Κτυπήματα ξένων στόχων

Κτυπήματα ξένων στόχων

Οι πληροφορίες που προέρχονται από την Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Η Αντίσταση αποφεύγει να δίνει λεπτομέρειες για το σχέδιο Ανατροπής του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ για ευνόητους λόγους. Το μόνο που έχει δημοσιευτεί είναι η βόμβα μεγατόνων με αποκαλύψεις για πολλούς ευρώδουλους Νεοταξίτες Καθεστωτικούς, πολιτικούς, μιντιακούς, οικονομικούς μεγαλοπαράγοντες.

Η Αντίσταση υποστηρίζει πως προσπαθεί να ανατρέψει το Καθεστώς με όσο το δυνατό πιο ήπιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν αρνητικές συνέπειες για την χώρα και τους πολίτες. Είναι όμως έτοιμη να φτάσει στα πιο ακραία σενάρια, αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος Ανατροπής του Καθεστώτος. Σε καμία περίπτωση δεν ξεκαθαρίζει ποια θα είναι αυτά τα ακραία σενάρια.

Επίσης η Αντίσταση, για την ακρίβεια πηγές που έχουν επαφές με κύκλους της Αντίστασης, υποστηρίζει πως θα υπάρξει μια σειρά ενεργειών που θα κυμαίνονται από ήπιες έως ακραίες. Ελπίδα της Αντίστασης είναι πως για την Ανατροπή του Καθεστώτος δεν θα χρειαστούν ακραίες ενέργειες αλλά θα είναι προετοιμασμένη και για αυτές. Επίσης δηλώνει πως μόνο η συνηθισμένη πολιτική διαδικασία δεν είναι επαρκής.

Το Καθεστώς έχει κόψει τα καλώδια στις δημοκρατικές διαδικασίες με τον έλεγχο των ΜΜΕ. Απώτερος σκοπός της Αντίστασης είναι η αποκατάσταση της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Ανεξαρτησίας. Η Ανεξαρτησία αφορά τον ευρωπαϊκό ζυγό. Η Δημοκρατία έχει καταργηθεί από το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ και υπάρχει μια δημοκρατικοφανής Δικτατορία. Μαζί με την κατάργηση της Δημοκρατίας έχουν καταργηθεί και πολλές ελευθερίες. Από εκεί και πέρα γίνονται διάφορες εικασίες και βγαίνουν κάποια λογικά συμπεράσματα.

Η Αντίσταση δεν έχει δηλώσει πως θα κάνει κτυπήματα σε στόχους αλλά είναι ένα λογικό συμπέρασμα αφού είναι έτοιμη να φθάσει στα πιο ακραία σενάρια. Λογικό επίσης συμπέρασμα είναι πως στα κτυπήματα θα συμπεριλαμβάνονται και ξένοι στόχοι, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Βάσει λογικής, αν γίνει εξαιρετικά προβληματική η συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ, τότε η ΕΕ και οι κυρίαρχες χώρες Γαλλία, Γερμανία (και Ιταλία) από μόνες τους θα σπρώξουν την Ελλάδα εκτός ΕΕ, με όποιο τρόπο μπορούν.

Τα κτυπήματα ξένων στόχων είναι ένας τρόπος να γίνει προβληματική η συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ. Πιστεύω πως οι διπλωματικές αποστολές εξαιρούνται των κτυπημάτων αλλά δεν είμαι βέβαιος. Είναι μικρές οι πιθανότητες να χτυπηθούν διπλωματικές αποστολές αλλά δεν είναι μηδενικές. Επομένως αυτό που μένει είναι επιχειρήσεις της ΕΕ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και είναι πάρα πολλές. Το κτύπημα μπορεί να είναι κατά προσώπων ή εγκαταστάσεων.

Και τα δύο είναι πιθανά με το δεύτερο πιο εύκολο. Είναι εύκολο να πέσει μια ρουκέτα σε μία εγκατάσταση ξένων συμφερόντων όπως πχ το Lidl ή το Carrefour. Ενδεικτικά τα αναφέρω καθώς είναι γνωστά στο πανελλήνιο. Από ό,τι διαβάζω το Carrefour ετοιμάζεται για επάνοδο. Άλλες γνωστές εταιρείες είναι το Praktiker και το Leroy Merlin. Σε κάθε περίπτωση είναι πάρα πολλές οι εταιρείες από χώρες της ΕΕ και ιδίως από Γαλλία και Γερμανία που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Καθώς δεν αποκλείονται χτυπήματα και σε ανθρώπινους στόχους, ο αριθμός των πιθανών στόχων σίγουρα ξεπερνάει κατά πολύ τους χίλιους. Είναι αδύνατο για την κυβέρνηση να προστατέψει τόσους πολλούς στόχους. Επίσης δεν αποκλείονται και χτυπήματα στόχων στο εξωτερικό. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει, για να αποφευχθούν όλα αυτά τα δυσάρεστα είναι να βγει η Ελλάδα από την ΕΕ, κάτι που οδήγησε σε οικονομική καταστροφή και υποδούλωση. Τώρα είναι μια καλή εποχή καθώς τώρα γυρνάει ο τροχός με το θέμα της Ουκρανίας.

Μποϊκοτάζ εταιρειών προϊόντων

Δημήτρης

Scroll to Top