Αποφυγή πολύ χειρότερων

Αποφυγή πολύ χειρότερων

Όλα πλέον είναι αλληλένδετα σε παγκόσμιο επίπεδο. Είτε έγινε νοθεία στην Ελλάδα είτε δεν έγινε, ο Μητσοτάκης κέρδισε επειδή τον υποστηρίζει ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός που παίζει σημαντικό ρόλο στην συμμαχία της ΝΤΠ. Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός έκανε Πρόεδρο στην Ουκρανία τον Ζελένσκι και είναι βασικός υποστηρικτής του. Χωρίς τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό, ο Ζελένσκι και οι γύρω του δεν θα υπήρχαν στην ηγεσία της Ουκρανίας, εδώ και πολύ καιρό.

Έγιναν κάποιες ομαδοποιήσεις σε πρόσφατα άρθρα* που δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Το κοινό που έχουν είναι πως διαχωρίζεται η Ανατολική Ευρώπη από την Δυτική. Οι ΗΠΑ είναι πάντοτε με τον Καναδά. Σε ένα σενάριο συμπληρώνουν το γκρουπ Βρετανία - Ιρλανδία και ίσως άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σε άλλο σενάριο ΗΠΑ - Καναδάς είναι μαζί με το Μεξικό. Ας αποφασίσουν οι Αμερικάνοι τι προτιμούν.

Στην πρώτη περίπτωση θα μπορούσε να υπάρχει ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων αλλά όχι στην δεύτερη διότι σχεδόν όλοι οι Μεξικάνοι θα μετοικίσουν μόνιμα στις ΗΠΑ. Ανάλογα με την σύνθεση των χωρών θα είναι και το μοντέλο του γκρουπ. Σε ΗΠΑ - Καναδά - Μεξικό δεν μπορεί να υπάρξουν περιφέρειες όταν είναι μόνο τρεις χώρες. Στην Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία μπορεί να υπάρχουν περιφέρειες ή Επαρχίες επειδή είναι πάνω από είκοσι χώρες.

Αν η Βρετανία δεν είναι μαζί με ΗΠΑ - Καναδά, κάποια στιγμή μετά από πολλά χρόνια θα ξαναμπεί, όχι όμως στην ΕΕ αλλά στην Δυτική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία, με πολύ λιγότερες χώρες. Επίσης θα έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο μοντέλο, σύμφωνα με τις επιθυμίες των Βρετανών. Βγήκε πρόσφατα ένας Εβραίος, πρώην υπουργός οικονομικών στις ΗΠΑ, με το Δημοκρατικό κόμμα και χαρακτήρισε το Brexit ιστορικό λάθος. Εντάξει, το έχουμε εμπεδώσει καλά πως ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός είναι από τους πρωταρχικούς υποστηρικτές του σχεδίου ΝΤΠ.

Ακόμη και να ξαναμπεί μετά από πολλά χρόνια η Βρετανία στην ΔΥΤΙΚΗ ΕΕ, το BREXIT ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ απόφαση με τα δεδομένα του 2016. Αν η ΕΕ έχει γίνει Δυτική και Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία και η Δυτική έχει κάνει κάποιες αλλαγές που να ικανοποιούν τους Βρετανούς, τότε θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα και πιθανώς η επανένταξη στην ΔΥΤΙΚΗ ΕΚ να είναι σωστή. To Brexit θα έχει συμβάλλει στην αλλαγή των συνθηκών.

Καταβάλλεται μια υπερπροσπάθεια να βρεθεί μια λύση, ένα μοντέλο εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης που να μην ικανοποιεί καμία χώρα αρκετά αλλά κάπως να ικανοποιεί τις περισσότερες ή όλες τις χώρες. Αυτό δεν αφορά μόνο τις χώρες αλλά και τα αντίπαλα στρατόπεδα ΝΤΠ και Αντί - ΝΤΠ. Οι Αντινεοταξίτες δέχονται την ομαδοποίηση, το φετίχ των Νεοταξιτών, εφόσον οι χώρες διατηρήσουν την αυτονομία τους.

Αντιδρούν σκληροπυρηνικοί Νεοταξίτες, ανάμεσα τους και τμήμα του Παγκόσμιου Εβραϊσμού. Οι Εβραίοι που περνάνε τους εαυτούς τους για ξύπνιους, θα πρέπει να τα σκέφτονται όλα αυτά, τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν οι πονηριές τους και οι μπαγαποντιές τους. Θα γράψω καθαρά αυτό που λέγεται απέξω - απέξω σε προηγούμενα άρθρα. Αν συνεχίσει η ΝΤΠ και ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός ακάθεκτοι στο σχέδιο τους, δεν θα είναι μόνο πλέον η Ουκρανία αλλά τουλάχιστον και το Ισραήλ.

Θα εισβάλουν στο Ισραήλ γειτονικές εχθρικές μουσουλμανικές χώρες, θα καταργήσουν το κράτος του Ισραήλ και θα ιδρύσουν το κράτος της Παλαιστίνης στην θέση του. Αν οι ΗΠΑ μαζί με άλλες Δυτικές χώρες σπεύσουν προς βοήθεια του Ισραήλ, θα έρθουν άλλες ισχυρές στρατιωτικά χώρες σε βοήθεια των επιτιθέμενων στο Ισραήλ και θα έχουμε Παγκόσμιο Πόλεμο. Το θέλουν οι πολίτες σε Δυτική Ευρώπη και ΗΠΑ - Καναδά; Να γίνει Παγκόσμιος Πόλεμος για το Ισραήλ;

Για να υπάρξει συζήτηση συμμετοχής του Ισραήλ στο γκρουπ της Ανατολικής Ευρωπαϊκής Κοινοπολιτείας, θα πρέπει οι απανταχού Εβραίοι να σταματήσουν άμεσα, σήμερα κιόλας, τις πονηριές τους και τις μπαγαποντιές τους που τις έχουμε καταλάβει. Όχι μόνο αυτό. Ξέρουμε τι κάνουν οι Εβραίοι, πριν ακόμη το κάνουν. Ξέρουμε τι συζητάνε μεταξύ τους και τι σχεδιάζουν. Θα πρέπει όλοι (οι Εβραίοι) να συμμορφωθούν προς τα υποδείξεις ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε για τα ανταλλάγματα και τις διαβεβαιώσεις άψογης συμπεριφοράς.

Σε περίπτωση που συμμετέχουν στο γκρουπ και η συμπεριφορά δεν είναι σωστή, θα φύγουν διότι το μοντέλο προβλέπει εύκολη είσοδο και έξοδο. Αν δεν θέλουν, ας τα βρουν με τους Άραβες, ας μείνουν εκτός ομαδοποίησης ή ας κάνουν ό,τι θέλουν. Χάρη μεγάλη θα τους κάνουμε, αν τελικά γίνει, κάτι που είναι δύσκολο. Δεν λέμε πως θα γίνει αλλά πως υπάρχει ένα μικρό παραθυράκι, κάτω από προϋποθέσεις. Το αναφέρουμε διότι αν δεν συμμορφωθούν άμεσα προς τας υποδείξεις οι απανταχού Εβραίοι, αποκλείεται να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση με το Ισραήλ, για συμμετοχή στο δικό μας γκρουπ.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως δεν πρόκειται να συμμορφωθούν προς τα υποδείξεις. Θα συνεχίσουν τον χαβά τους, μόνο που αντί να κυβερνήσουν τον κόσμο όπως σχεδιάζουν, θα καταλήξουν όχι μόνο σε αφανισμό του Ισραήλ αλλά και σε πολύ δυσάρεστες εξελίξεις για τους απανταχού Εβραίους. Όταν οι άλλοι καταλάβουν τι έχουν προκαλέσει οι Εβραίοι στον κόσμο, ως ένας βασικός βραχίονας της ΝΤΠ, θα εξαγριωθούν και πιθανότατα θα ξεφύγει η κατάσταση.

Βέβαια απεύχομαι κάτι τέτοιο αλλά από την άλλη το βλέπω ως πιθανή εξέλιξη, αν Παγκόσμιος Εβραϊσμός - ΝΤΠ συνεχίσουν τα σχέδια τους. Να τελειώσω με κάτι ευχάριστο. Αν τελικά αποφύγουμε τα χειρότερα και επικρατήσει η λογική, κάτι που εύχομαι, διαφαίνεται πως Ουγγαρία και Σλοβενία θα είναι στο δικό μας γκρουπ. Είναι πιθανό να παρασυρθεί και η Κροατία καθώς οι δύο χώρες είναι τα βόρεια σύνορα της και δεν έχει χερσαία σύνορα με την Δυτική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία.

*Λατινικό και Αραβικό γκρουπ   Ομαδοποίηση με πληθυσμό   Εφεδρική πρόταση  Τρία ευρωπαϊκά γκρουπ 

Ελευθέριος

Scroll to Top