είναι γερμανόδουλος σαν τον Σημίτη και την θεία Ντόρα. Ο Γιοχάνες ήταν σύμβουλος του Καραμανλή μαζί με τον Κεφαλογιάννη και έγινε και ο «γιός» του, Νίκος Καραχάλιος. Ο Μίλτους είναι μάλλον αμερικανόφιλος αλλά ακολουθεί την γερμανόδουλη παράδοση του πατέρα του. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει με τους Καρμανλήδες. Ο θείος ήταν στην μεταπολίτευση ξεκάθαρα γαλλόφιλος και ακολουθούν την πολιτική του παράδοση ενώ οι ίδιοι δεν είναι.

Ο Κώστας όπως και ο πιτσιρικάς ο ξάδελφος του, μάλλον αμερικανόφιλοι είναι. Έχουν σχεδόν είκοσι χρόνια διαφορά, παρά δύο, για αυτό τον λέω πιτσιρίκο, τον Κώστα του Αχιλλέα. Έκαναν μεταπτυχιακό στο Ταφτς στην Βοστώνη. Ο μεγάλος τέλειωσε πρώτα Νομική και ο πιτσιρίκος στο Χάμιλτον Κόλετζ, στην Νέα Υόρκη. Κι ο Σαμαράς στην Μασαχουσέτη έκανε πτυχίο και μεταπτυχιακό. Συγκαταλέγεται στους αμερικανόφιλους. Ο Μητσοτάκης μια από τα ίδια, Μασαχουσέτη έκανε το πτυχίο και Καλιφόρνια το μεταπτυχιακό. 

Αυτοί όλοι έχουν «μπλέξει τα μπούτια» τους πολύ άσχημα. Ο Καραμανλής είναι κολλημένος στην ΕΕ που μας έβαλε ο θείος και στο Ελλάς - Γαλλία Συμμαχία. Ο Μητσοτάκης έχει υποχρέωση στους Γερμανούς και τους Εβραιοαμερικάνους του Δημοκρατικού κόμματος που τον έκαναν αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό. Ο Σαμαράς ανάθεμα αν ξέρει τι του γίνεται. Έβαλε τον Γεωργιάδη αντιπρόεδρο, τον αλεξιπτωτιστή του ΛΑΟΣ που ... (άσε καλύτερα μη πω… ξέρει αυτός τι έχει κάνει).

Η θεία Ντόρα δεν έχει ακόμη καταλάβει πως οι καιροί που η σοσιαλίστρια Μέρκελ έκανε κουμάντο στην κεντροδεξιά της Ευρώπης και γενικά στην ΕΕ έχουν περάσει. Τώρα καθαρίζει ο Τραμπ. Μπροστά στην Αμερική, η Γερμανία δεν πιάνει μία. Η Μαρέβα δεν έχει καταλάβει πως στην Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει κουμάντο ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός και πως η κεντροδεξιά της Ελλάδας δεν μπορεί να είναι με τον Μπάιντεν.

Όχι μόνο τον Τραμπ αλλά και κάθε άνθρωπο, πρέπει να τον πάρεις με το καλό για να σου φερθεί καλά. Όταν εξελέγη, ο φωστήρας καραμανλικός Κουμουτσάκος έσπευσε να μιλήσει για το τέλος του κόσμου. Τα μαθαίνει όλα ο Τραμπ. Έχει καιρό να τα παρακολουθεί όλα, τι λέει ο κάθε Κουμουτσάκος στην κάθε μπανανία; Όχι αλλά έχει ανθρώπους που τα παρακολουθούν και του κάνουν briefing (σύντομη ενημέρωση). Δεν το ξέρει ότι όλοι είναι με τον Μπάιντεν στην Νέα Δημοκρατία; Γιατί να τους βοηθήσει αφού όλοι είναι εναντίον του; Γιατί να συμμορφώσει τον Ερντογάν όταν ο Ερντογάν είναι με το μέρος του και όλοι στην Νέα Δημοκρατία είναι εναντίον του;

Δεν ξέρει ότι τα κανάλια και οι περισσότερες εφημερίδες στην Ελλάδα τον θάβουν διαρκώς; Κάθεται όλη μέρα και βλέπει SKAI, Star και Ant1; Όχι βέβαια αλλά ενημερώνεται για την κατάσταση. Όταν είναι μια τέτοια κατάσταση, από που και ως που να καθαρίσει; Αν αλλάξει η στάση απέναντι στον Τραμπ, τουλάχιστον στην κεντροδεξιά, θα αλλάξει και η δική του η στάση. Θα του λένε «κύριε Τραμπ… Ντόναλντ μας πείραξε η Μέρκελ». Θα σηκώνει το τηλέφωνο και θα το ταχτοποιεί το θέμα.

Ο Τραμπ είναι ο κυρίαρχος το παιχνιδιού πλέον στην κεντροδεξιά της Δύσης. Και ο Μπάιντεν είναι κυρίαρχος αλλά στην κεντροαριστερά. Μήπως δεν έχουν καταλάβει στην Νέα Δημοκρατία ότι βρίσκονται στην κεντροδεξιά; Αν δεν το έχουν καταλάβει να πάνε να γραφτούν στο ΠΑΣΟΚ. «Ναι αλλά εμείς συμφωνούμε περισσότερο με τον Μπάιντεν» θα ήθελαν να μας απαντήσουν. Αν συμβαίνει αυτό, να επανατοποθετηθούν στην κεντροαριστερά. Αλλιώς να προσκυνήσουν τον Τραμπ και δεν θα πάθει κανένας τίποτα. 

Ηλίας

Scroll to Top