Προετοιμάζεται η Αντίσταση

Προετοιμάζεται η Αντίσταση

Βλέπω από τα τελευταία άρθρα ότι μερικοί το γύρισαν λίγο στην πλάκα. Καλό είναι και αυτό που και που για να χαλαρώνουμε λιγάκι αλλά να μην ξεχνάμε ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα για την χώρα. Το νεοταξικό σύστημα την οδήγησε στην καταστροφή και παραμένει στον ίδιο δρόμο, της καταστροφής και της υποδούλωσης. Τα νεοταξικά ΜΜΕ και ειδικά τα κανάλια χρεώνονται με ένα σύνολο παραπτωμάτων και εγκλημάτων που δεν είναι της ίδιας βαρύτητας. Αθροιζόμενα όμως δημιουργούν ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο. Η Αντίσταση έχει γνώση και αποδείξεις αυτών των εγκλημάτων.

Η Αντίσταση δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τις διωκτικές αρχές. Όμως σε περίπτωση μη συμφωνίας του νεοταξικού συστήματος, για ήπια αλλαγή και ομαλή μετάβαση της εξουσίας και η παραμικρή λεπτομέρεια θα χρησιμοποιηθεί για την ανατροπή του. Επιπλέον μετά την ανατροπή του νεοταξικού συστήματος και η παραμικρή λεπτομέρεια θα χρησιμοποιηθεί ώστε να είναι πολύ βαριά η τιμωρία όλων των νεοταξιτών ακόμη και αυτών που είναι περιφερειακοί στο σύστημα. Στους Νεοταξίτες συμπεριλαμβάνονται πολιτικοί, μιντιακό σύστημα, μεγαλοεπιχειρηματίες κλπ. Ούτως η αλλιώς μια κλίκα είναι που η Αντίσταση την γνωρίζει.

Η Αντίσταση χρησιμοποιεί τακτική καρότου και μαστιγίου για να πείσει το νεοταξικό σύστημα να έρθει σε συμφωνία. Προτείνει μία λύση τύπου αυθαιρέτων όπου τραβάμε μία γραμμή και από εδώ και πέρα γίνονται σωστά τα πράγματα. Ξεχνάμε ότι έγινε στο παρελθόν. Το από εδώ και πέρα συμπεριλαμβάνει και την ήπια αλλαγή εξουσίας και την ομαλή μετάβαση εξουσίας. Αν όμως δεν συμφωνήσει το νεοταξικό σύστημα, τότε η Αντίσταση θα το ανατρέψει και στην συνέχεια οι ποινές θα είναι βαρύτατες για όσους την γλυτώσουν κατά την ανατροπή. Αν ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου, μπορεί κάποιοι να τιμωρηθούν χωρίς δίκη.

Το πιο βαρύ έγκλημα των καναλιών είναι η προπαγάνδα σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Αυτό πιθανότατα να χαρακτηριστεί ως εσχάτη προδοσία και να τιμωρηθεί με ισόβια. Ίσης ή μεγαλύτερης βαρύτητας είναι η συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού. Είναι ο όλος σχεδιασμός απόκτησης οικονομικής δύναμης με παράνομες ή εγκληματικές ενέργειες ώστε να μετατραπεί σε πολιτική και μιντιακή δύναμη και να επιτευχθεί ο έλεγχος των ΜΜΕ για να γίνει δυνατή η προπαγάνδα, η χειραγώγηση και η πλύση εγκεφάλου του ελληνικού λαού. Σε αυτό εμπλέκονται επίσης παρασκηνιακά κέντρα, πολιτικοί, μαφιόζοι και βρώμικοι επιχειρηματίες ή αλλιώς μαφιόζοι λευκού κολλάρου.

Εκτός από εσχάτη προδοσία πιθανότατα στοιχειοθετείται και κατάλυση της Δημοκρατίας. Είναι βαρύτατα αδικήματα και όσοι καταδικαστούν, αν γλυτώσουν την εκτέλεση, δεν θα βγουν ποτέ από την φυλακή. Εννοείται ότι θα γίνει κατάσχεση όλης ή του μεγαλύτερου μέρους της περιουσίας τους. Βαρύ έγκλημα θεωρείται επίσης από την Αντίσταση η κλοπή των χρημάτων του ελληνικού λαού, από μίζες και υπερτιμημένες συμβάσεις. Την Αντίσταση δεν την αφορούν οι εγκληματικές ενέργειες του κοινού οργανωμένου εγκλήματος διότι δεν είναι Αστυνομία. Την αφορά όμως η ανάμειξη ενός τμήματος του οργανωμένου εγκλήματος στην συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού.

Την Αντίσταση δεν την αφορά άμεσα αν η παρουσιάστρια κάνει βίζιτες ή κάποιος μέσα στο κανάλι ρουφάει ή/και πουλάει κόκες. Παρόλο που δεν είναι έγκλημα μέσα στους στόχους της, έμμεσα θα ασχοληθεί και με αυτό με διάφορους τρόπους. Η Αντίσταση έχει κατορθώσει να φέρει με το μέρος της ανθρώπους του νεοταξικού συστήματος. Αυτό το έχει επιτύχει πάλι με μαστίγιο ή/και καρότο. Έχει ήδη χρησιμοποιήσει στοιχεία που έχει στην κατοχή της για παράνομη ή ηθικά επιλήψιμη συμπεριφορά ώστε να «πειθαναγκάσει» πρώην Νεοταξίτες να γίνουν Αντιστασιακοί. Αυτοί έχουν δώσει πολλές πληροφορίες αλλά και επιβαρυντικά στοιχεία στην Αντίσταση για πρόσωπα και πράγματα του Νεοταξικού συστήματος και συνεχίζουν να το κάνουν.  

Ένα μόνο βήμα από το σχέδιο της Ανατροπής του νεοταξικού συστήματος είναι η βόμβα μεγατόνων που θα σκάσει. Εκεί θα αποκαλυφθούν τα πάντα με στοιχεία, για κομπίνες, μίζες, εγκλήματα, ομοφυλόφιλους συντηρητικούς πολιτικούς, παιδεραστές, βιαστές, παρουσιάστριες που κάνουν βίζιτες, κάθε λογής Νεοταξίτες που ρουφάνε ή/και πουλάνε κόκες. Γιατί δεν έχει σκάσει ακόμα; Γιατί αν γίνει αυτό, η εφαρμογή του σχεδίου δεν θα σταματήσει παρά μόνο με την πτώση του νεοταξικού συστήματος και τον έλεγχο της κατάστασης από την Αντίσταση. 

Πριν πέσει το νεοταξικό σύστημα, θα έχει πέσει ολοσχερώς στην υπόληψη του ελληνικού λαού, θα έχει φθάσει πάτο. Θα έχει χάσει τελείως την στήριξη ακόμα και του τελευταίου ψηφοφόρου. Αν δεν πάρει τον κόσμο με το μέρος της η Αντίσταση, η ανατροπή του νεοταξικού συστήματος θα είναι δύσκολη αλλά όχι αδύνατη. Ήδη η Αντίσταση προετοιμάζει τον κόσμο για αυτό που πρόκειται να γίνει, αν δεν προβεί τελικά σε συμφωνία με το νεοταξικό σύστημα.  

Δεν θα αποκαλυφθεί τίποτα (στην βόμβα μεγατόνων) για όσους έχουν έλθει στις τάξεις της Αντίστασης. Επιπλέον αυτοί δεν πρόκειται να δικαστούν για τυχόν εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Η Αντίσταση εργάζεται μεθοδικά και αθόρυβα για παραπάνω από μία δεκαετία. Θα συνεχίσει να το κάνει. Κάποια στιγμή θα έχει φθάσει τόσο κοντά και εύκολα στην επικράτηση που δεν θα την ενδιαφέρει πλέον κανενός είδους συμφωνία με το νεοταξικό σύστημα. Η μόνη επιλογή που θα έχουν (οι Νεοταξίτες) θα είναι παράδοση άνευ όρων. Θα τους περιμένουν βαρύτατες ποινές.  

Άγγελος

Scroll to Top