Παραχάραξη κεντροδεξιάς

Παραχάραξη κεντροδεξιάς

Οι επιλογές προσανατολισμού είναι τρεις, Δύση, Ρωσία, Κίνα. Μέσα στην Δύση υπήρχε ο Άξονας Γαλλίας - Γερμανίας και των αγγλόφωνων χωρών που πλέον διαμορφώνεται πιο καθαρά μετά την AUKUS. Το ανήκουμε στη Δύση αφορά τον προσανατολισμό. Δεν μπορούμε να έχουμε προσανατολισμό στην Κίνα. Με την Ρωσία πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις αλλά όχι προσανατολισμό, αν δεν γίνουν Δυτική χώρα.

Με τoν προσανατολισμό σε Γαλλία - Γερμανία καταστραφήκαμε και υποδουλωθήκαμε. Γαλλία, Γερμανία και Κίνα ακολουθούν το σχέδιο της Νέας Τάξης. Η Ρωσία ήταν πάντοτε αντίθετη και τώρα η AUKUS επίσης ακολουθεί διαφορετική πορεία. Η Νέα Τάξη προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει δηλαδή να παραχαράξει την έννοια της κεντροδεξιάς σε υβριδικό σοσιαλισμό. Να νομίζει ο κόσμος ότι αυτό είναι κεντροδεξιά και το άλλο, η κανονική δεξιά πως είναι άκρα δεξιά.

Υπάρχει ο βασικός κορμός της κεντροδεξιάς. Στο ένα άκρο είναι το κέντρο των Μητσοτάκηδων και στο άλλο είναι η άκρα δεξιά που αγγίζει, αν δεν καταλαμβάνει ο ΛΑΟΣ. Τον ενδιάμεσο χώρο τον εξέφραζαν οι Καραμανλικοί που και αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ, μη ακραίοι, κεντροδεξιοί. Σε κάποια θέματα είναι πιο δεξιά και σε άλλα πιο αριστερά όπως στον κρατισμό και στον διεθνισμό. Όμως είναι πιο κοντά στην γνήσια, μη ακραία κεντροδεξιά από τους Μητσοτακικούς και τους προερχόμενους από τον ΛΑΟΣ.

Υπάρχουν διάφορες απόψεις για το που ακριβώς είναι το ενδιάμεσο. Αφού ο προσανατολισμός θα είναι AUKUS, μπορούν να χρησιμεύσουν ως οδηγοί το Ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ, το Συντηρητικό της Βρετανίας και το αντίστοιχο της Αυστραλίας. Ο Τραμπ έχει χαρακτηριστεί από διάφορα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ως ακραίος. Γίνεται κάτι αντίστοιχο με αυτό που γίνεται στην Ελλάδα.

Όποιος είναι πατριώτης, βαφτίζεται ακραίος. Για αρκετά από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, η αντίληψη της κεντροδεξιάς είναι μία παραλλαγή του σοσιαλισμού. Όμως δεν είναι έτσι, έτσι θα ήθελαν να είναι, όλα να είναι σοσιαλιστικά. Όποιος δεν είναι σοσιαλιστής, υβριδικός ή γνήσιος, τον βαφτίζουν ακραίο. Ο πατριωτισμός είναι χαρακτηριστικό της κεντροδεξιάς, του βασικού κορμού και όχι της άκρα δεξιάς όπως προσπαθεί εσκεμμένα να παραπλανήσει η Νέα Τάξη.

Ο Τραμπ είναι μη ακραίος, γνήσιος κεντροδεξιός αλλά διάφορα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης τον παρουσιάζουν ως ακραίο επειδή κατά την δική τους αντίληψη όλα πρέπει να είναι σοσιαλιστικά, γνήσια ή υβριδικά. Θέλουν να επιβάλλουν τον σοσιαλισμό ως μοναδική ιδεολογία και να φέρουν Παγκόσμια Νεοταξική Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία.

Ο βασικός κορμός των κεντροδεξιών ψηφοφόρων βρίσκεται ανάμεσα στους Μητσοτάκηδες και στους βουλευτές του ΛΑΟΣ. Και οι μεν και οι δε βρίσκονται στις παρυφές της κεντροδεξιάς προς τα αριστερά και τα δεξιά αντίστοιχα. Οι Καραμανλικοί είναι παραδοσιακά γαλλόδουλοι λόγω του ιδρυτή που στην μεταπολίτευση ήταν γαλλόδουλος. Επομένως δεν κάνουν, εκτός κι αν αλλάξουν, γιατί ο προσανατολισμός της χώρας είναι πλέον στην AUKUS.

Υπάρχουν γερμανόδουλοι και γαλλόδουλοι και που δεν μπορούν να αλλάξουν όπως πχ οι Μπακογιάννηδες ή ο Παυλόπουλος. Ο δεύτερος έχει αποσυρθεί από την ενεργή πολιτική. Όμως οι περισσότεροι Νεοδημοκράτες υποστήριζαν τον προσανατολισμό σε Γερμανία - Γαλλία επειδή τον υποστήριζε η ηγεσία και όχι γιατί είχαν οι ίδιοι προσωπικούς δεσμούς με Γερμανία και Γαλλία. Αυτοί μπορούν να αλλάξουν, αν αλλάξει η ηγεσία προσανατολισμό. Για αυτό λέμε πως χρειάζεται ένας Έλληνας Τραμπ α) γνήσιος κεντροδεξιός και όχι υβριδικός σοσιαλιστής β) μη ακραίος γ) με προσανατολισμό σε AUKUS.

Ο προσανατολισμός μας θα είναι στην Δύση και συγκεκριμένα στην AUKUS. Όμως βρισκόμαστε στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο. Άρα μπορούμε να δημιουργήσουμε σχέσεις στρατιωτικές και οικονομικές με χώρες της περιοχής που έχουν προσανατολισμό στην AUKUS. Οι περισσότερες χώρες της περιοχής δεν θεωρούνται Δυτικές. Αυτές θα πρέπει να προσεγγίσουν τον Δυτικό πολιτισμό και όχι εμείς τον δικό τους (αλλά θα διατηρήσουν τις παραδόσεις τους).

Είπαμε ότι ΗΠΑ με αγγλόφωνες (AUKUS) θα ηγούνται της Δύσης και η Δύση παγκόσμια. Επομένως η Ελλάδα, όντας η πιο Δυτική χώρα της περιοχής, μπορεί να έχει έναν ηγετικό ή σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή Βαλκανίων, Ανατολικής Μεσογείου. Όμως όπως έχει εξηγηθεί μπορεί να έχει έναν σημαντικό ρόλο στην Λατινική Αμερική που έχουν Ιβηρική (Ισπανική - Πορτογαλική) κουλτούρα που είναι παραπλήσια της Ελληνικής.

Από εκεί και πέρα δεν μας εμποδίζει κανείς να παίξουμε κάποιο ρόλο σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Τέλος, οι χώρες της ΕΕ μπορεί να έχουν κοινή άμυνα ή κοινή πολιτική προστασία αλλά η Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες που τώρα είναι εντός, θα βρίσκονται εκτός. Ήδη η Ελλάδα προχωράει σε συνεργασία με τις ΗΠΑ, αρχικά στρατιωτική που μελλοντικά θα είναι πολύπλευρη.

Αναστάσιος

Scroll to Top