Τέλος προδοτών ευρωπαϊστών

Τέλος προδοτών ευρωπαϊστών

Ίσως υπάρχουν πολλοί που αμφισβητούν την αντικατάσταση του Μητσοτάκη στο πρώτο εξάμηνο του 2025. Μπορεί να τους φαίνεται πολύ παράξενο, αδιανόητο. Αν όμως γνώριζαν τι έχει συμβεί στο παρελθόν, θα τους φαινόταν απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο. Θα κάνουμε μια ιστορική αναδρομή και μετά από αυτή δεν θα πρέπει να έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία πως επίκειται η αντικατάσταση του Μητσοτάκη από έναν υποστηρικτή της συμβιβαστικής λύσης.

Οι Ναζί ήθελαν να επιβάλλουν παγκόσμια κυβέρνηση υπό τον Χίτλερ και τον σοσιαλισμό ως την μοναδική παγκόσμια ιδεολογία. Δηλαδή θα καταργούσαν το σύστημα της ελεύθερης / μεικτής οικονομίας και τον κομμουνισμό. Έτσι είχαν απέναντι τους από την μία ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδά που είχαν το σύστημα της ελεύθερης / μεικτής οικονομίας και από την άλλη Σοβιετική Ένωση και Κίνα.

Πριν ακόμη τελειώσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, όταν ήταν πλέον σίγουρη η ήττα των Ναζί, άρχισαν να διαμορφώνονται τα δύο μεταπολεμικά στρατόπεδα. Από την μία το στρατόπεδο της ελεύθερης/μεικτής οικονομίας και από την άλλη το κομμουνιστικό στρατόπεδο. Η Ελλάδα, αν και χώρα της Ανατολικής Ευρώπης βρέθηκε στο πρώτο στρατόπεδο επειδή έχει μεγάλη ακτογραμμή.

Η Βρετανία ήταν ναυτική δύναμη ενώ η Σοβιετική Ένωση στρατιωτική. Έτσι ο Τσώρτσιλ ενδιαφερόταν πολύ για την Ελλάδα ενώ ο Στάλιν ελάχιστα ή καθόλου. Για αυτό τον λόγο βρεθήκαμε με την μεριά του στρατοπέδου που ονομάστηκε Δύση δηλαδή Δυτικής Ευρώπης, ΗΠΑ, Καναδά. ΗΠΑ και Βρετανία είχαν πολεμήσει κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό τον Χίτλερ.

Όμως σε κάποιο σημείο του Ψυχρού Πολέμου θεώρησαν πως η Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση (ΕΟΚ) χρειαζόταν ως το αντίπαλο δέος της Σοβιετικής Ένωσης. Η Ελλάδα ήταν επικίνδυνο να περάσει στο κομμουνιστικό στρατόπεδο καθώς ήταν η μόνη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης που δεν βρισκόταν στο Ανατολικό μπλοκ. Ο Καραμανλής είχε υποστηρίξει την Ευρωπαϊκή Ένωση υπό τον Χίτλερ.

Μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι Βρετανοί τον συνέλαβαν. Αντί να τον εκτελέσουν, τον έκαναν γιουσουφάκι τους. Οι υποστηρικτές των Ναζί είχαν προσχωρήσει σε ένα από τα δύο νέα μεταπολεμικά στρατόπεδα, της ελεύθερης / μεικτής αγοράς και του κομμουνισμού. Οι περισσότεροι είχαν πάει με το πρώτο στρατόπεδο. Έτσι οι Βρετανοί έκαναν τον προδότη Καραμανλή υπουργό το 1946.

Δεν είχαν την στάση αυτή μόνο απέναντι στον Καραμανλή αλλά και σε άλλους προδότες. Αποφάσισαν να αξιοποιήσουν το σύστημα των Ναζί. Και η άλλη πλευρά έκανε το ίδιο, το κομμουνιστικό στρατόπεδο. Αυτό ήταν πολύ μεγάλο λάθος γιατί έτσι επιβράβευσαν την προδοσία και καταλήξαμε να μας κυβερνούν προδότες. Δεν συνέβη μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες.

Και ο Μιτεράν ήταν προδότης, υποστηρικτής των Ναζί και κατέληξε να είναι από τους πιο σημαντικούς διαμορφωτές της ΕΕ. Και στην Βρετανία υπήρχαν προδότες που υποστήριζαν τους Ναζί. Αυτοί τελικά κατέληξαν να επικρατήσουν. Η ΝΤΠ της Βρετανίας είναι η συνέχεια των υποστηρικτών των Ναζί. Για αυτό τοποθέτησαν τον Καραμανλή πρωθυπουργό το 1955.

Τρεις ήταν οι βασικές αποστολές του. Πρώτον να προχωρήσει την σύνδεση με την Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση (ΕΟΚ) ώστε η Ελλάδα να μην περάσει στο Ανατολικό μπλοκ. Δεύτερον να σταματήσει την Ένωση με την Κύπρο που είχαν ξεκινήσει ο Παπάγος μαζί με τον Στ. Στεφανόπουλο. Και τρίτον να δημιουργήσει τις βάσεις της Νεοταξικής ψευτοελίτ, πάνω στην οποία θα στηριζόντουσαν και οι επόμενοι Νεοταξίτες ευρωπαϊστές.

Ο Παπάγος και ο Κανελλόπουλος ήταν Αντιστασιακοί. Ο Στέφανος Στεφανόπουλος σίγουρα δεν ήταν προδότης όπως ο Καραμανλής καθώς ήταν το δεξί χέρι του Παπάγου. Σε αυτόν ανέθεσε τα πρωθυπουργικά καθήκοντα ο Παπάγος όταν δεν μπορούσε να τα εκτελέσει πλέον. Ενώ μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο στην κεντροδεξιά είχαν επικρατήσει οι πατριώτες, με την τοποθέτηση του Καραμανλή χάρισαν τον χώρο στους προδότες ευρωπαϊστές, τους συνεργάτες των Ναζί.

Την τοποθέτηση του Καραμανλή ευνόησε το διεθνές περιβάλλον. Είχε αποφασιστεί στις χώρες της Δύσης πως η Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση (ΕΟΚ) θα αποτελούσε το αντίπαλο δέος της Σοβιετικής Ένωσης και το NATO την αντίπαλη συμμαχία του Συμφώνου της Βαρσοβίας. Δηλαδή δεν ήταν αποκλειστικά πρωτοβουλία της Βρετανικής ΝΤΠ να συνδεθεί η Ελλάδα με την Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση (ΕΟΚ) αλλά όλης της Δύσης.

Η πτώση το κομμουνισμού επανέφερε το σχέδιο των Ναζί. Η ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αφορούσε αρχικά μόνο την Δυτική Ευρώπη, μετά τις Σταυροφορίες. Μέσα στους αιώνες διαφοροποιήθηκε. Ο Ναπολέων ανέβηκε μέσα από τους Ιακωβίνους, ήταν πρωτοπαλίκαρο του Ροβεσπιέρου. Οι Ιακωβίνοι του ανέθεσαν να καταλάβει την Ευρώπη ώστε να δημιουργήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ενώ μεταπολεμικά αρχικά η Ευρωπαϊκή Ένωση προωθήθηκε ως Δυτικοευρωπαϊκή, για να είναι η αντίπαλη Ένωση της Σοβιετικής, με την πτώση του κομμουνισμού στην Ανατολική Ευρώπη άλλαξε ώστε να περιλαμβάνει όλη την Ανατολική Ευρώπη, πλην της Ρωσίας. Αυτό είναι ακραίος και αυθαίρετος αναθεωρητισμός και οι αναθεωρητιστές κατηγορούν αυτούς που προσπαθούν να διορθώσουν τον αναθεωρητισμό ως αναθεωρητιστές.

Το σχέδιο της ΝΤΠ δημιουργήθηκε από την Νεοταξική ψευτοελίτ που ανέβηκε συνωμοτικά εκτοπίζοντας την πραγματική ελίτ. Για αυτό η πραγματική ελίτ έχει συνταχθεί με την Αντί - ΝΤΠ. Προς το παρόν, στην Ελλάδα είναι αφανής καθώς τα ΜΜΕ ελέγχονται από την ΝΤΠ, βάσει σχεδίου, ώστε να μπορούν οι ευρωπαϊστές Νεοταξίτες να εξαπατούν τους πολίτες και να τους κάνουν πλύση εγκεφάλου.

Το σχέδιο της ΝΤΠ δημιούργησε ένα παγκόσμιο χάος, πάρα πολλά προβλήματα σε όλο τον κόσμο. Η πραγματική ελίτ της Αντί - ΝΤΠ έκανε όλες τις απαραίτητες διορθώσεις και αυτό αποτελεί την συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ. Η πραγματική ελίτ, έφτιαξε επίσης και ένα άλλο σχέδιο επικράτησης που αποκλείεται ποτέ να δεχτεί η ΝΤΠ.

Φαίνεται πως μάλλον η ΝΤΠ θα δεχτεί την συμβιβαστική λύση με κάποιες τροποποιήσεις. Μία από αυτές είναι η συμμετοχή της Ιταλίας στο Γκρουπ 4 ώστε η Γερμανία να έχει ζωτικό χώρο (Lebensraum) στα ανατολικά με Πολωνία, Τσεχία και χώρες της Βαλτικής. Αυτή η λύση συμφέρει επίσης πάρα πολύ την Ιταλία καθώς θα λύσει τα οικονομικά της προβλήματα.

Θα έχει ψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και έτσι θα γίνει πιο πλούσια από Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία. Επίσης θα αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία και θα γίνει Brussels Free, κάτι που οι Ιταλοί θέλουν πολύ. Όπως το 1955 αποφασίστηκε να προχωρήσει η Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση (ΕΟΚ) για να είναι η αντίπαλη Ένωση της Σοβιετικής, έτσι και στην σημερινή εποχή θα αποφασιστεί κάτι άλλο.

Θα επανέλθει ο διαχωρισμός της Ευρώπης αλλά με διαφορετικό τρόπο. Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρος θα είναι στο Γκρουπ 4 ενώ Πολωνία, Τσεχία, χώρες Βαλτικής στο Γκρουπ 3. Μελλοντικά ίσως να είναι και η Τουρκία στο Γκρουπ 4 ή θα είναι Εμπορικός Εταίρος. Αυτό θα το αποφασίσουν τα υπάρχοντα μέλη του Γκρουπ 4. Προς το παρόν πρέπει να προχωρήσει ένας πυρήνας με περίπου δώδεκα χώρες.

Όπως το 1955 τοποθετήθηκε ο Καραμανλής επειδή ήταν υποστηρικτής της ΕΕ, έτσι σε λιγότερο από ένα χρόνο θα αντικαταστήσει κάποιος άλλος τον Μητσοτάκη που θα είναι υποστηρικτής της συμβιβαστικής λύσης. Ο Μητσοτάκης και οι άλλοι ευρωπαϊστές την πολέμησαν με κάθε τρόπο και εξακολουθούν να την πολεμούν. Επομένως αναζητείται υποστηρικτής της συμβιβαστικής λύσης για να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός στην θέση του Μητσοτάκη και να προχωρήσει ο πυρήνας του Γκρουπ 4.

Αλέξανδρος

Scroll to Top