Βαριές καταδίκες σε ευρωπαϊστές

Βαριές καταδίκες σε ευρωπαϊστές

Ο Μητσοτάκης το παίζει άνετος γιατί είναι τελείως εκτός πραγματικότητας. Δεν έχει αντιληφθεί πως τον περιμένουν ισόβια ή ακόμη και θανατική ποινή. Θα βρεθεί με πολλές φορές ισόβια στην πλάτη και δεν θα μπορεί να το πιστέψει. Αφού τους το λέμε, το ξαναλέμε και το ξαναλέμε. Τι δεν καταλαβαίνουν; Νομίζουν πως θα διατηρήσουν τον έλεγχο. Κάνουν μεγάλο λάθος.

Έτσι νόμιζαν και οι Ναζί αλλά έκαναν μεγάλο λάθος όπως τελικά αποδείχθηκε. Δεν θα τους σώσει ούτε ο Μακρόν ούτε ο Σολτς ούτε ο Μπάιντεν. Μπορεί να είναι και αυτoί στην φυλακή. Είναι τόσο τεράστια η ζημιά που έχει προκληθεί από την ευρωπαϊκή πορεία που είναι σίγουρο πως ΟΛΟΙ οι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ θα καταδικαστούν με πολύ βαριές ποινές, τουλάχιστον σε ισόβια, ίσως και σε θάνατο.

Αυτά μπορεί να φαίνονται ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας σε αρκετούς. Για ένα μεγάλο διάστημα του Β' Παγκοσμίου πολέμου, όταν οι Ναζί ήταν παντοδύναμοι και είχαν κατακτήσει σχεδόν όλη την Ευρώπη, φαινόταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας πως θα δικαστούν. Όποιος έλεγε τότε πως οι Ναζί θα χάσουν τον πόλεμο, πως ο Χίτλερ και άλλοι θα αυτοκτονήσουν και πως θα δικαστούν οι υπόλοιποι ως εγκληματίες πολέμου, θα τον πέρναγαν για τρελό.

Και όμως αυτό το τελείως τρελό σενάριο, τελικά αποδείχθηκε αληθινό. Οι Νεοταξίτες χάνουν συνεχώς έδαφος. Δυστυχώς συμβαίνει αργά και ίσως για αυτό να μην γίνεται αντιληπτό. Αν εξετάζουμε την κατάσταση σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τότε γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό. Θα πρέπει να εξετάζουμε το πως ήταν πριν μερικά χρόνια και όχι πριν λίγους μήνες. Στους λίγους μήνες ίσως να μην είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ώστε να φαίνεται.

Αν οι Ναζί είχαν συμβιβαστεί, σίγουρα θα είχαν καλύτερη τύχη. Θα επέστρεφαν οπωσδήποτε όλα τα εδάφη που είχαν πάρει αλλά μάλλον με τον συμβιβασμό θα ήταν καλύτερα για την Γερμανία και τους ίδιους. Θα ήταν καλύτερα και για όλους τους άλλους διότι και οι άλλοι, οι Σύμμαχοι είχαν πολλά θύματα. Πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα. Σε ΗΠΑ και Βρετανία, ένα τμήμα του πολιτικού συστήματος είναι με τους συνεχιστές των Ναζί, τους Νεοταξίτες.

Σε όλες τις χώρες υπάρχουν Νεοταξίτες και Αντινεοταξίτες. Σε κάποιες είναι πιο ισχυρό το ένα στρατόπεδο ενώ σε άλλες είναι περίπου ίσα. Αλλά η κατάσταση είναι δυναμική. Μπορεί σε λίγους μήνες ή σε λίγα χρόνια, εκεί που ήταν ισχυρότεροι οι Νεοταξίτες να είναι ισχυρότεροι οι Αντι-Νεοταξίτες. Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή οι Νεοταξίτες έχουν ακόμη τον έλεγχο.

Οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως οι Νεοταξίτες έχουν τον έλεγχο σε χώρες όπως Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ. Αν όμως οι Νεοταξίτες χάσουν τον έλεγχο σε αυτές τις χώρες, θα χάσουν τον έλεγχο και οι μαριονέτες τους στην Ελλάδα. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να σταματήσουν να ασχολούνται με την Ανατολική Ευρώπη και να δεχτούν την συμβιβαστική λύση, ακόμη κι αν δεν χάσουν τον έλεγχο στις χώρες που προαναφέρθηκαν.

Η ζημιά από την ΕΕ είναι αστρονομική. Επίσης πρέπει να καταλάβουμε πως η ζημιά είναι πολύ μικρότερη στις υπόλοιπες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Αυτό συμβαίνει διότι η δική τους πορεία προς την οικονομική καταστροφή ξεκίνησε πολύ αργότερα, τουλάχιστον είκοσι τρία χρόνια. Της Ελλάδας η καταστροφική πορεία ξεκίνησε το 1981 ενώ οι πρώτες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης μπήκαν στην ΕΕ το 2004.

Ο τρόπος που δουλεύουν οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι εκθετικός. Δηλαδή όσο περνoύν τα χρόνια δεν μεγαλώνει αναλογικά. Αν δούμε της Ελλάδας την ζημιά (Παράρτημα 8), στα είκοσι χρόνια ήταν 4.379 δις ενώ στα σαράντα τρία είναι 23.558 δις. Αναλογικά θα ήταν 43/20 = 2,15 φορές περισσότερη δηλαδή 9.415 δις. Είναι όμως 23.558/4.379 = 5,38 φορές μεγαλύτερη.

Οι ευρωπαϊστές δεν θα μπορέσουν να υποστηρίξουν στο δικαστήριο πως η χώρα ωφελήθηκε από την ευρωπαϊκή πορεία. Θα αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία πως η χώρα καταστράφηκε οικονομικά από την ευρωπαϊκή πορεία. Θα χρειαστεί αρκετή μελέτη αλλά θα αφορά μόνο δύο σημεία. Πρώτον να διαπιστωθούν οι πραγματικοί ρυθμοί ανάπτυξης από το 1981 και δεύτερον να βρεθούν ποιοι θα έπρεπε να είναι οι ρυθμοί ανάπτυξης.

Από εκεί και πέρα, η διαδικασία για να προσδιορισθεί το μέγεθος της ζημιάς θα είναι ακριβώς αυτή που έχουμε περιγράψει πολλές φορές. Αν κάποιος μπορούσε να μας δώσει τους πραγματικούς και τους αποδεκτούς ρυθμούς ανάπτυξης, θα μπορούσαμε να υπολογίσουμε ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς. Πιθανώς οι ρυθμοί ανάπτυξης να είναι αρνητικοί.

Αυτό προκύπτει εμπειρικά. Είμαστε φτωχότεροι από το 1981. Σε σχέση με τότε δεν μπορούμε να αποκτήσουμε εξοχικό, δεν μπορούμε να πάμε διακοπές όσο διάστημα πηγαίναμε, δεν μπορούμε να βγούμε έξω τόσο συχνά, δεν μπορούμε να πάμε εκδρομές όσο τότε. Εμπειρικά προκύπτει πως φτωχύναμε. Θα πρέπει να αποδειχθεί και επιστημονικά για να προσδιορισθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Το μέγεθος της ζημιάς δεν είναι το πόσο φτωχύναμε. Είναι η σχέση του επιπέδου που βρισκόμαστε σήμερα με το επίπεδο που θα έπρεπε να είμαστε με τους αποδεκτούς ρυθμούς ανάπτυξης. Μάλιστα η ζημιά υπολογίζεται αθροιστικά. Δηλαδή η ζημιά δεν είναι η διαφορά του πραγματικού από το δυνητικό επίπεδο μόνον φέτος αλλά αθροιστικά από το 1981. Είναι βέβαιο πως η ζημιά είναι αρκετά τρισεκατομμύρια.

Η μελέτη θα προσδιορίσει πόσα θα είναι αυτά τα τρισεκατομμύρια. Όσα και να είναι, θα κατασχεθεί όλη η περιουσία των ευρωπαϊστών και θα τιμωρηθούν με πολύ βαριές ποινές. Όταν αποδειχθεί η αστρονομική ζημιά, δεν θα στηριχτεί μόνο η κατηγορία της πρόκλησης μεγάλης εθνικής καταστροφής αλλά επίσης της εσχάτης προδοσίας, της συστηματικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού και της συνωμοσίας σε βάρος του ελληνικού λαού.

Η άγνοια δεν είναι δικαιολογία ή ελαφρυντικό. Θα έπρεπε να γνώριζαν όσοι ασχολούνται με τα πολιτικά και όσοι ενημερώνουν για τα πολιτικά. Όλοι οι πρωθυπουργοί θα τιμωρηθούν τουλάχιστον με ισόβια. Περιλαμβάνονται όλοι οι εν ζωή πρωθυπουργοί. Θα την γλυτώσουν μόνο οι υπηρεσιακοί. Δηλαδή θα καταδικαστούν σε ισόβια, Μητσοτάκης, Τσίπρας, Σαμαράς, Παπανδρέου, Καραμανλής, Σημίτης. Ο τελευταίος μπορεί να την γλυτώσει αν προλάβει να πεθάνει. Ίσως τύχει καλύτερης μεταχείρισης λόγω προχωρημένης ηλικίας.

Όλοι αυτοί έπρεπε να έχουν πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια για την μεγάλη ζημιά από την ευρωπαϊκή πορεία και να κάνουν τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες για να σταματήσει η καταστροφή. Όλοι αυτοί έκαναν ακριβώς το αντίθετο, εξαπατούσαν τους Έλληνες πως δήθεν ωφελούνται από την ΕΕ και αγωνιζόντουσαν με νύχια και με δόντια να συνεχιστεί η καταστροφική ευρωπαϊκή πορεία.

Βέβαια θα ξεκινήσει η δίκη των ευρωπαϊστών από τους πρωθυπουργούς αλλά δεν θα σταματήσει εκεί. Θα τους πιάσει όλους, πολιτικούς, μιντιάρχες, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες κλπ. Θα συνεχιστεί, όσα χρόνια ή δεκαετίες και να χρειαστούν. Ενδέχεται να μην φυλακιστούν όλοι, αν δεν υπάρχει χώρος στις φυλακές. Αν δεν χωράνε, θα καταδικαστούν σε κοινωφελή εργασία, όχι για λίγες βδομάδες αλλά για πολλά χρόνια. Επίσης θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους για να αποζημιωθεί ο ελληνικός λαός.

Δημήτριος

Scroll to Top