Μέχρι που θα το φθάσουν;

Μέχρι που θα το φθάσουν;

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα με το δύο άρθρα «Η κατάσταση στο Ισραήλ», «Και οι ευρύτερες επιπτώσεις». Διαφωνώ με το ευτυχισμένο τέλος. Θυμίζει λίγο αμερικανικές ταινίες με το happy end. Χωρίς να διευκρινίζεται ποια θα είναι η λύση, αφήνεται να εννοηθεί πως τελικά θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην Μέση Ανατολή, με κάποιο τρόπο, με την εκλογή του Τραμπ.

Σαφώς και η εκλογή Τραμπ θα βοηθήσει διάφορα ζητήματα όπως το Μεσανατολικό, το Κυπριακό και την επικράτηση της  συμβιβαστικής λύσης της Αντί - ΝΤΠ. Όμως κατά πόσο θα μπορέσει να δοθεί μια αμοιβαία καλή λύση στο Μεσανατολικό, εξαρτάται από το πόσο θα έχει προχωρήσει η διένεξη Παλαιστινίων και Ισραηλινών. Συμφωνώ πως μια καλή εξέλιξη και για τις δύο πλευρές είναι μια πιθανή έκβαση με την εκλογή Τραμπ αλλά αυτό είναι το happy end.

Μπορεί να μην είναι τόσο happy end δηλαδή χαρούμενο το τέλος. Οι αντίπαλοι του Ισραήλ, έχουν μια ευνοϊκή για αυτούς συγκυρία, με την αυξανόμενη δυσαρέσκεια παγκοσμίως, προς τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό που συμμετέχει στην συνωμοσία της ΝΤΠ, ως μια από τις βασικές συνιστώσες του. Είναι μια κατάσταση πολύ βολική για τους Παλαιστίνιους και τους συμμάχους τους.

Είναι δεδομένο πως στις μουσουλμανικές χώρες, η κοινή γνώμη θα είναι με τους Παλαιστίνιους. Η κοινή γνώμη στις χριστιανικές χώρες, ίσως να αδιαφορήσει ή να επικροτήσει τα δεινά των Ισραηλινών, εξαιτίας αυτών που έχουν υποφέρει από τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό. Πιστεύω πως οι αντίπαλοι του Ισραήλ, θα φροντίσουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο, αυτή την δυσαρέσκεια απέναντι στον Παγκόσμιο Εβραϊσμό και κατ' επέκταση το Ισραήλ.

Μέχρι που μπορεί να φθάσουν δεν μπορώ να το ξέρω. Όχι μόνο οι αντίπαλοι του Ισραήλ αλλά οι μουσουλμανικές χώρες γενικότερα δεν μπορούν να αφήσουν τους Παλαιστίνιους να σφαγιαστούν από τους Ισραηλινούς. Διότι ένα τέτοιο σενάριο ακούγεται και προβλέπεται από πολλούς. Πως θα μπει ο ισραηλινός στρατός στην λωρίδα της Γάζας και δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.

Εγώ πιστεύω πως σε ένα τέτοιο σενάριο, Μουσουλμάνοι της Μέσης Ανατολής θα βοηθήσουν τους Παλαιστίνιους και θα έχουμε γενικευμένη σύρραξη. Εκτός αυτού, απανταχού Εβραίοι θα γίνουν στόχοι δολοφονικών επιθέσεων. Θα γίνει σε όλο τον κόσμο αλλά περισσότερο σε χώρες όπως ΗΠΑ, Βρετανία κλπ που θα έχουν μεγαλύτερη εμπλοκή υπέρ του Ισραήλ στην διένεξη.

Δηλαδή όσο περισσότερο πιέζει ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός τις κυβερνήσεις των διάφορων χωρών, τόσα περισσότερα θύματα θα έχει από δολοφονικές επιθέσεις σε αυτές τις χώρες. Μπορεί να είναι μαζικές, σε διάφορες συναθροίσεις Εβραίων. Επομένως οι υπόλοιποι μη Εβραίοι, θα πρέπει να αποφεύγουν να είναι κοντά σε μαζώξεις Εβραίων, εβραϊκά καταστήματα, εβραϊκές επιχειρήσεις, εβραϊκές γειτονιές κλπ.

Αν μπουν οι Ισραηλινοί στην λωρίδα της Γάζας για να τελειώσουν την Χαμάς, θα σπεύσουν οπωσδήποτε σε βοήθεια τους μουσουλμανικές χώρες και μουσουλμανικές οργανώσεις της περιοχής. Η Χαμάς δεν θα αποτολμούσε ποτέ μια επιχείρηση τέτοιου μεγέθους, αν δεν είχε εξασφαλίσει στήριξη. Θα επέμβουν τότε οι Αμερικάνοι; Τι θα κάνουν η Ρωσία και η Κίνα; Αν έχουμε απευθείας εμπλοκή ΗΠΑ και Ρωσίας, με στρατιωτικές δυνάμεις, αυτό σημαίνει παγκόσμιο πόλεμο.

Αν τώρα οι μουσουλμανικές χώρες και οργανώσεις της περιοχής, αφεθούν να καταλάβουν το Ισραήλ ή το μεγαλύτερο μέρος του, είναι αμφίβολο αν αυτά τα εδάφη θα επιστραφούν. Όσο καλούτσικες ή καλές σχέσεις κι αν έχει ο Τραμπ με τον Πούτιν ή τον Ερντογάν δεν ξέρω αν θα μπορέσει να πετύχει επιστροφή εδαφών. Υποστηρίζεται στα δύο άρθρα που ανέφερα παραπάνω πως ο Τραμπ απο την μία και Πούτιν - Ερντογάν από την άλλη θα βρουν κάποια λύση στο ζήτημα. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν δεν έχουν προχωρήσει πολύ τα πράγματα.

Το ερώτημα είναι μέχρι που θα το φθάσουν οι δύο πλευρές, κάτι που δεν μπορώ να απαντήσω. Η κρίση είναι τοπική, στην Παλαιστίνη αλλά το παιχνίδι είναι παγκόσμιο και επηρεάζει και την Ελλάδα. Οι Έλληνες ομογενείς των ΗΠΑ και γενικότερα, θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν τι συμβαίνει. Να σταματήσουν να είναι πιόνια του Παγκόσμιου Εβραϊσμού που καταστρέφει την Ελλάδα. Η ΝΤΠ είναι μια παγκόσμια απειλή που έχει καταστρέψει οικονομικά την Ελλάδα.

Το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ υποστηρίζει τη ΝΤΠ. Δεν είναι πλέον το ίδιο κόμμα που ήταν το 1988, επί Δουκάκη, όταν ένας Έλληνας ομογενής πήρε το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος αλλά έχασε τελικά την Προεδρία των ΗΠΑ από τον πατέρα Μπους. Το Δημοκρατικό κόμμα ελέγχεται πλέον από από Εβραίους, ομοφυλόφιλους και Αφροαμερικάνους.

Αν είναι η Χαμάς τρομοκρατική οργάνωση, τότε δεν ήταν τρομοκράτες μόνο ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Μπότσαρης αλλά επίσης ο Τζωρτζ Ουάσιγκτον και οι Αμερικάνοι που πολέμησαν στην Αμερικανική Επανάσταση ενάντια στους Βρετανούς. Πολλοί Παλαιστίνιοι ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης όπως και πολλοί Έλληνες και όλα αυτά εξαιτίας του Παγκόσμιου Εβραϊσμού που έχει αποκτήσει πολύ δύναμη σε ΗΠΑ, Βρετανία και γενικότερα στις χώρες της Δύσης.

Mε τους Παλαιστίνιους είμαστε ομοιοπαθείς, θύματα του Παγκόσμιου Εβραϊσμού. Και σε εμάς και στους Παλαιστίνιους, ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός έχει καταστρέψει τις ζωές. Σε εμάς κατέστρεψε την ζωή ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός επειδή ως συνιστώσα της ΝΤΠ, κατέστρεψε οικονομικά την Ελλάδα. Οικονομική καταστροφή της Ελλάδας σημαίνει οικονομική καταστροφή της πλειονότητας των πολιτών. Όταν κάποιος σε καταστρέφει οικονομικά, σου καταστρέφει την ζωή.

Τους Παλαιστίνιους τους κατέστρεψαν επειδή με το έτσι θέλω τους πήραν την χώρα τους και την έκαναν Ισραήλ, καθιστώντας τους πολίτες Β' κατηγορίας και υπόδουλους στους Ισραηλινούς. Αντί να δημιουργηθεί ανεξάρτητο κράτος Παλαιστίνης όπως έπρεπε, ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός πίεσε τις κυβερνήσεις ΗΠΑ και Βρετανίας και δημιούργησαν κράτος του Ισραήλ.

Οι Έλληνες ομογενείς των ΗΠΑ δεν μπορούν να συνεχίσουν να καταστρέφουν την Ελλάδα, στηρίζοντας το Δημοκρατικό κόμμα που είναι από τους βασικούς υποστηρικτές της ΝΤΠ. Πρέπει επιτέλους να δημιουργηθεί Ορθόδοξο λόμπι στις ΗΠΑ και παγκόσμια και να λειτουργεί όπως ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να γίνουν ισχυροί όπως οι Εβραίοι.

Τιμόθεος

Scroll to Top