Δύο σχέδια της Αντί – ΝΤΠ

Οι παγκόσμιες διάνοιες είναι με Αντί-ΝΤΠ

Δύο σχέδια της Αντί - ΝΤΠ

Αρχίσανε πάλι οι απατεώνες οι Νεοταξίτες τα παραμύθια για δήθεν ιστορική συμφωνία στην ΕΕ, σχετικά με το μεταναστευτικό. Σας εξηγούμε με ποιο τρόπο σας κοροϊδεύουν για να μη μπορούν να σας κοροϊδεύουν. Ήταν ο Μητσοτάκης στις Βρυξέλες; Μήπως ήταν ο Δένδιας ή ο Καιρίδης; Κανείς δεν ήταν ούτε οι ομόλογοι τους από τις άλλες χώρες αυτού του τερατουργήματος που ονομάζεται ΕΕ.

Πως λοιπόν επετεύχθη η συμφωνία; Μεταξύ τους δήθεν συμφωνήσανε Κοινοβούλιο, Συμβούλιο και Επιτροπή της ΕΕ. Δηλαδή μπούρδες. Γιατί γίνονται όλα αυτά; Όπως έχουμε εξηγήσει, με τους Νεοταξίτες όλα είναι δημιουργία εντυπώσεων και ψευδαισθήσεων. Όλα είναι ψέματα, όλα είναι κοροϊδία, όλα είναι μια καλοστημένη απάτη.

Πρόσφατα ήταν η συνάντηση για την διεύρυνση της ΕΕ σε Δυτικά Βαλκάνια και Ουκρανία. Θα έχουμε και άλλα τέτοια πολλά. Προσπαθούν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση πως η καταραμένη ΕΕ και το βλακώδες σχέδιο της ΝΤΠ προχωρούν κανονικά ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ η ΕΕ και το ΣΧΕΔΙΟ της ΝΤΠ.

Εμείς τα εξηγούμε συνέχεια και αυτοί συνεχίζουν τον χαβά τους πως όλα δήθεν πάνε καλά και προχωράνε. Έχει συνταχθεί όλη η πραγματική ελίτ με την Αντί - ΝΤΠ γιατί η ΝΤΠ τους έχει ήδη εκτοπίσει ή πρόκειται να τους εκτοπίσει. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ η ΨΕΥΤΟΕΛΙΤ να νικήσει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΙΤ. Έχουν μαζευτεί όλες οι παγκόσμιες διάνοιες στην Αντί - ΝΤΠ και δεν θα το επιτρέψουν να συμβεί..

Θεωρώ πως είμαι ευφυής. Παρόλο που (πιθανώς) είμαι ευφυής, ομολογώ πως μπροστά σε αυτούς τους ανθρώπους που κατευθύνουν την μάχη ενάντια στη ΝΤΠ, είμαι πάρα πολύ βλάκας. Εμείς οι υπόλοιποι, όχι μόνο δεν μπορούμε να σκεφτούμε σαν αυτούς αλλά ούτε μπορούμε να καταλάβουμε πως σκέφτονται. Ένας καλός σκακιστής δεν σκέφτεται μόνο την επόμενη κίνηση αλλά αρκετές κινήσεις μπροστά.

Έτσι και οι διάνοιες της Αντί - ΝΤΠ σκέφτονται πολλές κινήσεις μπροστά και σενάρια επί σεναρίων. Υπάρχουν διάφορα σενάρια που μπορούν να συμβούν. Για κάθε σενάριο υπάρχουν διάφορα υπό - σενάρια. Στα υπό - σενάρια υπάρχουν επιμέρους σενάρια κ.ο.κ. Οι διάνοιες της Αντί - ΝΤΠ τα σκέφτονται όλα αυτά. Μοιάζει να μην είναι ανθρώπινο όμως είναι άνθρωποι, εξαιρετικής ευφυΐας.

Αυτό που γράφουμε εδώ είναι μόνο ένα μέρος από όσα σκέφτονται και σχεδιάζουν οι διάνοιες της Αντί - ΝΤΠ. Και πολλά είναι αυτά που μας μεταφέρονται έμμεσα. Εκτός από αυτά που γράφουμε είναι πάρα πολλά άλλα που δεν δημοσιοποιούνται. Είναι και για λόγους στρατηγικής. Όταν δημοσιοποιούνται, τα μαθαίνουν και οι αντίπαλοι, η ΝΤΠ και μπορούν να προετοιμαστούν καλύτερα.

Υπάρχουν τρεις περιπτώσεις α) να επικρατήσει η ΝΤΠ β) να γίνει συμβιβασμός γ) να επικρατήσει η Αντί - ΝΤΠ. Η πρώτη περίπτωση αποκλείεται διότι δεν μπορεί ποτέ η ψευτοελίτ να κερδίσει την πραγματική ελίτ, τις διάνοιες της Αντί - ΝΤΠ. Επομένως το σχέδιο της ΝΤΠ αποκλείεται να προχωρήσει. Μέρος του είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση που επίσης δεν θα προχωρήσει ως ενιαία.

Να επαναλάβω για πολλοστή φορά πως σύμφωνα με το βλακώδες σχέδιο της ΝΤΠ, θα δημιουργηθούν Ευρωπαϊκή, Αμερικανική, Ασιατική, Αφρικανική Ένωση κάτω από μια Παγκόσμια Δικτατορία. Σε αυτή την απίστευτη κουταμάρα, η Αντί - ΝΤΠ αντιπροτείνει μια συμβιβαστική λύση. Θα δημιουργηθούν 10 + 2 γκρουπ χωρών. Αντί για Παγκόσμια Δικτατορία θα δημιουργηθεί ένα Συμβούλιο 10 + 2 που δεν θα είναι παγκόσμια κυβέρνηση αλλά ένα παγκόσμιο συντονιστικό όργανο. Μελλοντικά ίσως δημιουργηθούν 4 ισοπληθείς συνασπισμοί γκρουπ ώστε να πλησιάσει την χαζομάρα της ΝΤΠ που θέλει 4 ηπειρωτικές ενώσεις.

Η συμβιβαστική λύση δημιουργήθηκε από τις διάνοιες της Αντί - ΝΤΠ με σκοπό να ικανοποιήσει μερικώς τη ΝΤΠ ώστε να δεχθεί τον συμβιβασμό. Έχει ομοιότητες με την βλακεία της ΝΤΠ αλλά και διαφορές. Λύνει πολλά από τα προβλήματα που δημιούργησε η ηλιθιότητα της ΝΤΠ. Έχουν εξηγηθεί λεπτομερώς σε πολλά προηγούμενα άρθρα. Αν δεν συμβιβαστεί η ΝΤΠ, η πραγματική ελίτ της Αντί - ΝΤΠ θα νικήσει την ψευτοελίτ της ΝΤΠ.

Μετά την νίκη της, η Αντί - ΝΤΠ δεν θα χρειάζεται πλέον να ικανοποιήσει μερικώς την ΝΤΠ ώστε να επέλθει ο συμβιβασμός. Επομένως θα εφαρμοστεί μια άλλη παγκοσμιοποίηση που πιθανώς να έχει κάποια στοιχεία από την συμβιβαστική λύση. Δηλαδή έχουμε τέσσερις καταστάσεις διεθνών σχέσεων ή παγκόσμιας τάξης πραγμάτων : α) η παλαιά κατάσταση β) το σχέδιο της Αντί - ΝΤΠ γ) η συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ δ) το σχέδιο της ΝΤΠ.

Δηλαδή η Αντί - ΝΤΠ έχει δύο σχέδια, ένα για συμβιβασμό με τη ΝΤΠ και ένα για την περίπτωση που θα επικρατήσει. Το δεύτερο δεν το έχει προχωρήσει σε λεπτομέρειες διότι α) μπορεί να γίνει συμβιβασμός με τη ΝΤΠ β) σε περίπτωση μη συμβιβασμού προέχει η επικράτηση της Αντί - ΝΤΠ. Αφού νικήσουν τη ΝΤΠ ή μάλλον όταν πλησιάζουν στην τελική νίκη, οι διάνοιες της Αντί - ΝΤΠ θα φτιάξουν πιο λεπτομερώς το σχέδιο διεθνών σχέσεων ή παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.

Μπορούμε να ονομάσουμε τα δύο σχέδια της Αντί - ΝΤΠ α) σχέδιο συμβιβασμού Αντί - ΝΤΠ και β) σχέδιο επικράτησης Αντί - ΝΤΠ. Ενδεχομένως να έχουν κάποια κοινά στοιχεία αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και διαφορές. Τα δύο αυτά σχέδια είναι πολύ σημαντικά διότι ένα από τα δύο τελικά θα εφαρμοστεί. Το σχέδιο της ΝΤΠ είναι πλέον τελείως ασήμαντο, διότι αποκλείεται τελικά να εφαρμοστεί. Απλά είναι ακόμη κάποιοι κολλημένοι που εμμένουν σε ένα τελείως αποτυχημένο και βλακώδες σχέδιο που σίγουρα δεν θα προχωρήσει.

Με την εμμονή τους όμως θα φάνε το κεφάλι τους. Διότι σε περίπτωση επικράτησης της Αντί - ΝΤΠ δεν θα εφαρμοστεί μόνο το δικό της σχέδιο. Οι Νεοταξίτες θα τιμωρηθούν πολύ αυστηρά για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος των λαών τους και της ανθρωπότητας. Ενώ αν δεχτούν την συμβιβαστική λύση που προτείνει η Αντί - ΝΤΠ, θα γλυτώσουν την τιμωρία και θα διατηρήσουν τις μισές από τις θέσεις της ελίτ που έχουν καταλάβει συνωμοτικά.

Αυτά τα τέρατα πάνε γυρεύοντας για μπελάδες. Οι διάνοιες της Αντί - ΝΤΠ δεν θα τους αφήσουν να επικρατήσουν. Θα κάνουν ό,τι χρειαστεί ώστε να μην επικρατήσει η μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή, η ΝΤΠ. Ας συμβιβαστούν αυτοί οι παλιάνθρωποι οι Νεοταξίτες το συντομότερο δυνατό, για να γλυτώσουμε όλοι από φασαρίες και αυτοί από το εξαιρετικά δυσοίωνο μέλλον που τους περιμένει.

Οδυσσέας

Scroll to Top