Για μία φορά Τραμπ

Για μία φορά Τραμπ

Πρέπει οπωσδήποτε να εκλεγεί ο Τραμπ Πρόεδρος τον Νοέμβριο. Είναι καλό για όλους ακόμη και για τους Δημοκρατικούς. Τον Τραμπ θα τον εκλέξουν οι Αμερικανοί πολίτες. Όμως όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας στην εκλογή του Τραμπ. Πως να βοηθήσουμε αφού δεν μένουμε στις ΗΠΑ ούτε ψηφίζουμε εκεί; Ένα παράδειγμα είναι αυτό εδώ το άρθρο. Ξέρουμε πως τα άρθρα στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα διαβάζουν και ομογενείς.

Οι ομογενείς των ΗΠΑ ψηφίζουν και ενδεχομένως να επηρεάζουν και άλλους ψηφοφόρους στις ΗΠΑ. Αν έχετε κάποιο συγγενή στις ΗΠΑ, εξηγείστε του γιατί πρέπει όχι μόνο να ψηφίσει τον Τραμπ αλλά και να επηρεάσει άλλους να κάνουν το ίδιο. Το καλοκαίρι μπορεί να έρθουν συγγενείς ή γνωστοί σας από τις ΗΠΑ. Μιλήστε τους και εξηγείστε τους πόσο σημαντικό είναι να ψηφίσουν και να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον Τραμπ. Στα social media μπορεί να έχετε φίλους ή ακολούθους, ομογενείς ή άλλους Αμερικάνους ψηφοφόρους.

Ή μπορεί να έχετε πολίτες από την Ανατολική Ευρώπη. Εξηγείστε τους γιατί είναι πολύ σημαντικό για όλη την Ανατολική Ευρώπη να εκλεγεί ο Τραμπ. Έτσι θα μπορέσει να δημιουργηθεί το γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης. Αυτό θα είναι τεράστια οικονομική ωφέλεια για όλες τις χώρες που θα συμμετέχουν. Μόνο έτσι θα μπορέσει η Ανατολική Ευρώπη να φθάσει το οικονομικό και τεχνολογικό επίπεδο της Δυτικής.

Μπορεί να συμβεί σε 25 - 30 χρόνια. Μπορεί όμως να συμβεί ακόμη και σε 15 χρόνια. Κάτι τέτοιο είναι μάλλον αρκετά ως πολύ αισιόδοξο αλλά δεν είναι αδύνατο. Στα 25 - 30 χρόνια είναι αρκετά ρεαλιστικό. Σε αυτό το διάστημα, η Ελλάδα θα φθάσει την Γερμανία. Αν οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης είναι στο ίδιο γκρουπ με τις χώρες της Δυτικής, δεν πρόκειται να τις φθάσουν οικονομικά ούτε σε χίλια χρόνια.

Επομένως όλοι στην Ανατολική Ευρώπη, θα πρέπει να ενεργήσουν με όποιο τρόπο μπορούν υπέρ του Τραμπ. Μπορεί να έχουν και αυτοί συγγενείς ή γνωστούς στις ΗΠΑ. Δεν είναι μόνο οι Έλληνες που έχουν ομογενείς. Πολωνικής καταγωγής είναι περισσότεροι από τους ελληνικής καταγωγής. Είναι επίσης πολλοί ρωσικής καταγωγής και από άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Όμως η εκλογή του Τραμπ δεν θα είναι ωφέλιμη μόνο για τους Ανατολικοευρωπαίους αλλά για όλο τον κόσμο και προπάντων για τους Αμερικάνους. Οι Δημοκρατικοί είναι κολλημένοι στο βλακώδες, ελαττωματικό και αποτυχημένο σχέδιο της ΝΤΠ. Οι Νεοταξίτες θέλουν να δημιουργήσουν τέσσερις ηπειρωτικές ενώσεις : Ευρωπαϊκή, Ασιατική, Αμερικανική, Αφρικανική.

Αυτές θα τις βάλουν κάτω από μια Παγκόσμια Δικτατορία, μια Παγκόσμια κυβέρνηση που θα ελέγχουν αυτοί, η συμμαχία των ελαττωματικών. Δηλαδή οι ελαττωματικοί θέλουν να καβαλήσουν τους μη ελαττωματικούς. Να τους επιβάλουν τις απόψεις τους, να τους καταπιέζουν, να τους διαφεντεύουν, να τους εκμεταλλεύονται, να τους καταστρέφουν.

Η εκλογή του Τραμπ θα διακόψει την πορεία της ΝΤΠ προς την Παγκόσμια Δικτατορία. Η Αντί - ΝΤΠ προτείνει μια συμβιβαστική λύση. Αντί για Παγκόσμια Δικτατορία θα είναι ένα παγκόσμιο συντονιστικό όργανο. Είναι χίλιες φορές καλύτερη πρόταση από το άκρως προβληματικό σχέδιο της ΝΤΠ που έχει προκαλέσει ένα παγκόσμιο χάος. Η Αντί - ΝΤΠ θέλει να βάλει μια τάξη στο απίστευτο χάος που έχουν προκαλέσει σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο οι ελαττωματικοί Νεοταξίτες.

Η χρεοκοπία και οικονομική καταστροφή της Ελλάδας είναι εξαιτίας του Νεοταξικού σχεδίου. Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι επίσης εξαιτίας του. Ο πόλεμος στο Ισραήλ θα είχε αποφευχθεί, αν είχε εφαρμοστεί η συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ. Διότι στο σχέδιο περιλαμβάνεται λύση για Παλαιστινιακό όπως και το Κυπριακό. Με την εκλογή Τραμπ θα σταματήσουν οι πόλεμοι, θα μπει τάξη στο παγκόσμιο χάος που έχουν δημιουργήσει οι Νεοταξίτες.

Για την Ανατολική Ευρώπη, θα ξεκινήσει μια περίοδος αλματώδους οικονομικής ανάπτυξης, ως ξεχωριστό γκρουπ από την Δυτική. Οι Άραβες επίσης θα μπορέσουν να πάνε μπροστά δημιουργώντας το δικό τους γκρουπ. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα άλλα γκρουπ. Το σχέδιο της ΝΤΠ δεν μπορεί να προχωρήσει διότι είναι άκρως προβληματικό. Έχουν εξηγηθεί τα πάρα πολλά προβλήματα σε πολλά προηγούμενα άρθρα.

Με την εκλογή Τραμπ, όλα θα μπουν σε μια τάξη, σε μια σειρά. Όλος ο κόσμος θα μπορέσει να ηρεμήσει και να ευημερήσει. Όλα αυτά θα τα κάνει ο Τραμπ; Όχι βέβαια. Δεν θα τα κάνει ο Τραμπ αλλά η εκλογή του θα βοηθήσει ώστε να γίνουν. Διότι οι Δημοκρατικοί αποτελούν μεγάλο εμπόδιο καθώς είναι προσκολημένοι σε ένα βλακώδες, άκρως προβληματικό και τελείως αποτυχημένο σχέδιο. Οι Δημοκρατικοί πρέπει να συντριβούν, για το καλό τους. Μόνο έτσι θα διαπιστώσουν πως η εμμονή τους στο σχέδιο της ΝΤΠ δεν τους βγήκε σε καλό και θα αλλάξουν ρώτα.

Η συντριβή των Δημοκρατικών είναι για το καλό τους, για το καλό των ΗΠΑ και για το καλό του κόσμου ολόκληρου. Πρέπει όσο το δυνατόν περισσότεροι ψηφοφόροι των Δημοκρατικών να ψηφίσουν Τραμπ δηλαδή Ρεπουμπλικάνους, για μια φορά μόνο. Ούτως ή αλλιώς, ο Τραμπ δεν θα έχει τρίτη θητεία καθώς δεν επιτρέπεται στις ΗΠΑ. Πέρα από τους ανεξάρτητους που αυτονόητο είναι πως πρέπει οπωσδήποτε να ψηφίσουν τον Τραμπ και οι Δημοκρατικοί ψηφοφόροι πρέπει να ψηφίσουν Τραμπ.

Δεν έχει να κάνει με ιδεολογία αλλά με το καλό των ΗΠΑ και του κόσμου ολόκληρου. Στις επόμενες εκλογές του 2028, οι Δημοκρατικοί ψηφοφόροι, θα επανέλθουν στις εκλογικές τους συνήθειες. Θα είναι ένας πολύ καλύτερος κόσμος. Θα έχει μπει σε τάξη, θα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και όλες οι χώρες θα προσπαθούν να ευημερήσουν. Οι ΗΠΑ θα είναι καλύτερες και το Δημοκρατικό κόμμα θα είναι βελτιωμένο διότι θα έχει αποτινάξει το καταστροφικό σχέδιο της ΝΤΠ.

Πρέπει όμως να συντριβεί πρώτα το Δημοκρατικό κόμμα για να μπορέσει να γίνει καλύτερο, χωρίς την αρρωστημένη εμμονή σε ένα βλακώδες και άκρως προβληματικό σχέδιο. Για το καλό του κόμματος τους, για το καλό των ΗΠΑ και για το καλό του κόσμου ολόκληρου, οι Δημοκρατικοί ψηφοφόροι πρέπει για μία φορά να ψηφίσουν Τραμπ.

Σωτήριος

Scroll to Top