Ο ένας κι άλλος

Ο ένας κι ο άλλος

Στο ένα κανάλι ήταν ο ένας και στο άλλο κανάλι ήταν ο άλλος. Ο ένας τα πήγε σχετικά καλά και φάνηκε πως καταλαβαίνει αυτά που λέμε. Ο άλλος ακόμα δεν καταλαβαίνει. Ο Καλεντερίδης είχε βγει να σχολιάσει την φιέστα Ερντογάν στην Κύπρο. Αναφέρθηκε στον Γκας Μπιλιράκη και στην επέμβαση του στο ζήτημα. Ο Μπιλιράκης είναι του κύκλου Τραμπ.

Ο Πατούλης βγήκε ταυτόχρονα σε άλλο κανάλι για το θέμα του covid -19. Απαγόρεψε σε μία παρουσιάστρια να λέει πως από το εμβόλιο έχουν πεθάνει άνθρωποι. Μετά πήγε να μας κοροϊδέψει πως πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Μα οι ειδικοί είναι δικοί τους, βαλτοί από το σύστημα, σε προπαγανδιστική αποστολή. Ο ρόλος τους είναι να πουν συγκεκριμένα πράγματα.

Ο Πατούλης είναι η επιλογή Καραμανλή για αρχηγός Νέας Δημοκρατίας, μετά τον Μητσοτάκη. Έχουν κανονίσει μεταξύ τους να ακολουθήσει ο Μπακογιάννης. Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Μετά τον Μητσοτάκη, θα αναλάβει την Νέα Δημοκρατία ο Έλληνας Τραμπ. Ο Πατούλης δεν είναι ο Έλληνας Τραμπ για πολλούς λόγους.

Κατ’ αρχάς είναι γαλλόφιλος. Ο Έλληνας Τραμπ θα είναι φιλικός προς τους Συμμάχους (αγγλόφωνες χώρες) και όχι τον Άξονα Γαλλίας - Γερμανίας. Μπορεί να μην είναι απαραίτητα αμερικανόφιλος αλλά θα είναι αγγλόφιλος, καναδόφιλος κλπ. Δεύτερον ο Έλληνας Τραμπ όπως και ο Τραμπ θα είναι κατά της Νέας Τάξης. Η ΕΕ είναι μέρος της Νέας Τάξης. Όλοι όσοι υποστηρίζουν την ΕΕ είναι Νεοταξίτες. Τρίτον ο Πατούλης δεν έχει χαρακτηριστικά γνήσιου κεντροδεξιού, ξέρει αυτός.

Επομένως μπορεί να θέλουν ο Καραμανλής και ο Πατούλης αλλά δεν θα τους βγει. Ένας λόγος παραπάνω πως Γαλλία και Γερμανία αποσύρονται από τα Βαλκάνια γιατί γαλλικές (και γερμανικές;) μυστικές υπηρεσίες είχαν εμπλοκή στις δολοφονίες Αμερικανών από την 17Ν. Ο Έλληνας Τραμπ μπορεί να είναι άνθρωπος του περιβάλλοντος Καραμανλή ή Σαμαρά αλλά πρέπει να έχει τα χαρακτηρισιτκά που προαναφέρθηκαν. Δεν μπορεί να είναι γαλλόφιλος ή υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας και να στερείται βασικών χαρακτηριστικών της κεντροδεξιάς.

Η Οργάνωση Τραμπ και ο Έλληνας Τραμπ θα φερθεί και καλοσύνη και επιείκεια σε Καραμανλή, Πατούλη, Καμένο, Καλεντερίδη κλπ. Τον Καραμανλή θα τον κάνει σύμβουλο του Έλληνα Τραμπ και αργότερα Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα προηγηθούν Σαμαράς και Τζέφρι. Κι ο Σαμαράς αν θέλει μπορεί να γίνει σύμβουλος του Έλληνα Τραμπ. Απλά ίσως να μην τον ενδιαφέρει γιατί η Προεδρική θητεία του πλησιάζει, μετά την κυρά-Κατερίνα. Και στον Πατούλη θα δώσει μία καλή θέση και στον Καμένο και στον Καλεντερίδη. Αρκεί να καταλάβουν ότι η ευρωπαϊκή πορεία, ο δρόμος της καταστροφής και της υποδούλωσης τέλειωσε.

Ο Καραμανλής έχει μεγάλη εμμονή με την ευρωπαϊκή πορεία γιατί ήταν στρατηγική επιλογή του θείου του που είναι συνεχιστής του. Ας πάει σε έναν ψυχολόγο ή ψυχίατρο να τον βοηθήσει γιατί αν δεν μπορέσει να βοηθηθεί σε αυτή την εμμονή του, στο τέλος θα φάει το κεφάλι του. Στο κάτω - κάτω, αν όλοι αυτοί αγαπάνε τόσο πολύ την Γαλλία, ας τους πούνε να φύγουν και αυτοί από την Ένωση του Διαβόλου και να έρθουν με το γκρουπ των Συμμάχων. Μία χώρα σαν την Γαλλία σίγουρα θα είναι ευπρόσδεκτη, αρκεί να μην κάνουν πάλι τα ίδια αίσχη που έκαναν στο παρελθόν.  

Ο «πατριωτικός χώρος» πρέπει να συνεννοηθεί. Το πατριωτικός είναι σε εισαγωγικά γιατί από το 2010 και μετά, όποιος εξακολουθεί να υποστηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία δεν μπορεί να λέγεται πατριώτης. Ο Μητσοτάκης ποτέ δεν παρίστανε τον πατριώτη. Είναι σεσημασμένος διεθνιστής όπως σωστά έχει γραφτεί. Τον αφήνουμε εκεί που είναι μέχρι να χάσει τις εκλογές και μετά αναλαμβάνει ο Έλληνας Τραμπ και όχι ο Πατούλης. 

Γίνεται αναφορά σε γαλλόφιλους, γερμανόφιλους, αγγλόφιλους, ρωσόφιλους κλπ. Εγώ θέλω να διευκρινίσω για τον κύκλο των αμερικανόφιλων κάτι που δεν έχω δει πουθενά. Δεν είναι ένας κύκλος αλλά δύο που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Είναι ένας κύκλος μαϊμού γύρω από τα Κολλέγια. Αυτοί είναι όλοι τους ευρώδουλοι. Μετά είναι ένας γνήσιος κύκλος από ανθρώπους που έχουν ζήσει πολλά χρόνια στις ΗΠΑ ή έχουν στενούς συγγενείς και φίλους που ζουν εκεί. Αυτοί είναι κυρίως ευρωσκεπτικιστές ή αντιευρωπαϊστές. Ο κύκλος μαϊμού είναι ισχυρότερος στην Ελλάδα αλλά ο γνήσιος ισχυρότερος στις ΗΠΑ.

Ο Καλεντερίδης έτυχε να είναι στον ΑΝΤ1. Ας αναφέρω τότε και το άλλο κανάλι, του Πατούλη, ήταν το OPEN. Η Αντίσταση δεν έχει σκοπό να βλάψει κανένα αλλά να βάλει την χώρα στον σωστό δρόμο, της ευημερίας και της ανεξαρτησίας. Οι ελληνοαμερικάνοι δίνουν μεγάλο αγώνα υπέρ της Ελλάδας χωρίς να περιμένουν κανένα αντάλλαγμα. Θα πρέπει να υπάρχει περισσότερη ενημέρωση για ανθρώπους που είναι στον κύκλο του Τραμπ όπως ο Γκας Μπιλιράκης που σωστά τον ανέφερε ο Καλεντερίδης. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για ελληνοαμερικάνους του κύκλου Μπάιντεν.

Τα αυτονόητα

Γιώργος

Scroll to Top