Μητσοτάκη πρόσεχε!

Μητσοτάκη πρόσεχε!

Το ανώτερο αξίωμα που μπορεί να στοχεύει ένας πολιτικός είναι αυτό του πρωθυπουργού. Τυπικά είναι ανώτερος ο/η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά όχι ουσιαστικά. Εξάλλου η σημερινή Πρόεδρος δεν είναι πολιτικός αλλά δικαστικός. Κάθε αρχηγός κόμματος εξουσίας θέλει να γίνει πρωθυπουργός, με όσο μεγαλύτερα ποσοστά μπορεί. Επομένως σωστά ο Μητσοτάκης προσπαθεί να γίνει πρωθυπουργός με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτοδυναμία; Εξαρτάται από τις εξελίξεις στο μέλλον.

Σωστά Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλος και Ράλλης έγιναν πρωθυπουργοί στην περίοδο της Κατοχής; Μάλλον δεν ήταν σωστή επιλογή, αν κρίνουμε από την συνέχεια. Το σχέδιο της ΝΤΠ ήταν εξαρχής καταδικασμένο σε αποτυχία. Η συμμαχία της ΝΤΠ είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία. Οι Εβραίοι είναι 2% στις ΗΠΑ και 0,18% παγκόσμια. Οι ΛΟΑΤΚΙ είναι γύρω στο 3 - 7% στις ΗΠΑ και παγκόσμια. Βέβαια εξαρτάται και ποιοι συμπεριλαμβάνονται. Είναι μέσα στον υπολογισμό όσοι είχαν μία εμπειρία με άτομο του ίδιου φύλου; Μάλλον όχι.

Στην συμμαχία της ΝΤΠ είναι και οι Συνωμοτικές Οργανώσεις Εσωτερισμού. Πόσοι είναι αυτοί; Όσοι ασχολούνται με θέματα Εσωτερισμού υπολογίζονται σε δέκα περίπου χιλιάδες και οι μισοί είναι σε συνωμοτικές οργανώσεις. Σε άλλες μεγαλύτερες σε πληθυσμό χώρες, τα μέλη των ΣΟΕ είναι περισσότερα σε απόλυτο αριθμό αλλά χαμηλότερα σε ποσοστό.

Δηλαδή περίπου πέντε χιλιάδες μέλη έχουν οι ΣΟΕ, όσοι είναι και οι φανεροί Εβραίοι στην Ελλάδα. Το ποσοστό είναι 0,05% δηλαδή αθροιστικά 1/1000 ή 0,1% για Εβραίους και μέλη ΣΟΕ. Οι ΛΟΑΤΚΙ είναι πολύ περισσότεροι. Στην συμμαχία της ΝΤΠ είναι επίσης σεξουαλικές αποκλίσεις και αιρέσεις. Οι πιο ισχυροί είναι οι πιο λίγοι, Εβραίοι και ΣΟΕ. Χωρίς Εβραίους και ΣΟΕ, η συμμαχία της ΝΤΠ δεν υπάρχει, τελειώνει.

Περίμεναν τώρα στην συμμαχία της ΝΤΠ πως οι άλλοι δεν θα τους πάρουν χαμπάρι και θα τους αφήσουν να εφαρμόσουν το σχέδιο τους ανεμπόδιστα. Οι άλλοι τους πήραν χαμπάρι και μάλιστα άργησαν υπερβολικά να το κάνουν. Έπρεπε να τους έχουν πάρει χαμπάρι πολύ νωρίτερα. Οι άλλοι, θα κτυπήσουν την συμμαχία της ΝΤΠ όπου μπορούν.

Υπάρχει τεράστια κινητοποίηση σε χριστιανικές και μουσουλμανικές χώρες ώστε Εβραίοι, ΣΟΕ και ομοφυλόφιλοι να μην κυβερνήσουν τον κόσμο, όπως σχεδιάζουν. Οι χριστιανικές και οι μουσουλμανικές χώρες έχουν κάποιες ομοιότητες. Ο Χριστιανισμός ή ο Ισλαμισμός είναι η βασική θρησκεία, με ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων να ανήκουν σε αυτή την θρησκεία. Εκτός από το Ισραήλ που οι Εβραίοι είναι τουλάχιστον τα 2/3, στις άλλες χώρες τα ποσοστά τους είναι πολύ χαμηλά.

Ο Χριστιανισμός και ο Μουσουλμανισμός είναι οι δύο μεγαλύτερες θρησκείες με ποσοστά 31,5% και 22,3%. Είναι ιστορικά τεκμηριωμένο πως Εβραίοι αρχιερείς σταύρωσαν τον Χριστό. Οι Μουσουλμάνοι δεν τον θεωρούν υιό του Θεού αλλά προφήτη, κατώτερο του Μωάμεθ. Οι Εβραίοι έχουν την κάκιστη άποψη για τον Χριστό πως ήταν ένας απατεώνας. Θα κτυπήσουν τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό όπου μπορούν και μπορούν να τον κτυπήσουν στο Ισραήλ.

Θα πεθαίνουν τα λευκά αγροτόπαιδα και οι Λατίνοι στον στρατό των ΗΠΑ για να υπερασπιστούν την ύπαρξη του Ισραήλ; Και αν πεθαίνουν για πόσο θα πεθαίνουν; Θα υπάρξει μεγάλη αντίδραση στις ΗΠΑ και στην Δυτική Ευρώπη, αν στείλουν στρατό να πολεμήσει για το Ισραήλ. Στις Ισλαμικές χώρες δεν χαμπαριάζουν. Θα μπουκάρουν στο Ισραήλ και ό,τι βγει. Θα σκέφτονται πως είναι ιερός πόλεμος και θα τον υποστηρίζουν όλοι. Θα πεθαίνουν με χαρά γιατί πιστεύουν πως τους περιμένει ο Παράδεισος.

Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός θα κτυπηθεί και αλλού, όχι μόνο στο Ισραήλ. Χωρίς τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό, η συμμαχία της ΝΤΠ είναι πάρα πολύ αποδυναμωμένη. Χωρίς και τις ΣΟΕ, είναι τελειωμένη. Θα κτυπηθούν και οι ΣΟΕ και όλοι όσοι αποτελούν την συμμαχία της ΝΤΠ που θέλει να κυβερνήσει τον κόσμο και να εγκαθιδρύσει Παγκόσμια Δικτατορία.

Όποιος και να έβγαινε στην Ελλάδα, με όποιο συνδυασμό κομμάτων στην κυβέρνηση, θα μας έλιωνε, κατόπιν εντολών της ΝΤΠ. Ο Μητσοτάκης πιθανώς να βγει με την στήριξη του Παγκόσμιου Εβραϊσμού και της ΝΤΠ. Μητσοτάκη τι θα γίνει όταν ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός αποδυναμωθεί; Έχεις σκεφτεί τι σε περιμένει για όλα αυτά που έχεις κάνει και που πρόκειται να κάνεις;

Τώρα σε φυλάνε καλά. Μετά δεν θα σε φυλάνε καλά. Μητσοτάκη σε βλέπω σε καμία απομακρυσμένη περιοχή της Νοτίου Αμερικής, να περνάς τα τελευταία χρόνια της ζωής σου πάμφτωχος, δουλεύοντας σαν σκλάβος σε σκληρές αγροτικές εργασίες, για ένα πιάτο φαΐ και μια καλύβα που θα σου παρέχουν. Μόνος σου θα είσαι γιατί η οικογένεια σου θα είναι διασκορπισμένη, σε άλλα μέρη, κάνοντας κάτι αντίστοιχο.

Δεν ισχύει μόνο για τον Μητσοτάκη αλλά για όλα τα τέρατα που υπηρετούν τα συμφέροντα του Παγκόσμιου Εβραϊσμού και της ΝΤΠ και μας έχουν εξοντώσει. Όμως ο Μητσοτάκης μάλλον θα γίνει πρωθυπουργός και θα επιβαρύνει κατά πολύ την θέση του, κάνοντας την τιμωρία που τον περιμένει ακόμη πιο σκληρή. Θα πει κανείς είναι βέβαιο πως θα ηττηθεί η ΝΤΠ;

Αν κάποιος είναι τόσο Μητσοτάκης που νομίζει πως το 0,1% που είναι Εβραίοι και ΣΟΕ, στην Ελλάδα, μπορεί να κερδίσει το 99,9%, τότε ας συνεχίσει ακάθεκτος. Παγκόσμια υπάρχει εκτίμηση για τους Εβραίους, είναι 0,18%. Για τις ΣΟΕ δεν έχω υπόψη μου κάποια εκτίμηση αλλά σε αυτά τα επίπεδα είναι τα ποσοστά τους και μάλλον αρκετά χαμηλότερα. Θα τους κτυπήσουν όπου μπορούν και όπως μπορούν. ΧΩΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΠ.

Παντελεήμων 

Scroll to Top