Κονσέρβα ή πυξίδα

Κονσέρβα ή πυξίδα

ΝΤΠ – οι δυνάμεις του Κακού

Η ΝΤΠ προσπαθεί να καταστρέψει ιδεολογίες, κουλτούρες, αξίες, θρησκείες κλπ. Οι κουλτούρες, πέρα από όλα τα άλλα, κάνουν τον κόσμο ενδιαφέροντα. Δεν πρέπει να χωρίζουν τους λαούς αλλά να τους ενώνουν, αναγνωρίζοντας την διαφορετικότητα. Παράλληλα συνέβαινε για χιλιετίες και θα εξακολουθεί να συμβαίνει πολιτισμική μίξη (fusion). Οι κουλτούρες είναι κάτι πολύτιμο που πρέπει να διαφυλαχτεί πάση θυσία.

Όταν λέμε κουλτούρα εννοούμε μουσική, χορό, κουζίνα, αρχιτεκτονική κλπ. Η νοοτροπία, όπου είναι λάθος, καλό είναι να διορθωθεί. Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ως πολύτιμο, η ΝΤΠ θέλει να το καταστρέψει. Η ΝΤΠ θέλει έναν κόσμο όπου είτε την Ελλάδα επισκέπτεται κανείς είτε το Κογκό είτε την Αυστραλία είτε τις Φιλιππίνες, θα είναι ακριβώς το ίδιο, δεν θα καταλαβαίνει διαφορά.

Στη ΝΤΠ - ΕΕ δεν είναι απλώς ΚΑΚΟΙ, είναι και ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ. Δεν είναι όλοι οι Νεοταξίτες κακοί, κάποιοι είναι παραπλανημένοι. Ένας από τους τρόπους του Κακού είναι η παραπλάνηση. Οι Νεοταξίτες δεν παραπλανούν μόνο τους υπόλοιπους ανθρώπους αλλά και τους δικούς τους. Αφού όμως αποφάσισαν να συνταχθούν με τις δυνάμεις του Κακού, ανήκουν σε αυτό το στρατόπεδο, των Δυνάμεων του Κακού, ακόμη κι αν δεν είναι συνειδητά κακοί.

Η ήττα της ΝΤΠ θα επέλθει από την ανωτερότητα της Αντί - ΝΤΠ σε μια σειρά θεμάτων. Η νοοτροπία τους είναι αυτή της κονσερβοποίησης. Θέλουν να κονσερβοποιήσουν τον κόσμο ενώ το σχέδιο της Αντί - ΝΤΠ έχει ευελιξία και αυτονομία. Να πάρουμε το παράδειγμα του άκρως προβληματικού μοντέλου της ΕΕ. Θέλουν ένα κεντρικό σχεδιασμό, να εφαρμόσουν μια κονσέρβα, σε χώρες με πολύ διαφορετικές συνθήκες.

Αυτή την κονσέρβα μετά θα την χρησιμοποιήσουν σε Ασιατική, Αφρικανική, Αμερικανική Ένωση. Αντίθετα, η Αντί - ΝΤΠ προβλέπει διαφορετικά μοντέλα για τα γκρουπ χωρών, ανάλογα με τις συνθήκες. Η Διεθνής Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ έχει δημιουργήσει δύο μοντέλα για γκρουπ χωρών, πολύ διαφορετικά από αυτό της ΕΕ και τα έχει δώσει σε Αντιστασιακούς σε ΗΠΑ και Ρωσία για περαιτέρω επεξεργασία.

Είδαμε πως εξαιτίας της ΕΕ, εφαρμόζονται συστήματα που δεν είναι τα καλύτερα του κόσμου. Αντίθετα η Αντί - ΝΤΠ προτείνει την εθελούσια σύγκλιση. Μια χώρα δεν χρειάζεται να είναι μέλος ενός γκρουπ όπως η ΕΕ για να εφαρμόσει καλύτερα συστήματα που έχουν οι πιο προηγμένες χώρες εντός του γκρουπ. Η συμμετοχή στην ΕΕ είναι εμπόδιο στο να υιοθετηθούν τα καλύτερα συστήματα του κόσμου.

Η πρόταση της Αντί - ΝΤΠ για τα γκρουπ χωρών, είναι να βρίσκουν τα καλύτερα συστήματα του κόσμου και να τα κάνουν διαθέσιμα στις χώρες του γκρουπ, χωρίς όμως να είναι δεσμευτικό να τα εφαρμόσουν. Δεν θα είναι δεσμευτικό αλλά αφού θα είναι το λογικό και το συμφέρον, μάλλον θα εφαρμόζονται. Αν κάποια χώρα του γκρουπ βρίσκεται στις πρώτες 5-10 θέσεις παγκόσμια, μπορεί να τα παίρνουν από αυτή.

Να θυμίσω πως όσον αφορά την ποιότητα των σιδηροδρόμων στις πρώτες δέκα θέσεις είναι : Ιαπωνία, Χονγκ-Κονγκ, Ελβετία, Νότιος Κορέα, Σιγκαπούρη, Ολλανδία, Φιλανδία, Ισπανία, Ταϊβάν, Αυστρία. Για τα αεροδρόμια η πρώτη δεκάδα διαμορφώνεται ως εξής : Σιγκαπούρη, Χονγκ-Κονγκ, Ολλανδία, Φιλανδία, Ιαπωνία, Ελβετία, Παναμάς, Νότιος Κορέα, Αζερμπαϊτζάν, Δανία.

Η Αντί - ΝΤΠ προτείνει, αντί για μια κονσέρβα, έναν γενικό μπούσουλα. Η λέξη μπούσουλας προέρχεται από την ιταλική bussola και σημαίνει πυξίδα ή προσανατολισμός. Η νοοτροπία της κονσερβοποίησης της ΝΤΠ υφίσταται και στην ιδεολογία. Θέλουν να εφαρμόσουν έναν τελικό κεντρώο σοσιαλισμό, Σημιτικού τύπου, σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Ο κεντρώος σοσιαλισμός Σημιτικού τύπου είναι παρεμφερής με τον Τρίτο Δρόμο. Οι Σημιτικοί αναχρονιστές επηρεάστηκαν από τον Τρίτο Δρόμο και όχι το αντίστροφο. Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ, διαμορφώνει μια ιδεολογία Αντί - Τρίτου Δρόμου που αντί για κονσέρβα θα είναι μπούσουλας. Θα είναι πολύ ανώτερη από τον Τρίτο Δρόμο και για αυτό θα έχει πολύ μεγαλύτερη απήχηση στους ψηφοφόρους των χωρών.

Επειδή στις διάφορες χώρες επικρατούν πολύ διαφορετικές συνθήκες, ο μπούσουλας θα προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες ώστε και να είναι καταλληλότερος και να έχει μεγαλύτερη απήχηση στους ψηφοφόρους της κάθε χώρας. Η Ελληνική Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ, θα εφαρμόσει τα παράλληλα συστήματα στην Ελλάδα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα εφαρμοστούν σε όλες τις χώρες διότι η Αντί - ΝΤΠ προτάσσει την αυτονομία των χωρών.

Η κάθε χώρα θα αποφασίζει πως και πόσο θα εφαρμόζει τον γενικό μπούσουλα που θα χρησιμεύει απλώς ως μια γενική κατεύθυνση. Ρίξτε το σύστημα ΝΤΠ - ΕΕ για να τελειώσει ο κατήφορος της χώρας και να αρχίσει η ανοδική πορεία. Μαυρίστε τα Νεοταξικά κόμματα και ιδιαίτερα το πιο Νεοταξικό από όλα, την ΝΔ που πρωταγωνίστησε στην καταστροφική για την χώρα ευρωπαϊκή πορεία.

Σταμάτης

Scroll to Top