Να τους τελειώσουμε

Να τους τελειώσουμε

Είχε βγει ο Καραμανλικός Σταϊκούρας στην εκπομπή του Αυτιά. Δεν έχω καταλάβει αν ο Αυτιάς προσπαθεί να κάνει την εκπομπή ενημερωτική και ψυχαγωγική ή αν είναι από την φύση του γελοίος. Αυτό το κωμικό στυλ που έχει, είναι επιτηδευμένο με σκοπό να προκαλέσει τον γέλωτα όπως ο Ζουγανέλης, ο Λαζόπουλος κλπ ή είναι το φυσικό του και δεν μπορεί να το αλλάξει; Όπως και να είναι, έχει πολύ γέλιο ο Αυτιάς, cartoon κανονικό.

Είχαν μια συζήτηση για αυτούς που χρωστάνε σε τράπεζες και Δημόσιο. Είπε ο Σταϊκούρας πως «έτσι τα έφερε η ζωή» και χρωστάνε. Δεν ντρέπεστε λίγο όλοι εσείς στην Νέα Δημοκρατία; Μας περνάτε όλους για χαζούς; Δεν τα έφερε έτσι η ζωή. Οι Καραμανλήδες τα έφεραν έτσι μαζί με τον Σημίτη. Ο πατέρας του Σταϊκούρα ήταν διευθυντής του γραφείου του Καραμανλή.

Ο Καραμανλής και ο Σημίτης έπρεπε να βρίσκονται στην φυλακή, ως βασικοί υπεύθυνοι της μεγάλης οικονομικής καταστροφής της χώρας, μαζί με πολλούς άλλους υπουργούς τους. Καταστροφή της χώρας σημαίνει καταστροφή των πολιτών. Η καταστροφή της Ελλάδας είναι η καταστροφή μεγάλου μέρους των Ελλήνων. Οι μόνοι που δεν καταστράφηκαν είναι οι δικοί τους, του γαλαζοπράσινου συστήματος.

Αυτοί που χρωστάνε σε τράπεζες και Δημόσιο είναι εξαιτίας των Καραμανλήδων και του Σημίτη. Όσοι δεν έχουν καλή δουλειά ή καθόλου δουλειά είναι εξαιτίας Καραμανλήδων και Σημίτη. Όσοι έχασαν τα σπίτια τους ή κινδυνεύουν να τα χάσουν είναι εξαιτίας Καραμανλήδων και Σημίτη. Όσοι αυτοκτόνησαν ή έτρωγαν στα συσσίτια και στα σκουπίδια, είναι εξαιτίας Καραμανλήδων και Σημίτη. Όσοι καταστράφηκαν οριστικά και αμετάκλητα είναι εξαιτίας Καραμανλήδων και Σημίτη.

Όχι πως οι άλλοι πρωθυπουργοί ήταν καλοί. Όμως την μεγαλύτερη ευθύνη για την οικονομική καταστροφή της χώρας την έχουν οι δύο Καραμανλήδες και ο Σημίτης. Ο θείος Καραμανλής μας έβαλε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Σημίτης στην Ευρωζώνη και ο ανιψιός Καραμανλής μας οδήγησε στην χρεοκοπία. Οι μετέπειτα κλήθηκαν να διαχειριστούν την τεράστια καταστροφή που το τρίο των εξολοθρευτών του ελληνικού λαού (Καραμανλήδες - Σημίτης) προκάλεσε.

Ο χειρότερος πρωθυπουργός όλων των εποχών ήταν ο ανιψιός Καραμανλής και μετά ο Σημίτης. Για τον θείο Καραμανλή, θα μπορούσαν να ισχυριστούν κάποιοι που ναι μεν έκανε λάθος αλλά ήταν καλοπροαίρετος δηλαδή είχε καλό σκοπό. Βέβαια, αν το εξετάσουμε ιστορικά δεν ισχύει. Από την Κατοχή ήταν ταγμένος στην Σοσιαλιστική Ευρωπαϊκή Ένωση υπό τον Χίτλερ.

Ήταν Δούρειος Ίππος σοσιαλιστικών κέντρων στην κεντροδεξιά, με σκοπό να παρασύρει τους κεντροδεξιούς στον δρόμο του σοσιαλισμού, στην Ευρωπαϊκή Σοσιαλιστική Ένωση, στην ομοφυλοφιλία και στην οικολογία. Ούτε οι Καραμανλήδες και ούτε οι Μητσοτάκηδες ανήκουν στον χώρο της κεντροδεξιάς αλλά έχουν κατορθώσει να τον ελέγχουν για δεκαετίες.

Ο χειρότερος πρωθυπουργός όλων των εποχών, όρισε τον Σταϊκούρα υπουργό Οικονομικών. Δεν τον όρισε ο Μητσοτάκης. Ο Μητσοτάκης μοίρασε τα υπουργεία μεταξύ Καραμανλικών, Μητσοτακικών, Σαμαρικών και πρωτίστως Σημιτικών. Ενδεχομένως να υπήρχε και η συμφωνία του Μητσοτάκη αλλά ο Σταϊκούρας μπήκε εκεί επειδή ήταν άνθρωπος του Καραμανλή και όχι του Μητσοτάκη. Το ίδιο ισχύει για τον Δένδια και διάφορους άλλους.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για την χώρα. Αν δεν τελειώσουμε με Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες θα τελειώσουν την χώρα. Να καταλάβουμε ένα πράγμα. Όλες οι χώρες, με την πάροδο του χρόνου, πηγαίνουν μπροστά. Το ζήτημα είναι πόσο μπροστά πηγαίνει η Ελλάδα, σε σχέση με άλλες χώρες στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Με Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες θα μένει διαρκώς πίσω, σε σχέση με τις υπόλοιπες. Είναι σαν να τρέχουν δρομείς Μαραθώνιο και ένας να θεωρήσει μεγάλη επιτυχία που κατόρθωσε να διανύσει πέντε χιλιόμετρα ενώ οι άλλοι δρομείς βρίσκονται ήδη στα δέκα. Το ό,τι διένυσε μια απόσταση δεν είναι επιτυχία όταν οι υπόλοιποι έχουν διανύσει την διπλάσια απόσταση.

 Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα με Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες δεν γίνονται πουθενά. Άλλαξαν στους Μητσοτάκηδες παράταξη επειδή δεν τους «έπαιρνε άλλο» να βρίσκονται από την άλλη πλευρά, λόγω της Αποστασίας. Οι Μητσοτάκηδες – Βενιζέλοι μας καταδυναστεύουν για παραπάνω από έναν αιώνα και οι Καραμανλήδες για εβδομήντα χρόνια.

Σε ποια χώρα του κόσμου γίνονται τέτοια αίσχη; Αν γίνονται, θα συμβαίνουν μόνο σε καμία μπανανία. Σε καμία σοβαρή χώρα του κόσμου δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Για αυτό και η Ελλάδα θα μένει διαρκώς πίσω. Με Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες, οι Έλληνες θα πηγαίνουν σε λίγο για δουλειά στην Αλβανία και στο Πακιστάν. Αυτές οι χώρες θα προοδεύουν και εμείς θα μένουμε πίσω.

Πρέπει να γίνει στόχος όχι μόνο της κεντροδεξιάς αλλά εθνικός στόχος να απαλλαγούμε επιτέλους από Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες. Κάνουν τεράστιο κακό στην χώρα. Είναι ο λόγος που δεν μπόρεσε η χώρα να προοδεύσει. Είναι το εμπόδιο σε Ευημερία Ασφάλεια Ανεξαρτησία. Ο αγώνας για να απαλλαγούμε από αυτούς δεν πρέπει να σταματάει ποτέ. Ας υποθέσουμε πως ο Μητσοτάκης κατορθώνει να εκλεγεί πρωθυπουργός, κάτι που δεν είναι καθόλου σίγουρο.

Δεν θα περιμένουμε μια τετραετία. Μπορεί να γίνει αλλαγή πρωθυπουργού εν μέσω θητείας, όπως στην Βρετανία. Ή μπορεί να εξαναγκαστεί σε εκλογές πολύ νωρίτερα από την τετραετία. Η απαλλαγή από Μητσοτάκηδες και Καραμανλήδες πρέπει να γίνει εθνικό όραμα, ιερός σκοπός για όλους τους Έλληνες. Γιατί ιερός σκοπός είναι η Ευημερία – Ασφάλεια – Ανεξαρτησία. Με Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες δεν μπορούν να επιτευχθούν. Πρέπει να απαλλαγούμε από αυτούς και τους αχυρανθρώπους τους για να μπορέσουμε να επιτύχουμε Ευημερία – Ασφάλεια – Ανεξαρτησία.

Αναστάσιος

Scroll to Top