Συμμαχία συντηρητικών

Συμμαχία συντηρητικών

Αν ο Κουτσούμπας μαζί με άλλους κομμουνιστές βρισκόταν στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν θα ήταν μια μεγάλη πολιτική ανωμαλία; Θα ήταν γιατί η θέση του Κουτσούμπα και των κουμουνιστών είναι στο ΚΚΕ ή το πολύ σε ένα άλλο κομμουνιστικό κόμμα. Αν ο Καρατζαφέρης, ο Βελόπουλος και άλλοι παρεμφερείς βρισκόντουσαν στην ηγεσία του Μέρα25 δεν θα ήταν μια τεράστια πολιτική ανωμαλία; Και βέβαια θα ήταν και δεν το αμφισβητεί κανείς. Η θέση τους είναι στο ΛΑΟΣ, την Ελληνική Λύση ή σχετικά με αυτά κόμματα.

Εδώ και δεκαετίες έχουμε μια τεράστια πολιτική ανωμαλία για την οποία δεν μιλάει κανείς, τουλάχιστον δημόσια. Γιατί σε ιδιωτικές συζητήσεις λέγονται φοβερά πράγματα όπως «το κόμμα της πουστιάς», «μας καβαλήσανε οι πούστηδες» και πολύ χειρότερα. Αναφέρομαι βέβαια στο «συντηρητικό» κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που εδώ και δεκαετίες ελέγχεται από μη συντηρητικούς, την συμμαχία των σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών.

Σχεδόν όλη η ηγεσία του κόμματος ανήκει στην συμμαχία και όταν λέω ηγεσία δεν εννοώ μόνο την τυπική. Τυπικά ο Καραμανλής δεν βρίσκεται στην ηγεσία αλλά ουσιαστικά ελέγχει την φράξια των Καραμανλικών, την μεγαλύτερη φράξια του κόμματος. Όπως υποστηρίζουν οργισμένοι συντηρητικοί είναι ΛΟΑΤΚΙ όπως ήταν και ο θείος του και ο Αβέρωφ.

Το ίδιο ψυθιρίζεται και για τον Μητσοτάκη. Επίσης κάτι έχει ακουστεί και για τον Σαμαρά αλλά η περίπτωση του είναι η λιγότερη βέβαιη. Ο ένας αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι ΛΟΑΤΚΙ και ο άλλος ανήκει επίσης στην συμμαχία σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών, σύμφωνα πάντα με καταγγελίες εξοργισμένων συντηρητικών της Νέας Δημοκρατίας. Μετά υπάρχει μια μεγάλη λίστα «μεγάλων ονομάτων» της Νέας Δημοκρατίας που ανήκουν επίσης στην συμμαχία.

Όπως έχει εξηγηθεί δεν είναι καθόλου τυχαίο καθώς μέσα στο κόμμα, σε συνεργασία με τα ΜΜΕ και ιδίως τα κανάλια, προωθούνται άνθρωποι της συμμαχίας σε μεγάλες θέσεις και κρατιούνται χαμηλά οι πραγματικοί συντηρητικοί. Η Νέα Δημοκρατία, όπως και όλα τα κόμματα «έχουν ανάγκη» τα ΜΜΕ και τα κανάλια. Ίσως δεν έχουν τόσο ανάγκη τα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας, οι βουλευτές της επαρχίας για να εκλεγούν αλλά τα έχει ανάγκη το κόμμα όπως και κάθε κόμμα.

Ο Καραμανλής έχει ένα κύκλο εμπιστοσύνης ΛΟΑΤΚΙ και γενικότερα της συμμαχίας σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών που τους προωθεί μέσα στο κόμμα. Οι ΛΟΑΤΚΙ είναι ένα υποσύνολο, το μεγαλύτερο τμήμα της συμμαχίας σεξουαλικών αποκλίσεων. Είναι το ίδιο ένας ομοφυλόφιλος με έναν παιδεραστή ή έναν κτηνοβάτη; Όχι δεν είναι το ίδιο αλλά αυτοί οι ίδιοι αποφάσισαν να είναι μαζί όπως και με τους ναρκομανείς, να δημιουργήσουν συμμαχία για να ενδυναμωθούν.   

Ο Καραμανλής έχει επίσης έναν κύκλο συντηρητικών βουλευτών, πολιτικών, κομματικών στελεχών που τους χρησιμοποιεί για να φέρνουν τις ψήφους των συντηρητικών ψηφοφόρων και μετά να ηγείται η συμμαχία σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών. Και με τον Μητσοτάκη το ίδιο συμβαίνει. Και αυτός έχει έναν κύκλο εμπιστοσύνης σεξουαλικά αποκλίνοντων και ναρκομανών που τους προωθεί μέσα στο κόμμα.

Η διαφορά μεταξύ Καραμανλή και Μητσοτάκη είναι η εξής. Στην περίπτωση του Καραμανλή, ο κύκλος β’ επιπέδου που φέρνει τις ψήφους είναι κυρίως συντηρητικοί ενώ στην περίπτωση των Μητσοτάκηδων είναι κυρίως μη συντηρητικοί. Και οι Καραμανλήδες και οι Μητσοτάκηδες, στο πρώτο επίπεδο προωθούν ανθρώπους της συμμαχίας σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών.

Ο κύκλος β’ επιπέδου του Καραμανλή πρέπει επιτέλους να χωνέψει κάτι πολύ-πολύ απλό. Μπορεί οι ίδιοι να αυτό-προσδιορίζονται συντηρητικοί, να έχουν συντηρητικές απόψεις, να μην ανήκουν στην συμμαχία σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών αλλά αν δέχονται ως ηγέτες της φράξιας και του κόμματος ανθρώπους της συμμαχίας σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών δεν είναι συντηρητικοί.

Για να είναι συντηρητικοί θα πρέπει να έχουν συντηρητικούς ηγέτες που θα καθορίζουν συντηρητική ατζέντα. Οι συντηρητικοί σχεδιάζουν να ανακτήσουν τον συντηρητικό χώρο που έχει καταλάβει εδώ και δεκαετίες η συμμαχία των σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών. Τα «μεγάλα ονόματα» δεν είναι πολλά γιατί εδώ και δεκαετίες οι πραγματικοί συντηρητικοί δεν προωθούνται στο πρώτο επίπεδο ώστε να γίνουν «μεγάλα ονόματα».

Οι μεγάλες θέσεις είναι ρεζερβέ κυρίως για ανθρώπους της συμμαχίας σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών. Επομένως οι συντηρητικοί που σχεδιάζουν να ανακαταλάβουν τον χώρο τους, είναι κυρίως β’ επιπέδου και κάτω. Όμως υπάρχουν και ελάχιστοι α’ επιπέδου, οι εξαιρέσεις του κανόνα που έχουν επιβάλει δηλαδή να μην προωθούνται συντηρητικοί σε μεγάλες θέσεις στον συντηρητικό χώρο.   

Δημιουργείται μια συμμαχία συντηρητικών που ανήκουν σε τρεις κατηγορίες:  α) βρίσκονται ακόμη εντός της ΝΔ  β) ήταν στην ΝΔ και έφυγαν μη αντέχοντας άλλο αυτά που συνέβαιναν  γ) βρίσκονται γενικότερα στον χώρο δεξιά του κέντρου χωρίς να είναι σήμερα ή κατά το παρελθόν στην ΝΔ. Η συμμαχία αυτή περιλαμβάνει και υπερσυντηρητικούς αλλά είναι μόνο ένα μικρό τμήμα.

Χρειάζεται προσοχή διότι η συμμαχία σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών προσπαθεί να παρουσιάσει όλους τους συντηρητικούς ως υπερσυντηρητικούς. Τουλάχιστον η μισή Ελλάδα είναι συντηρητικοί. Συντηρητικός είναι αυτός που θέλει να πάει η ηλικία αποπλάνησης ανηλίκων στα δεκαεπτά ενώ η συμμαχία σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανών θέλει να την πάει στα δώδεκα. Τότε η ερωτική συνεύρεση με ένα δωδεκάχρονο δεν θα είναι έγκλημα.

Στάθης

Scroll to Top