Θα μείνουν ξεκρέμαστοι

Θα μείνουν ξεκρέμαστοι

Σε κάποια Νεοταξική εκπομπή, σε ένα Νεοταξικό κανάλι, ένας Νεοταξίτης παρουσιαστής είπε πως οι χάκερς που χτύπησαν στις Πανελλαδικές είχαν σχέση με την Ρωσία. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι συνέβη καθώς ακόμη και ειδικοί δυσκολεύονται να βρουν την άκρη του νήματος σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως βολεύει πολύ τους Νεοταξίτες να τα ρίχνουν όλα στην Ρωσία που τους πηγαίνει κόντρα.

Η Ρωσία είπε πως στo ζήτημα με την Ουκρανία, οι δύο μεγαλύτεροι εχθροί της ήταν η Πολωνία και η Ελλάδα. Αυτό αφορά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την Νεοταξική ψευτοελίτ, όχι τους Έλληνες. Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός που στηρίζει τον Ζελένσκι στην Ουκρανία, στηρίζει και τον Μητσοτάκη. Σε δύο Ορθόδοξες χώρες τουλάχιστον, οι Εβραίοι κάνουν κουμάντο.

Η αίσθηση που έχουμε είναι πως ανεβαίνει το φιλορωσικό ρεύμα και πέφτει το φιλοαμερικανικό, ειδικά μετά τις εκλογές του Μαΐου 2023. Το ποσοστό που πήρε η Νέα Δημοκρατία (40,78%), αν είναι αληθινό, φαίνεται εντυπωσιακό. Το παράδοξο είναι πως ενώ ανεβαίνει το φιλορωσικό κλίμα και πέφτει το φιλοαμερικανικό, ανεβαίνουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι ένας λόγος ακόμη να μας φαίνονται τα αποτελέσματα πάρα πολύ περίεργα. Ενώ υπάρχει λογική εξήγηση για την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει για την άνοδο της Νέας Δημοκρατίας. Είναι πέρα από κάθε λογική. Ακόμη και πραγματικό να είναι δηλαδή να μην έγινε νοθεία, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι λιγότερο από το 25% επί του συνόλου.

Δηλαδή υπάρχει ένα ποσοστό πάνω από 75% που δεν ψήφισε Νέα Δημοκρατία και άρα δεν την θέλει. Διότι αν την ήθελε, θα την ψήφιζε. Το ποσοστό της ΝΔ και γενικότερα όλων των κομμάτων, επί του συνόλου είναι πολύ χαμηλότερα. Για να τα βρούμε στο περίπου πολλαπλασιάζουμε επί 6/10. Δηλαδή το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ επί του συνόλου είναι 12% και του ΠΑΣΟΚ 7%.

Στην διαμόρφωση του κλίματος μετράνε όλοι οι ψηφοφόροι, διότι και αυτοί που δεν ψήφισαν, μπορεί να ψηφίσουν σε κάποια άλλη εκλογική αναμέτρηση, αν κατέβει ένα κόμμα που να τους εκφράζει. Εκτός αυτού, πιθανώς να μην είναι οι ίδιοι αυτοί που δεν ψηφίζουν. Είναι κάποιο ποσοστό που σταθερά δεν ψηφίζει αλλά άλλοι πότε ψηφίζουν, πότε δεν ψηφίζουν.

Η μεταστροφή του κλίματος από φιλοαμερικανικό σε φιλορωσικό είναι δικαιολογημένη και εξηγείται. Για δεκαετίες, το κλίμα ήταν φιλογαλλικό και φιλογερμανικό λιγότερο. Όταν οι προσδοκίες διαψεύστηκαν με την χρεοκοπία, άλλαξε πολύ το κλίμα. Το Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία βγήκε τελικά μεγάλη μούφα και η Γερμανία στα Μνημόνια απέδειξε πως ήταν - είναι και θα είναι εχθρική χώρα. Η ελπίδα από τις ΗΠΑ μετατράπηκε σε μεγάλη απογοήτευση και η ελπίδα τώρα στρέφεται στην Ρωσία και γενικότερα στην Ανατολική ΕΚ (Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία)

Η ΝΤΠ και ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός θα πιεστούν πολύ για να γίνει συμβιβασμός σε ένα από τα παρεμφερή σενάρια που εξηγήθηκαν. Σε όλα τα σενάρια που έχουν εξετασθεί, υπάρχουν κάποια πράγματα σταθερά, τα περισσότερα. Από το ένα στο άλλο γίνονται κάποιες μικροαλλαγές. Σε όλα τα σενάρια, η Ελλάδα θα βρεθεί στο ίδιο γκρουπ με όλες τις Ορθόδοξες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας. Επιπλέον θα υπάρχουν και άλλες χώρες.

Νομίζετε πως θα μετρήσει τι θα πει ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας και ο Ανδρουλάκης της Ελλάδας των δέκα εκατομμυρίων κατοίκων; Ο πληθυσμός του πλανήτη έφθασε τα 8 δις δηλαδή 800 φορές τον πληθυσμό της Ελλάδας. Η Ελλάδα είναι το 1/800 κοντά στο 1/1000. Ούτε οι ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα έχουν τον έλεγχο, απλά μετράει ο λόγος τους λίγο περισσότερο από τις άλλες χώρες.

Όποιοι ξέρουν λίγη ιστορία δεν αφήνουν να τους κοροϊδεύουν. Η Ευρωπαϊκή οικογένεια είναι άλλη μια επικοινωνιακή απάτη της ΝΤΠ - ΕΕ, για να ελέγχουν οι απόγονοι των Γότθων, των Βανδάλων, των Φράγκων, των Γαλατών κλπ τα εδάφη Σλαβικών, Ελληνικών και Τουρκικών φυλών. Ή αλλιώς για να ελέγχουν οι απόγονοι των Σταυροφόρων τα εδάφη (των απογόνων) Βυζαντίου - Ρως. Τα επιβουλεύονται εδώ και πάνω από χίλια χρόνια.

Για όσους δεν ξέρουν ιστορία ή την έχουν ξεχάσει, τους τα εξηγούμε εμείς. Τα Ελληνικά φύλλα, μαζί με τους Ιλλύριους που ήταν συγγενές φύλο, κατοικούσαν σχεδόν σε όλα τα Βαλκάνια. Μακεδόνες ήταν στην Βόρεια Μακεδονία, Θράκες στην Βουλγαρία και Ιλλύριοι σε όλα τα Δυτικά Βαλκάνια. Μετά ήρθαν οι Σλάβοι που έφτασαν ακόμη και μέχρι την Πελοπόννησο και ύστερα τα Τουρκικά φύλα.

Δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή οικογένεια αλλά Δυτική Ευρώπη και Ανατολική Ευρώπη που έχουν ομοιογένεια εντός αλλά όχι μεταξύ τους. Είχαν ξεχωριστές πορείες για πάρα πολλούς αιώνες. Το φυλετικό επηρεάζει και το πολιτισμικό. Ο πολιτισμός της Ανατολικής Ευρώπης είναι Ελληνο-σλαβο-τουρκικός ενώ της Δυτικής Ευρώπης Ρωμαιο-κελτο-γερμανικός.

Οι Νεοταξίτες στην Ελλάδα, κατηγορούν για τα πάντα την Ρωσία και πιθανότατα η Ελλάδα θα βρεθεί στο ίδιο γκρουπ με την Ρωσία. Τα παρεμφερή σενάρια που εξηγήθηκαν, εξυπηρετούν πολύ καλύτερα τις περισσότερες χώρες, από το βλακώδες και αποτυχημένο σχέδιο της ΝΤΠ - ΕΕ που εγκαταλείπεται. Σε όλα τα σενάρια, η Ελλάδα βρίσκεται στο γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης μαζί με τις Ορθόδοξες χώρες.

Η γεωγραφική θέση της Ελλάδας, αποκλείει να βρεθεί στο γκρουπ της Δυτικής Ευρώπης. Αν γεωγραφικά βρισκόμαστε κάπου στην Κεντρική Ευρώπη, εκεί που είναι Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Σλοβενία θα υπήρχαν πιθανότητες. Ευτυχώς Ουγγαρία και Σλοβενία μάλλον θα είναι στο γκρουπ της Ανατολικής ΕΚ. Όλοι οι Νεοταξίτες στην Ελλάδα, θα μείνουν ξεκρέμαστοι, αργά ή γρήγορα.

Άγγελος

Scroll to Top