Τρωκτικά οι Δυτικοευρωπαίοι

Τρωκτικά οι Δυτικοευρωπαίοι

Επειδή όπως έχει εξηγηθεί, στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δεν ξέρουν οικονομικά, αποφασίσαμε να τους κάνουμε ένα δώρο, λόγω των εορτών. Παράλληλα θα βοηθήσουμε τους αναγνώστες να καταλάβουν καλά ένα πολύ σημαντικό σημείο. Πως καταστράφηκε η ζωή τους από την ευρωπαϊκή πορεία. Πριν όχι πολύ καιρό, έγραψα τέσσερα άρθρα για το διεθνές εμπόριο και την εξειδίκευση. Από σχόλια κάποιων αναγνωστών, διαπίστωσα πως δεν έγινε απόλυτα κατανοητό από κάποιους.

Χρησιμοποίησα αριθμητικό παράδειγμα μόνο σε κάποιο σημείο. Θα αλλάξω την προσέγγιση και θα δώσω ένα αριθμητικό παράδειγμα από την αρχή της συλλογιστικής. Πιστεύω πως έτσι θα γίνει κατανοητό από όλους ακόμη και από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Συμβουλεύω τους αναγνώστες και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, στην συνέχεια να διαβάσουν ξανά τα τέσσερα άρθρα, διότι περιέχουν πιο λεπτομερή εξέταση και πιστεύω πως θα γίνουν κατανοητά.

Όσοι δεν το έχουν κάνει δηλαδή δεν τα έχουν διαβάσει, ας τα διαβάσουν. Εκεί βρίσκεται η απάντηση της παταγώδους αποτυχίας της ευρωπαϊκής πορείας, για την Ελλάδα. Δυστυχώς χρειάζονται κάποιες γνώσεις οικονομικών. Αυτό εκμεταλλεύονται οι απατεώνες οι ευρωπαϊστές Νεοταξίτες. Ενώ η ευρωπαϊκή πορεία οδήγησε πέρα από κάθε αμφιβολία στην οικονομική καταστροφή, παραμυθιάζουν τον κοσμάκη πως δήθεν είναι προς το συμφέρον του.

Μπορεί να είναι πολλοί ανάμεσα τους τελείως άσχετοι αλλά δεν πιστεύω πως είναι όλοι τελείως άσχετοι. Έχουν γίνει χονδροειδέστατα λάθη που τα αντιλαμβάνονται τριτοετείς ή τεταρτοετείς φοιτητές οικονομικών. Ακόμη και δευτεροετείς που είναι ξύπνιοι τα καταλαβαίνουν. Τα δύο κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, έχουν οικονομολόγους. Δεν βρέθηκε κάποιος να τους εξηγήσει βασικά πράγματα που όφειλαν να γνωρίζουν;

Ναι μεν δεν καταλαβαίνουν οικονομικά αλλά δεν μπορεί να μην τους «έχει μιλήσει κανείς για το Rexona» όπως έλεγε η διαφήμιση και έχει μείνει φράση της αργκό. Είναι σαφώς άσχετοι πολλοί από αυτούς αλλά είναι και προδότες. Καταστρέφουν συνειδητά την οικονομία της χώρας και τις ζωές των κατοίκων τους για να υπηρετήσουν τα τρωκτικά τους Δυτικοευρωπαίους, των οποίων είναι μαριονέτες.

Παραπλανούν τον ελληνικό λαό στο κάθε τι. Όλα είναι ψέματα, όλα είναι κοροϊδία, όλα είναι μια καλοστημένη απάτη της ΝΤΠ - ΕΕ. Εμείς όμως δεν τους αφήνουμε να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό, από το πιο μικρό όπως η πληρότητα των τουριστικών προορισμών, μέχρι το πιο μεγάλο δηλαδή πως έγινε η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και κατ΄αυτό τον τρόπο καταστράφηκαν οι ζωές των Ελλήνων.

Οι ψευτοεταίροι, όπως τα τρωκτικά, μας τρώνε μερίδιο αγορών, μας τρώνε κομμάτι από το ΑΕΠ και μας τρώνε ρυθμούς ανάπτυξης. Αυτό που ζημιωνόμαστε εμείς και φτωχαίνουμε, το επωφελούνται αυτοί και πλουτίζουν. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει κατανοητό πως τα τρωκτικά οι Δυτικοευρωπαίοι μας τρώνε αυτά που είναι δικά μας, τις αγορές, το ΑΕΠ, τους ρυθμούς ανάπτυξης.

Να δώσω για άλλη μια φορά το κεντρικό νόημα. Πιστεύω πως με το αριθμητικό παράδειγμα που θα ακολουθήσει, θα γίνει πιο κατανοητό. Λόγω της καταραμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης, έγινε υποκατάσταση των εγχώριων προϊόντων και υπηρεσιών από δυτικοευρωπαϊκά. Για να μην φτωχοποιηθούμε, θα έπρεπε ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες να υποκαταστήσουν εγχώρια σε δυτικοευρωπαϊκές χώρες.

Αυτό όμως δεν συνέβη. Ο λόγος και για τα δύο είναι πως η Ελλάδα έχει χαμηλότερη παραγωγικότητα και δεν μπορεί να συναγωνιστεί με χώρες που έχουν ψηλότερη. Ενδέχεται χώρες με χαμηλότερη παραγωγικότητα να μπορούν να ανταγωνιστούν άλλες με ψηλότερη. Θα πρέπει να έχουν όμως δικό τους νόμισμα. Αυτό το δυνητικό όπλο, το απεμπόλησε ο Σημίτης, μαζί με τους Σημιτικούς αναχρονιστές, όταν έβαλαν την χώρα στην Ευρωζώνη.

Όχι πως ήταν η μοναδική αιτία της καταστροφής αλλά έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα. Καλά δεν υπήρχε τρόπος να προστατευτούμε; Υπάρχουν τρόποι προστασίας που συγκαταλέγονται σε αυτό που ονομάζεται προστατευτισμός και είναι ανάθεμα για τους ευρωπαϊστές Νεοταξίτες. Σύμφωνα με τα δικά τους άρρωστα μυαλά ή μάλλον λόγω της προδοσίας τους, είναι καλύτερα να καταστραφούν οι ζωές δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων, παρά να χρησιμοποιηθούν εργαλεία προστατευτισμού.

Η καταραμένη ΕΕ είναι δομημένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει προστατευτισμός. Έτσι ωφελούνται χώρες που έχουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα όπως πχ η Γερμανία και ζημιώνονται χώρες που έχουν χαμηλότερη παραγωγικότητα όπως πχ η Ελλάδα. Ο Σημίτης έσπευσε να απεμπολήσει ένα τελευταίο όπλο που μας είχε μείνει ώστε να μην καταστραφούμε εντελώς από την συμμετοχή στην ΕΕ, το εγχώριο νόμισμα.

Αυτά τα τέρατα, την καταστροφή την παρουσιάζουν ως κατάκτηση. Είναι μαριονέτες των Δυτικοευρωπαίων και βοηθάνε τα τρωκτικά να τρώνε τις σάρκες μας. Αυτά τα τέρατα πρέπει να φύγουν από την εξουσία και να έρθει η πραγματική ελίτ που έχει συνταχθεί με την Αντί - ΝΤΠ. Υπάρχει δρόμος ευημερίας και ανεξαρτησίας.Δεν χρειάζεται να είναι μοναχικός. Το σχέδιο της Ανατολικής Ευρώπης είναι έτοιμο. Όμως οι μαριονέτες των τρωκτικών των Δυτικοευρωπαίων δεν το επιτρέπουν να προχωρήσει.

Σκοπός τους είναι να παραμείνει η Ελλάδα στην καταραμένη ΕΕ και να συνεχίσουν τα τρωκτικά να τρώνε τις σάρκες μας, μέχρι να μείνουν μόνο τα κόκαλα. Κατανοώ πως για τον μέσο αναγνώστη ίσως είναι λίγο κουραστικό το αριθμητικό παράδειγμα που θα παραθέσω σε επόμενα άρθρα. Συμβουλεύω τους αναγνώστες να κάνουν προσπάθεια να καταλάβουν διότι διακυβεύεται η ίδια η ζωή τους. Είναι η εξήγηση πως οι μαριονέτες των τρωκτικών κατέστρεψαν τις ζωές μας. Κάντε μια προσπάθεια να το διαβάσετε και να το καταλάβετε.

Άρης

Scroll to Top