Να πάνε στον Κασελάκη
Να πάνε στον Κασελάκη
Η είδηση της ημέρας είναι πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αναλαμβάνει ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του Κασελάκη. Μπράβο, πολύ καλά έκανε και να πάρει μαζί του όλους τους ομοφυλόφιλους της Νέας Δημοκρατίας. Καιρός είναι να βγει και αυτός και να δηλώσει αυτό που ξέρει και ο τελευταίος Έλληνας, πως είναι ομοφυλόφιλος. Και να το κάνουν όλοι οι ομοφυλόφιλοι της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Σπηλιωτόπουλος ήταν από νέος στη Νέα Δημοκρατία. Ξεκίνησε από την ΟΝΝΕΔ. Το πρόβλημα δεν ήταν ο Σπηλιωτόπουλος. Το πρόβλημα ήταν ο Καραμανλής που ενώ ήταν ομοφυλόφιλος, ηγείτο στον συντηρητικό χώρο. Με τις δεδομένες συνθήκες, ο Σπηλιωτόπουλος σωστά πήγε σε ένα κόμμα που είχε ηγέτη ομοφυλόφιλο και προωθούσε ομοφυλόφιλους σε ψηλές θέσεις.
Το 1955 ξεκίνησε μια τεράστια ανωμαλία στην Ελλάδα. Μήπως δεν ήξεραν πως ο Καραμανλής ήταν ομοφυλόφιλος; Αυτοί που ήταν μέσα στα πράγματα, το ήξεραν πολύ καλά. Ίσως οι ψηφοφόροι του Ελληνικού Συναγερμού και μετέπειτα της ΕΡΕ να μην ήταν σίγουροι. Θα άκουγαν σίγουρα κάποιες φήμες που πιθανώς να τις αμφισβητούσαν. Ήταν γνωστό πως ο Καραμανλής ήταν ομοφυλόφιλος και δωσίλογος από το 1946 που οι Βρετανοί τον έκαναν υπουργό.
Με την απελευθέρωση, οι Βρετανοί τον συνέλαβαν. Αντί να τον πάνε για εκτέλεση, τον έκαναν γιουσουφάκι τους. Το 1955, έκριναν πως ο Καραμανλής εξυπηρετούσε τα συμφέροντα τους. Υπήρχε ο φόβος από την μεριά τους πως οι δύο αντιπρόεδροι του Συναγερμού, θα συνέχιζαν την πολιτική του Παπάγου ως προς το Κυπριακό και ιδιαίτερα ο Στεφανόπουλος που ήταν Υπουργός Εξωτερικών. Επίσης ήθελαν τον Καραμανλή για την σύνδεση με την ΕΟΚ.
Το 1955 ξεκίνησε μια τεράστια ζημιά για την χώρα με τον Καραμανλή. Ενώ ήξεραν πως ήταν ομοφυλόφιλος και δωσίλογος γιατί τον δέχτηκαν ως αρχηγό του Συναγερμού και πρωθυπουργό; Πρώτον δεν τον δέχτηκαν. Υπήρξε πολύ μεγάλη αντίδραση, κυρίως για τον τρόπο που τοποθετήθηκε πρωθυπουργός. Η κανονική διαδικασία ήταν να εκλέξει η κοινοβουλευτική ομάδα, τον αντικαταστάτη του Παπάγου.
Θα ήταν σίγουρα ο Στεφανόπουλος ή ο Κανελλόπουλος. Αποκλείεται να ήταν ο Καραμανλής. Όμως ο Βασιλιάς ήταν ο ανώτατος άρχων και είχε δεχτεί πιέσεις από την Βρετανία που ήταν επιτηρητής της Ελλάδας. Έτσι παρόλο που αντέδρασαν έντονα αρχικά, στην συνέχεια αποδέχτηκαν αναγκαστικά έναν ομοφυλόφιλο, δωσίλογο ως αρχηγό της συντηρητικής, πατριωτικής παράταξης.
Ενδεχομένως να μην ήταν ο πρώτος. Υποστηρίζεται πως και ο Τσαλδάρης ήταν συνεργάτης των Ναζί. Και ίσως να υπήρχαν και άλλοι ομοφυλόφιλοι. Στην συνέχεια χαζοβελεύτηκαν με τον Καραμανλή. Εκλεγόντουσαν, γινόντουσαν υπουργοί, τους έκαναν ρουσφέτια και έτσι έκαναν τα στραβά μάτια που ήταν δωσίλογος και ομοφυλόφιλος. Όμως ο Καραμανλής είχε αναλάβει πολλές αποστολές όταν τοποθετήθηκε.
Σίγουρα ανάμεσα τους ήταν η διακοπή της Ένωσης Ελλάδας - Κύπρου και η σύνδεση με την ΕΟΚ. Όμως μια μυστική αποστολή που του ανετέθη από την Δυτικοευρωπαϊκή ΝΤΠ ήταν η δημιουργία της Νεοταξικής ψευτοελίτ. Ο Καραμανλής έβαλε τις βάσεις της ψευτοελίτ που βρήκαν έτοιμη οι άλλοι. Προωθούσε ανθρώπους της συμμαχίας της ΝΤΠ, ομοφυλόφιλους, δωσίλογους, Εβραίους, σεξουαλικά αποκλίνοντες, αιρετικούς κλπ.
Πως γίνεται αρκετοί από τους σημερινούς μεγαλοεπιχειρηματίες να είναι από οικογένειες που ήταν συνεργάτες των Ναζί στην Κατοχή; Γίνεται γιατί ο Καραμανλής τους έφτιαξε. Εξαπατούσε τους πατριώτες, συντηρητικούς, Χριστιανούς ψηφοφόρους, υφάρπαζε τις ψήφους τους και προωθούσε ομοφυλόφιλους, σεξουαλικά αποκλίνοντες, αιρετικούς, Εβραίους, δωσίλογους κλπ.
Ομοφυλόφιλοι σαν τον Σπηλιωτόπουλο δεν έχουν θέση στον συντηρητικό χώρο. Μπορούν να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ, στο ΠΑΣΟΚ, στην Ένωση Κεντρώων, στους Δημοκράτες του Λοβέρδου ή όπου αλλού θέλουν. Αυτό είναι πρόβλημα τους. Σίγουρα πρέπει να φύγουν από τον συντηρητικό χώρο. Η ανωμαλία που ξεκίνησε το 1955, πρέπει να τερματιστεί, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, εβδομήντα χρόνια αργότερα.
Είναι πολλοί οι ομοφυλόφιλοι της Νέας Δημοκρατίας. Φήμες αναφέρουν Καραμανλή, Χατζηδάκη, Κεφαλογιάννη, Κακλαμάνη, Ρουσόπουλο. Ακόμη και για Μητσοτάκη, Σαμαρά, Αβραμόπουλο έχουν ακουστεί φήμες. Από τους παλιούς που δεν βρίσκονται εν ζωή, εκτός από τον Καραμανλή, σίγουρα ήταν και ο Αβέρωφ. Κακώς βρέθηκαν όλοι αυτοί στον συντηρητικό χώρο. Καιρός να του δίνουν!
Οι ομοφυλόφιλοι έχουν θέση στην κοινωνία, όχι όμως στον συντηρητικό χώρο. Η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία αλλά η σημερινή κοινωνία, δίνει το δικαίωμα σε κάποιες ανωμαλίες, όχι όμως σε όλες. Δεν δέχεται ανωμαλίες όπως πχ παιδεραστία και κτηνοβασία. Ο Κασελάκης σωστά το δήλωσε πως είναι ομοφυλόφιλος. Κατά την γνώμη μου είναι λάθος που το προβάλλει.
Έπρεπε απλώς να το δηλώσει και να το αφήσει εκεί. Δεν συμφωνώ που είναι ομοφυλόφιλος γιατί είναι ανωμαλία. Αν όμως αυτός την βρίσκει έτσι και εφόσον η κοινωνία αναγνωρίζει το δικαίωμα σε κάποιες ανωμαλίες, σωστά έκανε και το δήλωσε. Το ίδιο πρέπει να πράξουν ο Σπηλιωτόπουλος και πάρα πολλοί ομοφυλόφιλοι που τους ξέρει όλος ο κόσμος. Ο κόσμος το έχει βούκινο και αυτοί κρυφό καμάρι.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή την στιγμή το μόνο κόμμα που έχει επικεφαλής έναν ανοιχτά ομοφυλόφιλο. Βέβαια πέρασαν πολλοί άλλοι πριν από αυτόν. Οι εκλεγμένοι πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης ήταν εννέα: Κωνσταντίνος Καραμανλής θείος, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Σημίτης, Κώστας Καραμανλής ανιψιός, Γιώργος Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Από αυτούς οι έξι ήταν ή μπορεί να ήταν ομοφυλόφιλοι. Δεν κυκλοφορούν φήμες για Ανδρέα Παπανδρέου, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Σημίτη. Για τους υπόλοιπους κυμαίνεται από βεβαιότητα μέχρι κάποιες υπόνοιες. Επομένως τα 2/3 των πρωθυπουργών της Ελλάδας ήταν ή μπορεί να ήταν ομοφυλόφιλοι. Δεν είναι μόνο ο Κασελάκης αλλά ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος. Ο Κασελάκης ήταν ο μόνος που το δήλωσε ανοιχτά μέχρι στιγμής.
Είναι ολοφάνερο πως υπάρχει συνωμοσία. Ενώ στην κοινωνία οι ομοφυλόφιλοι υπολογίζονται σε 5% περίπου, στο πιο ψηλό επίπεδο δηλαδή των πρωθυπουργών, αντί να είναι 5%, είναι σίγουρα 22% (οι δύο Καραμανλήδες) και πιθανώς να φθάνουν μέχρι 66%. Βέβαια και οι άλλοι πρωθυπουργοί, σε συνιστώσες της ΝΤΠ ανήκουν. Σημίτη και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τους προώθησε η συνιστώσα των Εβραίων. Για τον Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι σίγουρο αλλά δεν αποκλείεται.
Πρέπει να γίνει αντιστροφή της τεράστιας ζημιάς που έγινε στην χώρα από το 1955, όταν ανέλαβε ο Καραμανλής. Ένα μόνο τμήμα αυτής της αναστροφής είναι να ξεκουμπιστούν να φύγουν οι δωσίλογοι και οι ομοφυλόφιλοι από τον πατριωτικό, συντηρητικό χώρο. Βέβαια οι δωσίλογοι πρέπει να ξεκουμπιστούν να φύγουν από την χώρα ή να μπουν στην φυλακή. Ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι κανείς αλλά προδότης όχι. Η κοινωνία έχει ανοχή στην ανωμαλία αλλά καμία ανοχή στην προδοσία.
Αναστάσιος