Έρχεται Παγκόσμια Δικτατορία;

Έρχεται Παγκόσμια Δικτατορία;

Το αν θα έρθει ή δεν θα έρθει η Παγκόσμια Δικτατορία εξαρτάται από το αν θα αντιδράσουν οι άνθρωποι και πως θα αντιδράσουν. Αν δεν αντιδράσουν οι άνθρωποι, τα Κέντρα της Παγκόσμιας Δικτατορίας θα την επιβάλλουν. Αν αντιδράσουν σωστά οι άνθρωποι, τότε θα την εμποδίσουν. Σε αυτό τον ιστότοπο (Πραγματικά) περιγράφονται διάφορες ενέργειες που μπορούν να γίνουν για να εμποδιστεί η Παγκόσμια Δικτατορία. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες.

 

Η αιχμή του δόρατος της Παγκόσμιας Δικτατορίας είναι η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και ειδικά τα κανάλια. Εκεί στηρίζεται περισσότερο από όλα. Ελέγχοντας σε μεγάλο βαθμό τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κάνουν πλύση εγκεφάλου ώστε οι πολίτες να μην μπορούν να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει. Η Ελλάδα καταστράφηκε από την συμμετοχή στην ΕΕ και την Ευρωζώνη. Όμως έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου σε μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων και ακόμη έχουν θετική άποψη για την ΕΕ και την Ευρωζώνη. Δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες.

Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι εκτός από την ΕΕ υπάρχουν και άλλες ηπειρωτικές ενώσεις. Η ιδέα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αφρικής υπάρχει τουλάχιστον από το 1924 και εκφράστηκε σε ένα ποίημα του Μάρκους Κάρβεϋ. Η Αφρικανική Ένωση δημιουργήθηκε λίγα χρόνια μετά την Ευρωπαϊκή, τον Απρίλιο του 1958, στην Άκρα της Γκάνα.

Από τότε έχουν υπάρξει διάφοροι σταθμοί στην εξέλιξη. Οι πιο πρόσφατοι ήταν το Σεπτέμβριο του 1999 στη Σύρτη της Λιβύης, τον Μάιο του 2000 στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας και τον Ιούλιο του 2002 στο Ντουρμπάν της Νότιας Αφρικής. Υπάρχει η NAFTA ως αρχή της Βορειοαμερικανικής Ένωσης και επίσης η ASEAN και η APEC για την Ασιατική Ένωση.

Που τα βρήκα; Στο Διαδίκτυο τα βρήκα. Αυτά δεν υπάρχουν στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Γιατί δεν τα προβάλουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης; Γιατί θα καταλάβουν οι πολίτες που το πάνε. Θέλουν να φτιάξουν Ευρωπαϊκή, Αφρικανική, Ασιατική και Αμερικανική Ένωση και από πάνω την Παγκόσμια Δικτατορία. Δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος των πολιτών δεν είναι καθόλου ενημερωμένο.

Από όλες τις Ενώσεις, η πιο προχωρημένη είναι η Ευρωπαϊκή. Για αυτό έχουν «πάθει τραλαλά» τα Κέντρα της Παγκόσμιας Δικτατορίας στην προοπτική να διαλυθεί. Προσπαθούν να την κρατήσουν με «νύχια και με δόντια» γιατί αλλιώς δεν θα γίνει η Παγκόσμια Δικτατορία που σχεδιάζουν.

Πρέπει να πολεμήσετε και την πλύση εγκεφάλου και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που την εφαρμόζουν. Το πρώτο είναι να μπορέσετε να το καταλάβετε και μετά να το δώσετε και σε άλλους να το καταλάβουν, μέσω Ίντερνετ ή προσωπικών συζητήσεων. Στην συνέχεια πρέπει να συμμετέχετε στο μποϊκοτάζ (σύνδεσμοι παραπάνω) και να πείσετε και άλλους, πάλι μέσω Ίντερνετ η πολιτικών συζητήσεων. Ένα ακραίο σενάριο είναι η ένοπλη σύγκρουση με τις Δυνάμεις της Παγκόσμιας Δικτατορίας στις ΗΠΑ που μπορεί να μεταφερθεί και στην Ευρώπη.  

Θέλουν όλοι να γίνει Παγκόσμια Δικτατορία; Όχι βέβαια! Ο Τραμπ, ο Τζόνσον και διάφοροι άλλοι ηγέτες το πάνε πιο μαλακά. Θα δημιουργηθούν κάποιες πολιτικές, οικονομικές και στρατιωτικές συμμαχίες αλλά όχι Παγκόσμια Δικτατορία. Εντός των συμμαχιών θα υπάρχουν προνομιακές σχέσεις. Υπάρχουν κάποια στοιχεία παγκοσμιοποίησης που οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν θετικά όπως θρησκευτική και πολιτισμική κατανόηση, επιστημονική συνεργασία, ταξιδιωτική ευκολία κλπ. Αυτά όλα που είναι αποδεκτά, θα είναι μέσα στο πακέτο που θα φτιάξουν Τραμπ, Τζόνσον και άλλοι ηγέτες της εναλλακτικής ήπιας παγκοσμιοποίησης.  

Βασίλης

Scroll to Top