Μόνο ο Τραμπ μπορεί

Μόνο ο Τραμπ μπορεί

Να πούμε μία πραγματική ιστορία που είναι γνωστή. Ο Βαλλιανάτος είναι δημοσιογράφος και έχει διατελέσει πρόεδρος του κόμματος των ομοφυλόφιλων, της Φιλελεύθερης Συμμαχίας. Σύμφωνα με δηλώσεις του είναι οροθετικός και έχει δουλέψει ως έσκορτ ή αλλιώς στον τομέα της πορνείας, με πελάτες άντρες παθητικούς ομοφυλόφιλους.

Σπάνια κάποιος είναι 100% ενεργητικός ή 100% παθητικός. Συνήθως οι ρόλοι εναλλάσσονται. Το υποστηρίζουν οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι. Επομένως όταν λέμε ενεργητικός συνήθως είναι περισσότερο ενεργητικός παρά παθητικός. Τέλος η ιστορία, αλλάζουμε θέμα, να πούμε ένα παράδειγμα. Πάνε πέντε ληστές να ληστέψουν μία τράπεζα. Οι δύο λένε ότι μπορεί να πυροβολήσουν αν χρειαστεί αλλά μόνο για να τραυματίσουν. Οι άλλοι τρεις λένε ότι αν χρειαστεί να σκοτώσουν, θα το κάνουν. Οι δύο πρώτοι διαφωνούν με αυτό αλλά συνεχίζουν την ληστεία και έχουν μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Να πούμε και ένα δεύτερο παράδειγμα. Έχεις μια εταιρεία, ένα κλαμπ, μια καφετέρια ή ένα μαγαζί. Τα πηγαίνει καλούτσικα αλλά θέλεις να τα πάει πολύ καλά. Πας και βάζεις υπεύθυνο, διαχειριστή ή διευθυντή κάποιον άλλο γιατί πιστεύεις ότι θα κάνει καλύτερη δουλειά. Τελικά κάνει πολύ χειρότερη δουλειά και από εκεί που τα πήγαινε καλούτσικα, τα πηγαίνει πάρα πολύ άσχημα. Όμως όσο είναι αυτός διευθυντής, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, διότι αυτός κάνει κουμάντο. Τι πρέπει να γίνει; Πρέπει να διώξεις τον διευθυντή, διαχειριστή ή υπεύθυνο γιατί είναι προτιμότερο το καλούτσικα από το πολύ άσχημα.

Το Μεσανατολικό ζήτημα είναι από τα πιο δύσκολα και μάλλον το δυσκολότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα. Ένα άλλο πρόβλημα που δεν είναι φανερό αλλά κρύβεται κάτω από την επιφάνεια είναι των Ακόλαστων Αμοραλιστών και Ολιγαρχικών Σοσιαλιστών που προσπαθούν να επιφέρουν την Νέα Τάξη και να επιβάλλουν τις απόψεις τους σε μία Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Οι Φύλακες και οι Οδηγοί παρακολουθούν τις κινήσεις των Ολιγαρχικών Σοσιαλιστών εδώ και αιώνες.

Τι σχέση έχει ο Φάντης με το ρετσινόλαδο; Τι σχέση έχουν όλα αυτά μεταξύ τους; Άσχετα τελείως! Λίγο υπομονή και θα καταλάβετε. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν ο αντίστοιχος Βαλλιανάτος της εποχής του. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχρόνων του που δεν βρίσκονται πλέον στην ζωή, ως φτωχός μαθητής και φοιτητής, είχε δουλέψει ως έσκορτ με άντρες πελάτες. Ο ρόλος του ήταν περισσότερο ενεργητικός αλλά όχι μόνο ενεργητικός. Μέσα από τις σχέσεις που δημιούργησε με τους πελάτες του που ανήκαν στην ψηλή κοινωνία, επιτεύχθηκε η κοινωνική και επαγγελματική (πολιτική) του άνοδος.

Ο Καραμανλής ήταν ο Δούρειος Ίππος των Ακόλαστων Αμοραλιστών - Ολιγαρχικών Διεθνιστών Σοσιαλιστών στην πατριωτική, συντηρητική κεντροδεξιά. Σκοπός του από την Κατοχή ήταν να πετύχει την Ευρωπαϊκή (και μετά Παγκόσμια) Σοσιαλιστική Ένωση. Αυτός ήταν ο σκοπός της ομάδας «Σοσιαλιστική Ένωση» που συμμετείχε με Μαύρο, Γαρουφαλιά, Ζολώτα, Τσάτσο, Αγγελόπουλο. Όταν απέτυχε ο Χίτλερ, χρησιμοποιήθηκαν άλλοι τρόποι.

Η Νέα Τάξη που υπηρετούν οι Καραμανλήδες, οι Σημίτηδες και σχεδόν όλοι οι Έλληνες πολιτικοί είναι η Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Είναι το ίδιο και το αυτό. «Μα οι Καραμανλικοί είναι πατριώτες, διαφωνούν με Μητσοτακικούς και Σημιτικούς» θα πουν οι χαζοί. Οι Καραμανλικοί με τους Σημιτικούς και τους Μητσοτακικούς έχουν την ίδια σχέση με τους ληστές της τράπεζας. Είναι όλοι στην ίδια συμμορία, της Νέας Τάξης.

Οι Καραμανλικοί λένε ότι εμείς δεν θα σκοτώσουμε δηλαδή δεν θα καταργήσουμε τις χώρες ενώ Μητσοτακικοί και Σημιτικοί θέλουν Ομοσπονδία. Όμως όλοι συμμετέχουν στην ληστεία, την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Οι διαφορές τους είναι περισσότερο τυπικές. Αν η ΕΕ και η Παγκόσμια κυβέρνηση έχουν πάρει όλες τις εξουσίες από τις χώρες, δεν θα έχει μεγάλη διαφορά αν εξακολουθούν να είναι χώρες ή γίνουν πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης.

Η Ελλάδα τα πήγαινε καλούτσικα. Όμως θέλαμε να τα πάμε πολύ καλά. Έτσι ο Καραμανλής και ο Σημίτης παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία δηλαδή την διαχείριση της χώρας στην ΕΕ. Αντί για πολύ καλά, η κατάσταση έγινε πολύ χειρότερη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς όσο την διαχείριση την έχουν άλλοι. Πρέπει να διώξουμε τους διαχειριστές (ΕΕ) και να αναλάβουμε μόνοι μας την διαχείριση της χώρας μας.

Σε αυτό εναντιώνονται όλοι οι Ακόλαστοι Αμοραλιστές Ολιγαρχικοί Διεθνιστές Σοσιαλιστές δηλαδή Σημιτικοί, Καραμανλικοί, Μητσοτακικοί κλπ που θέλουν να προχωρήσει η Νέα Τάξη και να επιτευχθεί η Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία με Ακόλαστο Αμοραλισμό. Ο Τραμπ πρωταγωνίστησε στην ανακοπή της πορείας της Νέας Τάξης. Έχει στο συρτάρι του, σε έντυπη μορφή, λύσεις για μια εναλλακτική ήπια παγκοσμιοποίηση, το πρόβλημα των ακόλαστων αμοραλιστών, το Μεσανατολικό. Του το έχουν δώσει οι Οδηγοί στα πλαίσια της Pax Trumpiana.

Ουσιαστικά είναι ένα πακέτο εναλλακτικής ήπιας παγκοσμιοποίησης που περιλαμβάνει λύσεις για διάφορα προβλήματα. Δεν είναι σε ηλεκτρονική μορφή γιατί μπορεί να διαρρεύσει. Στην τελευταία περίπτωση (Μεσανατολικό) είναι μια μακροπρόθεσμη λύση. Παίζουν κάποιο ρόλο κοντινές χώρες στην Παλαιστίνη, ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός, η διεθνής κοινότητα και κυρίως οι αναπτυγμένες χώρες της Δύσης. Απευθύνεται στην βάση και όχι στην ηγεσία Παλαιστινίων και Εβραίων.

Βασίλης

Scroll to Top